sterzin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα. Μέχρι στιγμής έχω το ενσύρματο internet του connx και είμαι πολύ ευχαριστημένη αλλά λόγω πρακτικών αναγκών θέλω να βάλω ασύρματο. Ξέρει κάποιος τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Θα μου χρεώσουν το ασύρματο ή όχι; Οποιος έχει ήδη ασύρματο connx ας με βοηθήσει στην επιλογή του router, ποιό θεωρεί καλύτερο να ζητήσω; Και μια τελευταία ερώτηση: διάβασα ότι συνέχεια στο ασύρματο δίκτυο μπαίνουν άλλοι και σε ''κλέβουν'';;; Πώς να το πώ; Δηλαδή από ταχύτητες θα σέρνομαι; Και υπάρχει τρόπος να το εμποδίσω να γίνεται αυτό; Γιατί τώρα με το ενσύρματο το internet πετάει. Επίσης αν θέλω να το λειτουργώ και ενσύρματα πάλι γίνεται έτσι; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, αλλά δεν γνωρίζω και για αυτό ρωτάω να είμαι λίγο προετοιμασμένη.
poulinos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα. Μέχρι στιγμής έχω το ενσύρματο internet του connx και είμαι πολύ ευχαριστημένη αλλά λόγω πρακτικών αναγκών θέλω να βάλω ασύρματο. Ξέρει κάποιος τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Θα μου χρεώσουν το ασύρματο ή όχι; Οποιος έχει ήδη ασύρματο connx ας με βοηθήσει στην επιλογή του router, ποιό θεωρεί καλύτερο να ζητήσω; Και μια τελευταία ερώτηση: διάβασα ότι συνέχεια στο ασύρματο δίκτυο μπαίνουν άλλοι και σε ''κλέβουν'';;; Πώς να το πώ; Δηλαδή από ταχύτητες θα σέρνομαι; Και υπάρχει τρόπος να το εμποδίσω να γίνεται αυτό; Γιατί τώρα με το ενσύρματο το internet πετάει. Επίσης αν θέλω να το λειτουργώ και ενσύρματα πάλι γίνεται έτσι; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, αλλά δεν γνωρίζω και για αυτό ρωτάω να είμαι λίγο προετοιμασμένη. Παμε ενα ενα. α.αν το ρουτερ σου δεν εχει wireless ναι θες αλλο.. β.δωρεαν δεν στο δινουν εκτος αν κανεις νεο συμβολαιο για ενα χρονο οποτε εκει θα σου δωσουν. γ.μπορεις να παρεις με 25 ευρω απο το www.ebw.gr ενα vigor 2700vg και απλα θελει αλλαγη το firmware και θα ειναι μια χαρα και αξιζει τα λεφτα του ως την τελευταια δραχμη.θα σε βοηθησουμε και εμεις με την αλλαγη firmware αμα δεν ξερεις αλλα υπαρχει και τοπικ με οδηγιες. κλειδωνεις το ασυρματο με wpa η wpa2 και δεν μπαινει κανεις.σπανε γενικα τα wep οπως σπανε και οταν καποιος α.εχει βαλει ευκολο κωδικο πχ ευκολες λεξεις η οτε δεν εχει αλλαξει το ονομα του δικτυου του και εχει κρατησει και τον default κωδικο(αυτο για συγκεκριμενα ρουτερ) το ασυρματο θα πηγαινει πανω κατω με την ιδια ταχυτητα με το καλωδιο αναλογα την αποσταση την καρτα του Pc Κτλ.μην περιμενεις πχ να παιξει 3οροφους πανω οι 100 μετρα μακρια που λεει ο λογος.ναι παιζεις και ενσυρματα και ασυρματα αμα θες.πχ ενα Pc με καλωδιο και ενα laptop και ενα κινητο με ασυρματο.μπα λιγα ρωτησες και ευκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα