Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλά ρώτησα για το mSATA αν το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος και να μας έλεγε τις εντυπώσεις του. Είναι καλύτερο απο το να αγοράσεις έναν SSD πχ..?

(μάλιστα διάβασα πως αν ενεργοποιήσεις το mSATA, η SATA port 5 του motherboard απενεργοποιείται)

Είμαι πάντως ανάμεσα στα εξής :

•  
  • Gigabyte GA-Z68P-UD3 (rev1.3)
  • Gigabyte GA-Z68XP-UD5 (rev1.0)
  • Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 (rev1.3)

Αναλυτική σύγκριση μεταξύ των τριών εδώ.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

η δευτερη εχει 300 €...τσαμπα λεφτα αν και δεν νομιζω να δωσεις τοσα...επελεξε μια απο τις αλλες περιπου στην ιδια τιμη παιζουν

Δημοσ.

Παιδιά, όσον αφορά την ψύκτρα.. Τί μπορώ να κάνω για να μπορέσω να την εγκαταστήσω στο νέο (Socket 1155) motherboard?.. Όπως είπα είναι μία Thermalright TRUE Black 120...

Thanks.

PS : Eπίσης.. τί λέτε για αυτήτην μητρική (ΑSUS P8Z68 DELUXE/GEN3) ?... Έχει μεγάλες διαφορές με την Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3? (επειδή βλέπω 100 ευρώ διαφορά το λέω..)

Δημοσ.

Για την ψυχτρα μπορεις να επικοινωνησεις με την thermalright αν εχουν συστημα υποστηριξης για αυτη την ψυχτρα και να σε στειλουν..πραγμα χλωμο μιας και ειναι παλια :eek:

Για την μητρικη δν αξιζουν τα +100 ευρω εκτος αν θες bluetooth και front usb3.. Υ.Γ δεν εψαξα ολες τις διαφορες

Μπορεις να παρεις μια απο αυτες τις μητρικες Link και Link

Και να παρεις και μια ψυχτρα..οποια θελησεις Link η Link η Link!!

Εγω θα σου προτεινα την πρωτη ψυχτρα αν δεν θες να ασχοληθεις στα βαθια με o/c αν θες την τελευταια!

Δημοσ.

Παιδιά έχω στείλει email στην Thermalright αλλα τίποτα. Καμμία απάντηση. Υπάρχει κανείς που να έχει αγοράσει καμία "βάση" για την Thermalright TRUE Black 120 για LGA1155 ή LGA1156;

Eίναι σημαντικό για μένα, γιατι βγάζει ένα αρκετά μεγάλο ποσό απο το budget και μου αρέσει και πολύ αυτή ψύκτρα. :-(

Δημοσ.

ultraxmode αν ''καίγεσαι'''τόσο πολύ να κρατήσεις την ψύκτρα που έχεις,κοίτα για ASRock μητρική.

Για ποιό λόγο AsRock ακριβώς? εννοείς παλαιότερης γενιάς Motherboard?...

Δημοσ.

Φοβερό. Δεν το ήξερα! Ευχαριστώ για την πληροφορία!

...αλλα :-(

Προτιμώ Gigabyte ή Asus ρε γαμώτοοοοο... :(

Θα δώ τί μπορώ να κάνω. Ίσως ψάξω και στο ebay για καμμια βάση για LGA1155.. ξέρω γώ..?

EDIT : Παιδιά, λέτε να κάνει αυτό το Kit για την Thermalright TRUE Black 120 που έχω? Είναι ΟΛΟΙΔΙΑ με την Ultra 120!

http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/591

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δεινόσαυρε καλημέρα ^_^

Ακόμη την ψάχνω με το σύστημα και ηθελα να σε ρωτήσω κάτι. Σε μνήμες τί είναι καλύτερο να αγοράσω?.. Εννοώ καταρχήν απο μάρκα. Στο σύστημα που έχω τώρα (Maximus Formula X38) έχω 8GB G.Skill 1066MHz και είμαι πολύ ευχαριστημένος, απεναντίας με κάτι Corsair Ballistix δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένος, είχα πολλά προβλήματα και κολλήματα. μήπως υπάρχει σε 16GB ή ακόμα και σε 32GB κάτι σε g.Skill που να είναι συμβατές με ένα Gigabyte Z68 motherboard? Κάποιο απο την σειρά αυτή.. ?

Επίσης, θα ήταν σωστό να αγοράσω απο Αμερική? Έχω μία φίλη εκεί.. Ποιά η γνώμη σου?

Σορρυ κιόλας για τις πολλές ερωτήσεις? Όποτε μπορείς μου λές!

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...