maik42 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 μεχρι εδω τον ανεβασα με μια ρυθμιση απο το BIOS να βαλουμε ενα χερακι να τον παμε μεχρι τα 4; αν βεβαια παει μεχρι εκει!. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Με τι ψυξη εισαι και ποια ειναι η μητρικη και οι μνημες σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik42 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 ολα στην υπογραφη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 H V8 καλη στο ματι αλλα οχι και τοσο μεγαλη 'στις επιδοσεις'. αυτος δεν εχει ξεκλειδωτο πολλαπλασιαστη ε? βαλε το στα 250 μια και ριξε μια τις μνημες σου και το cpu_nb.παιξε και με το ρευμα μεχρι 1.45 να δεις που θα σε αφησει να πας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik42 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 H V8 καλη στο ματι αλλα οχι και τοσο μεγαλη 'στις επιδοσεις'. αυτος δεν εχει ξεκλειδωτο πολλαπλασιαστη ε? βαλε το στα 250 μια και ριξε μια τις μνημες σου και το cpu_nb.παιξε και με το ρευμα μεχρι 1.45 να δεις που θα σε αφησει να πας. ναι αυτος δεν τον εχει ξεκλειδωτο. η V8 θα τα καταφερει μην την φοβασε. λοιπον επειδη οι γνωσεις μου στο oc βρισκονται σε νηπιακο σταδιο,αν σου ειναι ευκολο θελω να μου τα λες λιγο αναλυτικα, πχ τι ειναι αυτο που θα βαλω στα 250, ποσο-που, να ριξω τις μνημες κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 266 X 15 ψάχνεις; Βάλε το bus στα 266 - οι μνήμες λογικά θα πάνε @ 1771 οπότε βάλε για σιγουριά 10-10-10-30 και αν είναι τις σφίγγεις αργότερα. To load line calibration στο 50% και δώσε vcore 1.45. Το HTT κράτα το κοντά στα 2000 (2128?) και το NB frequency κοντά στο 2400 (2394?). Στο cpu_nb δόσε 1.25V. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik42 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 266 X 15 ψάχνεις; Βάλε το bus στα 266 - οι μνήμες λογικά θα πάνε @ 1771 οπότε βάλε για σιγουριά 10-10-10-30 και αν είναι τις σφίγγεις αργότερα. To load line calibration στο 50% και δώσε vcore 1.45. Το HTT κράτα το κοντά στα 2000 (2128?) και το NB frequency κοντά στο 2400 (2394?). Στο cpu_nb δόσε 1.25V. Τασο εχω την εντυπωση οτι οι μνημες δεν θα ανεβουν πανω απο 1600 γιατι δεν εχω επεξεργαστη AM3+ (μπορει να κανω και λαθος δεν ειμαι στον υπολογιστη να δοκιμασω αυτην την στιγμη) για πες μου την γνωμη σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Έχω κάνει και 1800+ με 955 C3 χωρίς πολύ δράμα. Αν οι μνήμες πηγαίνουμε 1771 cl10 (που λογικά θα πηγαίνουν) τότε είναι απλά θέμα vdimm & cpu_nb voltage για να τα πιάσεις. Μην ξεχνάς ότι έχεις πολύ high end μητρική Αν από την άλλη δεις τα σκούρα, δοκιμάζεις τον χαμηλότερο διαιρέτη και βλέπουμε μπας και τις σφίξουμε παραπάνω. Πάντως πειραματίσου άφοβα - και η μητρική σου και ο επεξεργαστής σου (C3) είναι για πολλά παιχνίδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik42 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Τασο τα εκανα οπως μου ειπες αλλα οι μνημες ανεβηκαν στα 21ΧΧ MHz και γενικως το πειραμα με αυτες τις ρυθμισεις μαλλον απετυχε. παμε για 'λλες. (ρυθμισεις, οχι μνημη) edit:και κατι ακομη.σε safe mode απο την asus πως μπαινω; δοκιμασα με ολα τα f δεν μ'εβαλε!!! και ξανα edit: φαινεται στην πρωτη προσπαθεια κατι εκανα και δεν μου βγηκε. στην δευτερη ολα ενταξη. οπως τα ειπες. ΑΛΛΑ αλλαξε και η αναλυση της οθονης σε 800Χ600 και δεν μπορουσα να την διορθωσω. γιατι αυτο; (τωρα θυμηθηκα εκεινη την διαφημηση που ελεγε: "γιατι μπαμπα" και ιδου τα αποτελεσματα Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2012 από maik42 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik42 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 που εισαι ρε Τασο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Ριξε τις μνημες σου ρε συ.ανεβαινουν και μαλλον δεν την παλευουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik42 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Ριξε τις μνημες σου ρε συ.ανεβαινουν και μαλλον δεν την παλευουν. πες μου τον τροπο αδελφε!!! (ειπαμε σε αυτα ειμαι νηπιο).το αλλo παλι για το safe mode σου 'ρχεται τιποτα στο μυαλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δεν μπηκες σε safe mode απλα μπηκες windows Να φανταστω και σου εκανε οτι εκανε γιατι δεν την παλεψε με το Overclock. Πως θα ριξεις τις μνημες?δεν εχει πολλαπλασιαστη να τις ριξεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik42 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 για το safe mode δεν ενωουσα μετα το oc, εκει με εβγαλε κανονικα στα windows, αλλα πως θα μπω σε safe mode κατα την εκκηνιση του υπολογιστη. εχω δοκιμασει με ολα τα f. μηπως δεν πιανω το timing για το πατημα του κουμπιου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Start->στο search βαλε msconfig->στην καρτελα boot->boot option και βαλε safe mode.μετα θα πρεπει να κανεις την ιδια διαδικασια για να το βγαλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα