Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως προσδιοριζεται η ποιοτητα στα mp3 στο youtube; Ποια η διαφορα ενος τραγουδιου στα 360p, και στα 720p; Τα μεγεθη αυτα αναφερονται στην αναλυση του βιντεο, αλλα η εικονα ειναι στατικη.

Αλλαζει η ποιοτητα της μουσικης, και κατα ποσο; Υπαρχει τροπος να βρισκουμε την καλυτερη ποιοτητα ενος τραγουδιου και να την κατεβαζουμε;

Δημοσ.

Μονο μεχρι 152kbs παει το bitrate; :S

Και εγω νομιζα παει μεχρι τα 320! Ετσι υποτιθεται οτι τα κατεβαζει ενα προγραμμα που εχω..

Δημοσ.

Τώρα το έμαθα κι εγώ. Αν και αναφέρει ότι οι τιμές είναι ενδεικτικές κι αποτελούν κάτι σαν τον μέσο όρο της εκάστοτε ποιότητας/ανάλυσης του video λόγω του μεταβλητού bitrate. Αλλά σε κάθε περίπτωση εξαρτάται κι απ τον uploader, δηλ. αν το αρχικό video έχει ποιότητα ήχου στα 64kbps, ό,τι και κάνει το youtube, δε μπορεί να βελτιώσει αυτήν την ποιότητα.

Δημοσ.

Τώρα το έμαθα κι εγώ. Αν και αναφέρει ότι οι τιμές είναι ενδεικτικές κι αποτελούν κάτι σαν τον μέσο όρο της εκάστοτε ποιότητας/ανάλυσης του video λόγω του μεταβλητού bitrate. Αλλά σε κάθε περίπτωση εξαρτάται κι απ τον uploader, δηλ. αν το αρχικό video έχει ποιότητα ήχου στα 64kbps, ό,τι και κάνει το youtube, δε μπορεί να βελτιώσει αυτήν την ποιότητα.

Αυτό εδώ!!!!!

Κοίτα να κατεβάζεις από επίσημους φορείς, π.χ. vimeo, που θα ξέρεις τουλάχιστον ότι δεν θα έχει φάει 500 recode ο ήχος,αλλά θα είναι ο αυθεντικός,όσο ποιο χαμηλό Bitrate και να έχει θα ακούγεται καλύτερα αφού έτσι βγήκε από το στούντιο.

Δημοσ.

Το Vimeo δεν εχει τη ποικιλια του youtube, νομιζω δλδ..

Τιποτα αλλο πιο ψαγμενο υπαρχει; Καποιος file hoster με τετοια τραγουδια; Παλια ηξερα το zippyshare, αλλα υπαρχει κατι σα μηχανη αναζητησης;

Εαν δε μπορειτε να το πειτε εδω, στειλτε ΠΜ.

Δημοσ.

Το εκανα παλια αυτο, εχει αρκετη ποικιλια, οχι τα παντα, αλλα επισης ειναι και λιγο βαρετο να κανω το ιδιο ολη την ωρα.

Το αλλο που δε καταλαβαινω, ειναι γιατι το προγραμμα "Free YouTube to MP3 Converter" απο την "DVDVideoSoft", εαν εχεις στην επιλογη να τα κατεβασει με καλη ποιοτητα, οταν εχουν κατεβει και κανεις δεξι κλικ πανω τους, στις ιδιοτητες, λενε οτι ειναι στα 320kbs bitrate, ενω λογικα δεν ισχυει κατι τετοιο. Δλδ εχεις τσαμπα mbs στο σκληρο δισκο.

Δημοσ.

Εχει τρελη ποικιλια το zippyshare τελικα, τωρα που ξανακοιταξα! Αλλα το θεμα ειναι οτι και παλι δε ξερω την αρχικη ποιοτητα του τραγουδιου, εαν ειναι δλδ αλαγμενη. Πατνως μου ακουγονται πολυ καλα, οσα εχω ακουσει μεχρι στιγμης!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...