yiannis_1 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 εκτος τα Ελληνικα τι αλλο καλο εχει η 10.7.3;;; Μερικές γλώσσες ακόμα. :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Sleep -> ΄Υπνος Το κοβω για Fail.... Σαν τι μετάφραση περίμενες στην λέξη ύπνος; παντα πρωτοπορος η aplle...εβαλε ελληνικα στα mac...αυτα ειναι... Κρύβε λόγια, εαν ζούσε ο «θιοςσχωρέστον» ΣΤιβ Τζόμπς θα μας έλεγε για κάτι «μαγκικό που πρώτη φορά συμβαίνει στους υπολογιστές και θα φέρει επανάσταση».;ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Να ρωτήσω κάτι γιατί δε βγάζουν μοντέλα με nvidia; Μα επειδή δεν τους συμφέρει φυσικά! Γιατί να βάλουν nVidia μιας και το μόνο που θα είχε κάτι τέτοιο ως αποτέλεσμα θα ήταν να ανέβει το κόστος παραγωγής κάθε μονάδας,κάτι που θα μείωνε τα ποσοστά κερδών της Apple ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtraktor Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 To σημαντικό ειναι ο θρογραφος και δευτερευον να ειναι ολο το λειτουργικο στη Ελλνική γλωσσα ειδαμε και αλλα λειτουργικά στα ελληνικα τι προβληματα ειχαν εγω το ειχα και το εχω στα ελληνικά και ετσι θα παραμεινει Για ενα φιλο που ρωτησε εκτος απο τις γλωσσες περιεχει το πακετο και καποια bug fixes--- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Lol ελληνικά έχω απ' τα win 95 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δεν έχουμε Emoticon που να χασμουριέται ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 εκτος τα Ελληνικα τι αλλο καλο εχει η 10.7.3;;; http://lmgtfy.com/?q=10.7.3+changelog Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosl Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Just works http://www.theverge.com/2012/2/2/2766036/mac-os-x-10-7-3-update-sever-app-crashes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepao Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Εμένα μου αρέσει πολύ καλό και ας ξέρω πολύ καλά αγγλικά. πιο καλά σε Ελληνικά. Πατρίδα!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toulispg Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Προτιμώ τα αγγλικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esykas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 αυτοι .. φιλε μου συγνωμη αλλα αποκλείεται να ειναι mac users .. οι mac user είναι κάτι διαφορετικό από τους υπόλοιπους χρήστες υπολογιστών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Οταν βλεπω ελληνικη γλωσσα σε λειτουργικο και μαλιστα σε βασικα - θεμελιωδη μερη του, μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι. Θεωρω οτι ο εξελληνισμος ενος UI δεν εχει λογο υπαρξης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Θα ήθελα να ρωτήσω,αν βάλει κάποιος Ελληνικά και στην πορεία το μετανιώσει μπορεί να το επαναφέρει την γλώσσα πάλι στα Αγγλικά ή τρώει φόλα; Δεν ειναι σαν τα windows που πρέπει να πληρώσεις αδρά για να έχεις επιπλέον γλώσσες στο λειτουργικό. Εδώ πέρα τα πράγματα είναι απλά. Επιλέγεις την γλώσσα που θες πρώτη στην λίστα, κάνεις ένα log-off μετά log-in κι έχεις το λειτουργικό σύστημα μεταφρασμένο στην γλώσσα της επιλογής σου. Εαν αλλάξεις γνώμη ακολουθείς την ίδια διαδικασία όσες φορές θές για όποια γλώσσα υποστηρίζεται... Όπως γίνεται και στις διανομές linux. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antuansupra Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δεν ειναι σαν τα windows που πρέπει να πληρώσεις αδρά για να έχεις επιπλέον γλώσσες στο λειτουργικό. Τζάμπα ειναι στα 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Τζάμπα ειναι στα 7 μονο σε ultimate εκδοση. αλλιως τρεχα γυρευε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα