LunaDark Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια αν υπαρχει καποιος νομικος στο φορουμ η καποιος που να ξερει ας μιλησει γιατι εχω προβλημα. πριν μια εβδομαδα ο πατερας μου οδγουσε το αμαξι μου (το αγορασα καινουριο και το εχω 2 χρονια) και επεσε με μεγαλη ταχυτητα καποιος μεθυσμενος πανω του, μπηκε στο αντιθετο ρευμα δηλαδη κι εκαναν μετωπικη. Ο πατερας μου τραυματιστηκε οπως και συνοδηγος του. Το θεμα ειναι οτι ο τυπος που εφταιγε 1)ηταν μεθυσμενος 2)δηλωσε οτι δεν φταιει διοτι λεει οτι τον κυνηγουσαν να τον σκοτωσουν και ο ιδιος ηταν οπλισμενος. Στο νοσοκομειο ειχε ζητησει να τον φρουρουν γιατι φοβοταν για τη ζωη του. το αμαξι μου καταστραφηκε ολοσχερως και δεν ξερω τι να κανω... 1)θα με αποζημιωσει η ασφαλιστικη αλλα ποσο ειναι το νομιμο? 2)μπορω να διεκδικησω αποζημιωση γα ηθικη και σωματικη βλαβη?(ο πατερας μου δηλαδη)αν ναι τι διαδικασιες πρεπει να κινησω? 3)ο πατερας μου παρολο που φορουσε ζωνη κ ανοιξε ο αεροσακος επασε τον θωρακα του, γιατι συνεβη αυτο?ειναι λογικο? Ευχαριστω για την οποια βοηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Αν έχει καταγραφεί οτι οδηγούσε μεθυσμένος δεν τον καλύπτει η ασφαλιστική. Πρέπει να κυνηγήσεις τον ίδιο. Όσο για το 3, φαντάζομαι οτι τον έσπασε γιατί οδηγουσε το αμαξι σου και επεσε με μεγαλη ταχυτητα καποιος μεθυσμενος πανω του, μπηκε στο αντιθετο ρευμα δηλαδη κι εκαναν μετωπικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Αν έχει καταγραφεί οτι οδηγούσε μεθυσμένος δεν τον καλύπτει η ασφαλιστική. Πρέπει να κυνηγήσεις τον ίδιο. Όσο για το 3, φαντάζομαι οτι τον έσπασε γιατί οδηγουσε το αμαξι σου και επεσε με μεγαλη ταχυτητα καποιος μεθυσμενος πανω του, μπηκε στο αντιθετο ρευμα δηλαδη κι εκαναν μετωπικη. Νομιζω καλυπτει τον αλλο οδηγο και στρεφεται ενεντιον του πελατη της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Νομιζω καλυπτει τον αλλο οδηγο και στρεφεται ενεντιον του πελατη της Μακάρι να ισχύει ακόμα αυτό (ίσχυε δηλαδή παλιότερα), αλλά στο γενικότερο σημερινό κλιμα, όπου βγάζουν για πλάκα συνυπαιτιοτητες 50-50 για να μην πληρώνουν, μου φαίνεται σηκώνουν τα χέρια ψηλά και σου λένε κυνήγησε τον εσυ! Αποστολή από το HTC Desire με τη χρήση Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μακάρι να ισχύει ακόμα αυτό (ίσχυε δηλαδή παλιότερα), αλλά στο γενικότερο σημερινό κλιμα, όπου βγάζουν για πλάκα συνυπαιτιοτητες 50-50 για να μην πληρώνουν, μου φαίνεται σηκώνουν τα χέρια ψηλά και σου λένε κυνήγησε τον εσυ! Αποστολή από το HTC Desire με τη χρήση Insomnia Συνυπαιτηοτητα για ποιο λογο ??? Υπαρχει ΚΟΚ και παντα καποιος φταιει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacefart Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 βαλε δικηγορο και κυνηγησε τον. ο δικηγορος θα πληρωθει το ποσοστο του απο τα χρηματα που θα κερδισεις. τσακισε τον μην τον αφησεις σε ησυχια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Συνυπαιτηοτητα για ποιο λογο ??? Υπαρχει ΚΟΚ και παντα καποιος φταιει... Ακριβώς επειδή υπάρχει ΚΟΚ και επειδή κανεις δεν είναι αθώος 100%, όλο και πιο συχνά πια το στρογγυλοποιουν στο 50-50 κι ούτε γάτα ούτε ζημιά για τις ασφαλιστικές. Ενα άλλο παράδειγμα...στον ΚΟΚ υπάρχει πχ ελάχιστο βάθος πελματος για τα λάστιχα κι αν έχεις μικρότερο προβλέπεται πρόστιμο (στο εξωτερικό μάλιστα το πρόστιμο είναι και πολύ μεγάλο), άσχετα που κανείς πότε δεν τα ελέγχει. Η ασφαλιστική όμως πατάει εκεί και σου λέει, ελλιπής συντήρηση, το αμάξι δεν συμπεριφέρθηκε όπως θα έπρεπε/μπορούσε, πρόβλημα σου..πλήρωσε αυτόν που χτυπησες μόνος σου. Το συγκεκριμένο συμβαίνει κατά κόρον στο εξωτερικό κι εχω διαβάσει ότι έχει συμβεί κι εδώ. Αποστολή από το HTC Desire με τη χρήση Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LunaDark Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 απ οτι βλεπω η ασφαλεια μου θα μου δωσει ενα α ποσο και μετα θα τα βρει η ιδια με τον τυπο...αλλα φοβαμαι οτι τα χρηματα που θα μου δωσει θα ειναι πολυ λιγα και θα πρεπει να παω δικαστικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 αλλα φοβαμαι οτι τα χρηματα που θα μου δωσει θα ειναι πολυ λιγα και θα πρεπει να παω δικαστικα... Απο που το συμπέρανες και τι θεωρείς πολύ λίγα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LunaDark Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 ο συνεργιατζης και γενικα καποιοι αλλοι μου ειπαν οτι δεν θα παρω πανω απο 5 χιλιαρικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 1.η ασφαλεια που εχεις δεν εχει νομικη προστασια?αν οχι θα βρεις καποιον που να ξερει απο αυτα.ρωτα στην ασφαλιστικη σου.θα χουν διαφορους. 2.ειχε νομιμα οπλο?!?!μηπως απλα ειχε κανα ενταλμα και η αστυνομια τον φυλαγε για να μην το σκασει? 3.αποζημιωση για το αυτοκινητο ανοιγεις το car.gr autotriti και βλεπεις ποσο ειναι ο μ.ο. .Τοσα θα παρεις. Αποζημιωση για ψυχικη οδυνη,χασιμο χρηματων λογο νοσηλειας κτλ...ο δικηγορος 4.οι αισθητηρες αεροσακου-δεν ειναι μεσα στον αεροσακο αλλα σε διαφορα σημεια του αυτοκ.- αποφασιζουν ποτε θα ανοιξει ο αεροσακος. 5.οταν εισαι μεθυσμενος τα λεφτα τα πληρωνει η ασφαλιστικη του και μετα τα ζηταει απο αυτον!παλι καλα που ειχε ασφαλιστικη γιατι αλλιως με το επικουρικο δεν θα βρισκες ακρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LunaDark Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 την απλη ασφαλεια ειχα.Ο ασφαλιστης μου ειπε οτι παιζει να μην τον καλυψει η ασφαλεια του λογω μεθης και οτι θα με αποζημειωσει η δικια μου ασφαλεια. Τωρα ποσο θα μου το κοστολογησουν εχω επιφυλαξεις...μακαρι να παρω το Μ.Ο που θα ναι κανα 7αρι χιλιαρικα...οποτε λες πως για ηθικη/σωματικη βλαβη θα πρεπει να παω στανταρ δικαστικα ε?κι αν δεν εχει τπτ ο τυπος στο ονομα του οπως ακουγεται? τωρα λεπτομερειες για το οπλο κλπ δεν ξερω, αλλα πιστευω οτι ζητησε προστασια εξου και η φρουρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kallista Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Επειδή πρόσφατα μου έτυχε να με τρακάρουν και να βγει το αυτοκίνητό μου ολική, σου εύχομαι καλό κουράγιο! Βρες ένα πολύ πολύ καλό δικηγόρο και ένα συνεργείο που να εμπιστεύεσαι απόλυτα! Στην περίπτωσή μου, με αποδοχή της υπαιτιότητας από τον άνθρωπο που με χτύπησε, και τραυματισμό μου, κι ακόμα μετά από τρεις μήνες δεν έχω βρει άκρη με την ασφαλιστική μου (αναφέρομαι στην chartis). Μιλάμε για αλήτες! Θα κάνουν ό,τι μπορούν για να σε αποζημιώσουν με όσο το δυνατόν λιγότερα. Μην τους αφήσεις σε ησυχία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα