Redshift Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Για πες μας εσύ γιατι ειμαστε εδω.. μιας και εμεις δεν ξερουμε!! αφου με ρωτας σου απανταω προσωπικα δεν ειμαι εδω για να χτισω φημη που δεν εχει κανενα πραγματικο νοημα μεταξυ αγνωστων,δεν το παιζω τιμητης και υπερασπιστης των ασχετων,δεν απαιτω οι παντες να εχουν την οπτικη μου και τελος εχω επιγνωση οτι το φορουμ δεν ειναι τσιφλικι μου ειμαι εδω για να ενημερωνομαι για τον χωρο,αν εχω ορεξη βοηθαω με τις οποιες γνωσεις μου,αραια και που θα γραψω και σε κανενα ασχετο θεμα,μεχρι εκει
stm00192 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 αφου με ρωτας σου απανταω προσωπικα δεν ειμαι εδω για να χτισω φημη που δεν εχει κανενα πραγματικο νοημα μεταξυ αγνωστων,δεν το παιζω τιμητης και υπερασπιστης των ασχετων,δεν απαιτω οι παντες να εχουν την οπτικη μου και τελος εχω επιγνωση οτι το φορουμ δεν ειναι τσιφλικι μου ειμαι εδω για να ενημερωνομαι για τον χωρο,αν εχω ορεξη βοηθαω με τις οποιες γνωσεις μου,αραια και που θα γραψω και σε κανενα ασχετο θεμα,μεχρι εκει Οκ ρε banned φιλε million_voices's αποψη σου αυτή.. αν νομιζεις οτι εμεις προσπαθούμε να φτιαξουμε την φήμη μας και να επιβάλουμε την αποψη μας δικαίωμα σου... Τσιφλίκι τους το έχουν κανταντησει αυτοι που γραφουν ότι τους κατεβασει η γκλαβα τους και αυτοι που κανουν double accounts νομιζοντας ότι θα κοροιδέψουν καποιον... Εμεις καθε αλλο παρα να επιβαλουμε το οτιδήποτε θέλουμε... απλα τονιζουμε το γεγονος οτι πλεον δεν υπαρχει κανενα απολυτως φιλτραρισμα σε οτιδηποτε γραφεται και γινεται μεσα στο φορουμ εκτος βεβαιως και αν θιγονται καποιοι συγκεκριμένοι.... αν εσας σας αρεσει ενα φορουμ χαος τοτε μεγεια σας με χαρά σας.
Redshift Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 banned (που δεν το θεωρω και τπτ τραγικο και στο λεω απλα για να δεις την διαφορα νοοτροπιας) ζητησα να γινω εγω απο τον parsifal θελοντας να αλλαξω username πολλα πραγματα δεν μου αρεσουν στο φορουμ αλλα στην τελικη του δινω την σημασια που του αξιζει
nick#18 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Παρακολουθω πολλα στο forum οπως και το παρον project ασχετα αν postαρω η οχι αλλα θα συμφωνισω πως το forum εχει παρει την κατω βολτα και οπως λεει ο redshift "στην τελικη του δινω την σημασια που του αξιζει"....
mchls Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Το ότι αποχώρησε η Αγάπη, δεν σημαίνει πως πρέπει να μετονομάσουμε το ''True Violet Project'', σε ''Γνώμες Και Σχόλια Σχετικά Με Την Αποχώρηση Της Karmen1983'' ! Σεβαστείτε το νήμα, αλλά και την ίδια!
Doc1355 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Το ότι αποχώρησε η Αγάπη, δεν σημαίνει πως πρέπει να μετονομάσουμε το ''True Violet Project'', σε ''Γνώμες Και Σχόλια Σχετικά Με Την Αποχώρηση Της Karmen1983'' ! Σεβαστείτε το νήμα, αλλά και την ίδια! Η ίδια θέλει να κλειδωθεί το θέμα οπότε δεν έχει γενικά σημασία το τι λέμε... Update δεν θα ξαναμπεί εδώ οπότε;
mchls Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Η ίδια θέλει να κλειδωθεί το θέμα οπότε δεν έχει γενικά σημασία το τι λέμε... Update δεν θα ξαναμπεί εδώ οπότε; Να κλειδωθεί θέλει, όχι να ''λερωθεί'' με εκτός θέματος συζητήσεις! Τεσπα, την κάνω, γιατί συμβάλω στο ''λέρωμα''!
Doc1355 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Να κλειδωθεί θέλει, όχι να ''λερωθεί'' με εκτός θέματος συζητήσεις! Τεσπα, την κάνω, γιατί συμβάλω στο ''λέρωμα''! Δεν τίθεται θέμα σεβασμού όμως..μιλάμε για θέμα που έπρεπε να έχει γίνει sticky πολύ καιρό τώρα και ορίστε που καταλήγουμε! Αυτό είναι το λέρωμα για εμένα..
stm00192 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Εχει απόλυτο δίκιο ο mchls... Κακως χαλασαμε ενα τοσο καλό θέμα .. συμπεριλαμβανομενου και εμένα.. δεν έχει απολύτως καμια σημασία αν θα βαλει αλλο update η Αγάπη ή όχι... ζητάω αμεσα την διαγραφή όλων των μηνυματων απο το 246 και μετά... Και ευχομαι να μην διαφωνεί κανεις!! +1 στο sticky αλλα στου κουφού την πόρτα.... τα υπολοιπα τα ξερετε!!
nick#18 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Aς γινει ενα γενικο καθαρισμα στις τελευτεες σελιδες αν συμφωνουμε ολοι. +1 για sticky και ισως ενα καλο control για τα σχολεια αργοτερα αν δε γινει lock... αυτα και απο εμενα...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Λοιπον παίδες ... οπως θα ξερετε ήδη καποιοι, η Αγαπη αποχώρησε δυστυχώς απο το Insomnia... Οποτε οπως ειναι λογικό δεν θα υπαρξει άλλο update για το violet project εδω... Οποιος λοιπόν θελει να συνεχισει να παρακολουθει την εξέλιξη του και να στηριζει την Αγαπη σε αυτό που ήδη κανει πολύ καλα μπορει να ακολούθησει το project στο παρακάτω link... http://www.thelab.gr/cases-psu-and-mods/true-violet-project-105469.html οπου σεβονται τα μελη τους και τους δινουν την αναγνώριση που τους αξίζει! Οσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν!! Δυστυχώς ο κατήφορος που άρχισε εδώ και 1-2 ημέρες, φαίνεται δεν σταματάει. Εάν λοιπόν θεωρείς ότι το παρόν forum δεν σέβεται τα μέλη του και δεν αναγνωρίζει την προσφορά τους, τι κάνεις εδώ, εκτός από το να λασπολογείς εκ του ασφαλούς και να πετάς απαράδεκτα, ψευδέστατα και παντελώς συκοφαντικά υπονοούμενα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις