Προς το περιεχόμενο

True Violet Project

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λειτουργικό θα έχει win7

Κρίμα (αν και με AMD gpu μάλλον είναι μονόδρομος). Με XBMC κ.τ.λ.;

Για το remote το κρατάω μυστικό

Kintec; Wiimote;

• Απαντ. 265
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε Thano και Doc το συγκεκριμένο θεματακι είναι πολύ special και η Αγαπη κανει πολύ κόπο για να μας το παρουσιασει οπως πρεπει ... και πρεπει να μεινει καθαρο ... μης το γεμιζετε σκουπίδια λοιπον...

Φιλικά πάντα!! ^_^

Δημοσ.

παίδες να πω και εγώ κάτι και ας το γεμίζουμε λίγο με άσχετα το θέμα

έχετε δει πολλά worklog στο insomnia;

έχετε φτιάξη ποτέ κάτι παρόμοιο;

πόσοι από εμάς έχουν δει 2 πόντους πλέξη από κοντά;

την εταιρεία blum την ξέρει κάνεις;

ακόμα και αν έχετε γνώση σε πολλά από αυτά πιστεψτεμε είναι πολύ δύσκολο να κατασκευάσεις κάτι αναλογώ

όχι γιατί η περισσότερη από εμάς δεν μπορούν αλλά γιατί είναι συνδυασμός από πράγματα που δεν αφορούν αποκλειστικά κατασκευή pc

όποιος ξέρει την Αγαπη θα έχει καταλάβει ότι δεν ακόλουθη εύκολες λύσεις σε ολα τα πράγματα

με ότι έχει ασχολείθη το κάνει πάντα με μεράκι και απαιτεί το μέγιστο

ας πούμε έναν καλό λόγο και ας προσέξουμε πόσο κόπο έχει μια τέτοια κατασκευή

και πάντα ένας καλός λόγος ασταλωνη τον άλλο

sorry για το off topic

Δημοσ.

Μπράβο και από 'μένα! :)

Εξαιρετική η εκτέλεση της ιδέας, φαντάζομαι πόσο εντυπωσιακό θα δείχνει από κοντά!

Συνέχισε έτσι!

Δημοσ.

Λοιπον παίδες ... οπως θα ξερετε ήδη καποιοι, η Αγαπη αποχώρησε δυστυχώς απο το Insomnia...

Οποτε οπως ειναι λογικό δεν θα υπαρξει άλλο update για το violet project εδω...

Οποιος λοιπόν θελει να συνεχισει να παρακολουθει την εξέλιξη του και να στηριζει την Αγαπη σε αυτό που ήδη κανει πολύ καλα μπορει να ακολούθησει το project στο παρακάτω link...

http://www.thelab.gr/cases-psu-and-mods/true-violet-project-105469.html

οπου σεβονται τα μελη τους και τους δινουν την αναγνώριση που τους αξίζει!

Οσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν!! :shifty:

Δημοσ.

Αναφέρει αναλυτικά τους λόγους της εδω...

http://www.insomnia.gr/topic/274467-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF-site/page__st__2240

ποστ #2267

Βασικά αυτο το περιστατικό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και μαλλον θα το ξεχειλήσει και για εμενα και για πολλούς αλλους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οκ καποιος μπηκε με διπλο account για χ λογους,εγινε report και μετα απο 5 ωρες το προβλημα δεν ειχε διορθωθει,βλεπεις κατι τοσο τραγικο που να δικαιολογει "ηρωικη" εξοδο και διαφορα αλλα βαρυγδουπα?

αποψη μου,μην μπερδευεται την πραγματικη ζωη με τα φορουμ γιατι τα δευτερα ουτε την πλησιαζουν ουτε την υποκαθιστουν

καλη τυχη στην κοπελα

Επεξ/σία από Redshift
Δημοσ.

οκ καποιος μπηκε με διπλο account για χ λογους,εγινε report και σε μια ωρα δεν διορθωθηκε το προβλημα,βλεπεις κατι τοσο τραγικο που να δικαιολογει "ηρωικη" εξοδο και διαφορα αλλα βαρυγδουπα?

αποψη μου,μην μπερδευεται την πραγματικη ζωη με τα φορουμ γιατι τα δευτερα ουτε την πλησιαζουν ουτε την υποκαθιστουν

καλη τυχη στην κοπελα

Σου είπα ήδη ότι αυτο ηταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτηρι ... εχουν συμβεί διαφορα στο παραλθον και γενικα το φορουμ εχει παρει την κατρακύλα σε πολλους τομείς...

Γενικα το user count εχει γινει πολυ σημαντικότερο απο την ποιοτητα... για αυτό βεβαια μπορούμε να ευχαριστήσουμε τους φιλους μας στο www.skroutz.gr και οποιος καταλαβε καταλαβε!!

Δημοσ.

Καλα ηρεμήστε λίγο με τα ban..συμφωνώ και εγώ με την Αγάπη και το έχω πει και εδώ αλλα και στην ίδια πολλές φορές!

Το να λέτε να σας κάνουν ban είναι λίγο αστείο όμως,αν δεν μας αρέσει πλέον το φόρουμ μπορούμε απλά να μην ξαναμπούμε ή να επιλέγουμε με τί και με ποιούς θα ασχολούμαστε..

Δημοσ.

Ναι αλλα μπορεί να θέλουμε και να μην φενεται το account μας στο user count... για να μν το παω ακομη πιο περα και πω οτι αμα ημουν στη θεση της θα ζητουσα και διαγραφη όλων των μηνυμάτων μου στο φορουμ... οπως και μαλλον θα κανω αν συνεχιστεί αυτή η παντελής αδιαφορια απο την μερια των Mod....

Βαρεθηκα να στέλνω Pm σε ορισμένουν και να περνω απαντήσεις λες και μιλάω με το τμημα pr εταιρίας!!

Δημοσ.

γενικοτερα καποιοι "επαγγελματιες" φορουμιστες πρεπει να ηρεμησουν και να αναλογιστουν γιατι ειναι εδω

Για πες μας εσύ γιατι ειμαστε εδω.. μιας και εμεις δεν ξερουμε!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...