Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγώ κάπου είχα διαβάσει ότι η Cyta ετοιμάζεται να μπει στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας. λέτε να είναι η Cyta ο τρίτος πάροχος?

αν φερει και της χρεωσεις που εχει στην κυπρο θα τους διαλυσει!!!

Δημοσ.

αν φερει και της χρεωσεις που εχει στην κυπρο θα τους διαλυσει!!!

άρα είναι πάροχος στην Κύπρο? δεν το ήξερα αυτό... τώρα είναι αρκετά πιθανό να γίνει. αν θυμάμαι καλά είχα διαβάσει για το τρίτο τετράμηνο του 2012.

Δημοσ.

εδω με 3 και καποτε 4 εταιριες και πληρωνουμε ακομη τα καρτελ τωρα με 2..... το μονο καλο αν και λεω αν! κρατησουν τα πακετα ομιλιας οσοι χρησιμοποιουμε wind ή voda θα εχουμε περισσοτερους να μιλαμε. αν και πιο πολυ το βλεπω να γινεται συγχωνευση αλλα να συνεχισουν να υπαρχουν 2 εταιριες και οχι μια. αφηστε απο την αλλη αν ενωθουν τι φορτο εχει να τραβηξει το δικτυο. θα βλεπουμε τις ταχυτητες 3g που υπαρχουν τωρα με το κυαλι

• Super Moderators
Δημοσ.

εγώ κάπου είχα διαβάσει ότι η Cyta ετοιμάζεται να μπει στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας. λέτε να είναι η Cyta ο τρίτος πάροχος?

γιατί όχι? θα πάει και πακέτο με το double play της...

Δημοσ.

Στην Κύπρο η cyta έχει πολύ καλό δίκτυο και ουσιαστικά είναι ο ΟΤΕ της Κύπρου.

Μακάρι να έρθει και εδώ το τμήμα κινητής της.Εγώ στην Κύπρο επειδή πάω όλα τα καλοκαίρια έχω μαι σύνδεση βασικού προγραμμάτος(πάγιο ~1ε/μήνα) εδώ και τόσα χρόνια και πληρώνω ότι χρησιμοποιώ(κλήσεις/μνματα/) όταν παώ.

Δημοσ.

εδω με 3 και καποτε 4 εταιριες και πληρωνουμε ακομη τα καρτελ τωρα με 2..... το μονο καλο αν και λεω αν! κρατησουν τα πακετα ομιλιας οσοι χρησιμοποιουμε wind ή voda θα εχουμε περισσοτερους να μιλαμε. αν και πιο πολυ το βλεπω να γινεται συγχωνευση αλλα να συνεχισουν να υπαρχουν 2 εταιριες και οχι μια. αφηστε απο την αλλη αν ενωθουν τι φορτο εχει να τραβηξει το δικτυο. θα βλεπουμε τις ταχυτητες 3g που υπαρχουν τωρα με το κυαλι

απ' όσο ξέρω οι κεραίες της windafone ήταν κοινές, τις cosmote ξεχωριστές, οπότε στο διαμοιρασμό δεν αλλάζει τίποτα, ότι είχες θα έχεις. Απλά θα έχεις ένα bonus αν βρίσκεσαι σε σημείο που πιάνει μόνο η κεραία της vodafone και έχεις wind θα τραβάς από vodafone.

Στην ταχύτητα δεν θα χάσεις τίποτα, πάντως μακράν το χειρότερο δίκτυο το έχει η Cosmote, σήμα μπανάνα, άθλια ποιότητα ήχου, χάνω την κλήση πολλές φορές, θέλω καμία 20αριά προσπάθειες να καλέσω νούμερο κ.α. (έχω αλλάξει 20 συσκευές με την ίδια τύχη, ξέρω ότι φταίει η cosmote σε αυτό :mad: )

Μακάρι να το κάνουν γιατί κουβαλάω 3 κινητά (wind/vodafone/cosmote). Αν καταλήξουμε στην Windafone και στη Cosmote θα είναι μια χαρά για εμένα που μιλάω πολύ, και θα έχω μόνο 2 κινητά μαζί μου.

Δημοσ.

Θα τα κάνουν πλακάκια και θα μας μπιπ εμάς....... Ας ελπίσουμε να μπεί καμιά ξένη εταιρεία στο παιχνίδι μπας και δουλεψει ο ανταγωνισμός.....γιατί περιττό να σας πώ ότι στην Βουλγαρία έχουν internet και 150 mpps.....έχουν 35, 50, 75 και 150!!!! και ΑΚΡΙΒΩΣ τόσα όχι ΜΕΧΡΙ 35!

Ετσι ακριβως ! ευθυγραμισμενες πρακτικες κλπ γνωστα καλουδια βλεπω..

Δημοσ.
Μακάρι να το κάνουν γιατί κουβαλάω 3 κινητά (wind/vodafone/cosmote). Αν καταλήξουμε στην Windafone και στη Cosmote θα είναι μια χαρά για εμένα που μιλάω πολύ, και θα έχω μόνο 2 κινητά μαζί μου.

φυσικά υπάρχουν και Dual-Sim κινητά και τώρα βγαίνουν και Triple-Sim. και δεν μιλάω για κινέζικα γιατί αυτά υπήρχαν από πάντα.

Δημοσ.

γιατί όχι? θα πάει και πακέτο με το double play της...

Η ίδια έχει πει όχι. Αυτό που έχουν δηλώσει είναι ότι δεν τους ενδιαφέρει να επενδύσουν τα τεράστια ποσά που απαιτεί για να γίνουν αληθινός πάροχος κινητής αλλά προτιμούν την λύση του εικονικού παρόχου (mobile virtual network operator), όπως είναι πχ το Carrefour.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...