karmen1983 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 merci έχουνε ρε συ λαβές απλά εχω μεγάλα χέρια
profi Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 χαχαχα τρόμαξα στην αρχή για το μέγεθος των χεριών κ ξανατσέκαρα τις φώτος ... οκ δεν φαίνεται πουθενά ξεκάθαρα λίμα στο επάνω μέρος!! sleeved βραχιολάκι κιόλας
harrisxr650 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Λείπει ένα λινκ αν και δε νομίζω να δω κάτι που δε το έχω. Για δείξε όμως @vaggos αν ήταν έτσι το λιμάρισμα στα νύχια δε θα έκανα ποτέ μανικιούρ http://www.dremeleurope.com/media_all/download/catalogues/2011/catalogue_el-gr.pdf
karmen1983 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Project True Violet 10th update Σπέρες σπέρες Κάτι σας χρωστάω ναι; Εδώ είμαι λοιπόν για να μαζέψω τα σπασμένα μου Νέο πάτωμα λοιπόν. Δεν θα αναλύσω και πάλι την διαδικασία απλά μερικές φωτογραφίες τι και πως έγινε Σειρά πήρε το τροφοδοτικό. Να θυμίσω ότι οι επιλογές μου στα sleeves ήταν άσπρο, γκρι, βιολετί. Το γκρι και το βιολετί κρύβουν καλά τα χρώματα των καλωδίων απο μέσα αλλά το άσπρο ήθελε ειδική μεταχείριση. Μια λοιπόν και πήρα την απόφαση είπα ας τα αλλάξω όλα Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ @crmaris από thelab και τον thanos1972 (τον γνωστό από Insomnia ) για τις συμβουλές τους στο θέμα του τροφοδοτικού Για αρχή το άνοιξα και έστειλα βόλτα όσα καλώδια δεν μου χρειαζόταν Στη συνέχεια έπρεπε να επέμβω σε ένα ακόμα σημείο του. (Αυτό το στάδιο δεν έχει τελειώσει μια και θα γίνουν ακόμα πολλές διορθώσεις και επεμβάσεις, απλά δίνω ένα δείγμα) Το σημείο αυτό ήταν η τρύπα απο όπου βγαίνει η πλεξούδα του psu. Μου τα χάλασε για 1.5 εκατοστό οπότε έπρεπε να μετατοπιστεί Μπήκε ένα κομμάτι αλουμινίου εσωτερικά και για να καλυφθεί η υψομετρική διαφορά και στοκαρα ο στόκος (ακόμα να στεγνώσει το 3ο χέρι btw) Οπότε στην αναμονή για το στέγνωμα ασχολήθηκα με τα καλώδια Αυτά για σήμερα .....to be continued.....
stm00192 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Αργησε λιγο το τελευταιο update αλλα αξιζε... Nice job!
karmen1983 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Παίδες ευχαριστώ πολύ απλά να διευκρινίσω κάτι που δε το έχω πει απο την αρχή Αντι να απαντάω στον κάθε ένα σας απο ένα ευχαριστώ προτιμάω να πατάω το +1 απο δίπλα έτσι ώστε να μην γεμίσει το θέμα με ευχαριστώ, παρακαλώ. Αυτό σαν μικρή διευκρίνηση και να μην νομίζετε ότι ποστάρω και σας έχω γραμμένους
Vaggos02 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Κι εμείς κάνουμε +1 αντί να ποστάρουμε. Όχι επειδή δεν θέλουμε να γεμίσει το θέμα αλλά επειδή δεν έχουμε τι να πούμε
karmen1983 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Εύχομαι να σας αποζημιώσει το αποτέλεσμα και να άξιζε η αναμονή και ο χρόνος που περάσατε εδώ, για να διαβάσετε το κάθε Update
isay Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 καρμελίτα-μπομπ μαστορα well done! (σκόρδα-σκόρδα) μια χαρά πας. ... Αυτό σαν μικρή διευκρίνηση και να μην νομίζετε ότι ποστάρω και σας έχω γραμμένους Εννοείται δεν υπάρχει θέμα. Και εμείς γραμμένη σε έχουμε. :mrgreen:
karmen1983 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Εννοείται δεν υπάρχει θέμα. Και εμείς γραμμένη σε έχουμε. :mrgreen: Sorry Αλλά δε κρατήθηκα να μην ποστάρω Ρε αμέ να πα να δεις απο ποια πάντα έρχομαι
isay Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Ρε αμέ να πα να δεις απο ποια πάντα έρχομαι Πάλι όξω είσαι; Οψάργας δε είπα σου να μη χωριογυρίζεις και να σάξεις χοχλιούς; Τους έσαξες τουλάχιστον ή πάλι χόντρο να μας ταϊσεις θέλει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις