ultraxmode Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Χμμ.. Τα 32GB θα τα ήθελα πιό πολύ απ'όλα για VMs . Παίζω πολύ με VMs σε Windows 7 λόγω Microsoft Certification οπότε θα ήταν πολύ καλό. Αν και 16GB και αυτά καλά είναι.. Απο την άλλη πιό μετά θα είναι δύσκολο να βρώ τα υπόλοιπα (ίδια) 16GB (σε περίπτωση που θελήσω να το γεμίσω με μνήμη όσο πάει.)
cloak Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Αν θέλεις οπωσδήποτε 32gb σου προτεινω αυτες : http://www.gskill.com/products.php?index=494. Εχω G.skill και δεν εχω κανενα προβλημα.
ultraxmode Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Αν θέλεις οπωσδήποτε 32gb σου προτεινω αυτες : http://www.gskill.com/products.php?index=494. Εχω G.skill και δεν εχω κανενα προβλημα. Αυτές που τις βρήκες? Τις πήρες απο Ελλάδα? Αν τις αγοράσω απο Αμερική και μου τις στείλουν σαν δώρο, θα ισχύει η εγγύηση? Είναι διεθνής?... (κερδίζω 70 ευρώ κοντά αν τις αγοράσω απο Αμερική) Ευχαριστώ!
cloak Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Εγω πηρα 8gb απο το ευρωπη και ισχυει η εγγυηση. για αμερικη δεν ξερω να σου πω. το site που τα πηρα ειναι το: www.memoryc.com, αλλα δεν εχει αυτες που σου προτεινα. θεωρω πως απο αμερικη με τον τροπο που λες δεν εχεις προβλημα εγγυησης αλλα ισως πληρωσεις φορο οταν ερθουν ελλαδα. ψαξτο λιγο
ultraxmode Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 OK Thank you! Θα το ψάξω κι εγώ και θα ενημερώσω αντίστοιχα το thread.
ultraxmode Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι? Όλοι μου λένε να πάω σε 1600MHz μνήμες.. Γιατί αυτό? Γιατί να μην πάμε στα 2133 ή στα 1866MHz ?... απλά ρωτάω απο περιέργεια.. Υπάρχει θέμα ασυμβατότητας?... ΥΓ : Μιλάμε πάντα για Gigabyte Z68 motherboard έτσι..?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Επειδή δεν έχουν καμία απολύτως διαφορά στις επιδόσεις και είναι φτηνότερες. Και 1333 να πάρεις, μια χαρά θα είσαι. Οι μόνος λόγος να πάρεις μνήμες πάνω από 1600 είναι να κάνεις hardcore benching και πάλι οι διαφορές θα είναι ελάχιστες. Σε real life καταστάστασεις απολύτως καμία.
ultraxmode Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Παιδιά, δεν θα σας κουράσω άλλο (υπόσχεση ). Έχω μιλήσει με μία φίλη στην Νέα Υόρκη και είμαι έτοιμος να παραγγείλω μνήμες. Κάνουμε ένα ρεζουμέ?... Θέλω G.Skill 32GB 1600MHz DDR3 για Gigabyte GA-Z68X-UDxx motherboard. Πού βρισκόμαστε? Εδώ? --> http://www.gskill.com/products.php?index=494. (αυτές μου πρότεινε ο φίλος "cloak" τον οποίο τον ευχαριστώ.) Απλά, υπάρχουν τόσες πολλές G.SKill DDR3 PC3-12800 που έχω χάσει τη μπάλα! Περιμένω με ανυπομονησία τη βοήθειά σας για να προχωρήσω την παραγγελία! Ευχαριστώ πολύ! Επεξ/σία 28 Απριλίου 2012 από ultraxmode
ultraxmode Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Παιδιά καλησπέρα, είμαι σχεδόν έτοιμος για αγορά του GA-Z68XP-UD4 απο το PC Evolution. Είναι καλό το κατάστημα? Αγοράζετε απο εκεί? Με τις εγγυήσεις? Ευχαριστώ πολύ! ΥΓ : Αν υπάρχει πρόβλημα με τις ονομασίες των καταστημάτων, ας διαγραφεί το post.
ultraxmode Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Λοιπόν, έχω καταλήξει στο GA-Z68XP-UD4 motherboard και απ'ό,τι είδα στο επίσημο site της Gigabyte υπάρχουν δύο ειδών Revision. Υπάρχει το rev. 1.0 και το rev. 1.3 To rev. 1.3 έχει τη διαφορά οτι υποστηρίζει PCI Express 1.3, αλλα δεν μπορώ να την βρώ ΠΟΥΘΕΝΑ στην Ελλάδα! Υπάρχει κάποιος που να έχει αγοράσει Gigabyte motherboard (με Z68 Intel chipset) που να υποστηρίζει PCI Express 3.0? Σας παρακαλώ παιδιά βοηθείστε με γιατι τα όρια στενεύουν και τα stock τελειώνουν. UPDATE : Μόλις είδα πως το GA-Z68XP-UD4 είναι συμβατό με Ivy Bridge και PCI Express 3.0 (http://www.gigabyte.us/press-center/news-page.aspx?nid=1048) Ερώτηση. Μήπως τελικά θα είναι καλύτερα να αγοράσω έναν Ivy Bridge επεξεργαστή? π.χ. i7 3770k ?.. Tί καλύτερο έχουν ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα