karmen1983 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 xaxaxaxa Καλώς τον τον χαμένο Που είσαι ωρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε; ποιο κουτί; Είδες να πω κάτι για κουτί εγώ; Στο πάγκο επάνω θα το στήσω
rafail1994 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Άσε θα στα πω μεθαύριο Προβλέπω έκπληξη για το κοινό όποτε δεν την χαλαω
karmen1983 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Άσε θα στα πω μεθαύριο Προβλέπω έκπληξη για το κοινό όποτε δεν την χαλαω
whocares Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Ηρθα και εγώ να ευχηθώ και online Καλή αρχή λοιπόν Αγάπη αν και πάει καλά. Θα περάσω αύριο κατά τις 3 να τα πούμε Δεν δίνω τιπ αλλά το True Violet κάτι πρέπει να σημαίνει λολ
sotos 1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 αντε βρε σιγα σιγα αρκετα ξεκουραστηκες καμια φωτο σε τιποτα διαφανο εντυπωσιακο κυβο εχουμε
karmen1983 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Με τον απο πάνω είστε βαλτοί ε; Σιγά σιγά
karmen1983 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Project True Violet 2nd update Σπέρες σπέρες Μια και παρέλαβα plexiglass χθες είναι καιρός να στρωθώ λίγο και στη δουλειά δε νομίζετε; Λοιπόν mobo stand από 6άρι διάφανο πλέξι. Για πάμε Αρχικά μπήκε χαρτοταινία και σημειώθηκαν επάνω τα σημεία στα οποία θα πρέπει να ανοιχτούν τρύπες για τους αποστάτες Ωρα να ανοιξουμε τις τρύπες. Χρησιμοποίησα τριάρα βελόνα και... Στη συνέχεια γίνανε τα σπειρώματα για τους αποστάτες και βιδώθηκαν επάνω Εγινε και μία δοκιμή με την mobo να δω αν όλα είναι καλά και αφού πήρα έγκριση από την γιγαμπούτ προχώρησα Τελευταίο βήμα για σήμερα με το mobo stand ήταν να κάνω τα πλαϊνά ΜΑΤ (όχι το σώμα της αστυνομίας ) και την επιφάνεια σαγρέ. Με χοντρό γυαλόχαρτο λοιπόν έχουμε Οι περισσότεροι αν όχι όλοι, καταλάβατε για ποιο λόγο έσπασα την γυαλάδα. Για τους υπόλοιπους....... .....to be continued....
D4rkst3EL Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Κοίτα τι γυναίκα έχουμε στο forum Για ποιο πράγμα απευθύνθηκες στην gigabyte ακριβώς, να μαθαίνουμε και οι λιγότερο σχετικοί
karmen1983 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 @D4rkst3EL giagabyte είναι η μητρική @nikos73 αυτό δεν είναι το νέο Αυτό είναι το dremel workstation. Αναμείνατε για δουλειά με το νέο εργαλείο
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 :shifty: κρινοδάχτυλα κάρμεν + dremel = χοντρό conflict
umaga Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 @D4rkst3EL giagabyte είναι η μητρική @nikos73 αυτό δεν είναι το νέο Αυτό είναι το dremel workstation. Αναμείνατε για δουλειά με το νέο εργαλείο πως το κοβεις το πλεξι?
karmen1983 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Το κομμάτι που δείχνω είναι κομμένο ακριβώς στις διαστάσεις της μητρικής Αν θέλω να κόψω εγώ είτε με τροχό είτε αν είναι μικρό κομμάτι με το dremel και νερό
caution Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 . . #23 awesomeness . . There she goes γκρηκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις