Προς το περιεχόμενο

True Violet Project

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κάθισα χθες το βράδυ και είδα όλο το θριτ και έμεινα Μ@Λ@Κ@Σ! :shock:

1000 μπράβο!!!

και κράτησες και τον κανόνα απαραβίαστο :mrgreen:

ξανά.1000 bravo!!!

• Απαντ. 265
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αμα βλέπει κανένας moderator .. μήπως έιναι καιρός το θεμά να γίνει sticky όπως επίσης και το θεμα με τα benchmarks??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

True Violet Project 14th update

Καλησπέρες παίδες :)

Το 13ο Update φοβόμουν το 14ο με ζόρισε τελικά. Σε αυτό το Update με εγκατέληψε το dremel.

Να πω κάποια πραγματάκια για την Bosch. Προσωπικά το service το βρίσκω απαράδεκτο. Είχα τα τηλέφωνα στο service και για 3ώρες μου έβγαινε τηλεφωνητής παρακαλώ. Ωράριο λειτουργίας έλεγαν 8 το πρωί με 4 το απόγευμα. Από τις 8:30 μέχρι και τις 11 είχα κάνει αρκετά τηλέφωνα. Στον τηλεφωνητή δεν μπορούσα να αφήσω μήνυμα καθώς ήταν γεμάτο το inbox. Το μαγικό τηλέφωνο το βρήκε ο Στέλιος τον οποίο και ευχαριστώ.

Κατά τα άλλα αγόραζε επώνυμα εργαλεία απο μεγάλες εταιρείες. Ειλικρινά δε το σχολιάζω όταν έφαγα ένα πρωινό στο τηλέφωνο και να μην μπορεί ούτε το κατάστημα αγοράς να επικοινωνήσει με την εταιρεία. Δεν θέλω να φανταστώ το ενδεχόμενο βέβαια να ήμουν επαγγελματίας και να καιγόμουν απο το service τους. Αυτά με την Bosch...

Επειδή λοιπόν δεν σας κρύβω νευρίασα, δεν έπαιζε να μην συνεχίσω. Οπότε η ιδέα-μετά απο μία προσπάθεια με μία σέγα-ήρθε και την λύση έδωσε ένα δράπανο B&D με ρυθμιστή στροφών

.

Παρατηρήσεις:

1) Έκοβε πολύ καλύτερα από ότι το dremel με τον τροχό (μάλλον λόγω πολύ μεγαλύτερης ροπής)

2) Είχα δυσκολία στον χειρισμό όπως ήταν λογικό λόγω βάρους και μεγέθους

Παρόλα αυτά έγινε δουλειά. Πάμε να τα δούμε ένα ένα και να δούμε και γιατί έγινε η αλλαγή πλεύσης στα Grills (Γιώργαρε ευχαριστώ :D)

Σήμερα ασχολήθηκα με το θέμα τις διαχείρισης καλωδίων. Τρυπήθηκε το plexi του πατώματος σε συγκεκριμένα σημεία λοιπόν. Αρχικά ας δούμε το 8πινο και μια απο τις τελευταίες τρύπες που άνοιξε το dremel μου, πριν μου σφυρίξει κλέφτηκα :eek:

p3071901.jpg

p3071902.jpg

p3071903.jpg

bye bye dremel

p3071904.jpg

Στη συνέχεια ακριβώς κάτω απο το σημείο που θα μπει το Plexi stand της μητρικής ανοίχτηκε ένα τετράγωνο

p3071905.jpg

p3071910.jpg

p3071911.jpg

Σειρά πήρε το 24πινο

p3071909.jpg

p3081927.jpg

p3081928.jpg

Αλλο ένα άνοιγμα έγινε στο σημείο που κουμπώνουν τα sata της μητρικής και είχε έρθει η ώρα για ένα δύσκολο κομμάτι. Τα άλλα τα είχα βγάλει με την σέγα τα περισσότερα. Εδώ σέγα δεν έπαιζε να έμπαινε καθώς η απόσταση από την άκρη του πλέξι είναι μόλις 5 χιλιοστά. Ενα τσακ να μου έκανε η σέγα θα είχα θέματα. Δεν ήθελα να το παίξω λοιπόν. Συνεπώς εφαρμογή της ιδέας

p3081931.jpg

p3081933.jpg

p3081935.jpg

p3081936.jpg

Εγινε το γυάλισμα σε όλα τους και καιρός για παιχνίδια με αλουμίνιο. Το 24πινο είχε βγει ήδη και το 8πινο. Οπότε ήθελα 2 κομματάκια αλουμινίου για το σημείο όπου θα πήγαιναν τα sata στην μητρική και το σημείο που με έκανε να ιδρώσω.

Πάμε ένα ένα

Αρχικά έγινε ένα σχέδιο πάνω στο αλουμίνιο και άρχισε η διαδικασία αφαίρεσης του υλικου που δεν ήθελα

p3071913.jpg

Ξέρετε μετά τι γίνεται ε; Ναι ναι λιμάρισμα

p3071914.jpg

p3071918.jpg

p3071919.jpg

p3071920.jpg

Κόπηκε και το περίγραμμα ΑΦΟΥ έκανα τις 2 τρυπούλες που ήθελα, οπότε ώρα για το τελικό γυάλισμα και το αποτέλεσμα

p3071921.jpg

p3081924.jpg

Συνέχεια με το πιο μικρό κομμάτι

p3081939.jpg

p3081940.jpg

p3081942.jpg

p3081944.jpg

Τέλος λοιπόν :dance3:

Αφού βάφτηκαν ήρθε η ώρα να περαστούν πάνω στο πλέξι για δοκιμή και να γίνουν τρύπες για τις άσπρες βίδες που είδατε σε προηγούμενο Update

Μία απο αυτές τις τρύπες θα ανοιχτεί ακριβώς κάτω απο το mobo stand. Οπότε οι άσπρες δεν μου κάνανε καθώς είχαν καρούμπαλα στα κεφάλια τους :P

Φρεζάτη λοιπόν

p3081955n.jpg

p3081956.jpg

p3081960.jpg

Ολα στις θέσεις τους

p3091962.jpg

Το πλέξι έχει ήδη υπερυψωθεί 3 εκατοστά απο το πάτωμα με τα κυβάκια

Επίσης αν μπορείτε να δείτε στην φώτο το πλέξι είναι ματ. Πέρασε και απο τις 2 μεριές απο αμμοβολή. Αρχικά ήταν λευκό γαλακτερό αλλά γυαλιστερό. Κάτι που δεν ήθελα.

Τέλος για ποιον λόγo έγινε η ξαφνική αλλαγή πλεύσης στα grills;

Αρχικά είχα ανεβάσει ένα Update με το βάψιμο μερικών grill που υπολόγιζα για τις 3 θέσεις πίσω και τις 2 κάτω. λογάριαζα χωρίς τον ξενοδόχο όμως. Καθώς τα συγκεκριμένα, ναι μεν είναι για 12αριδες ανεμιστήρες αλλά είναι αρκετά μεγαλύτερα στο περίγραμμά τους. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό εδώ :cry: :cry: :cry:

p3091964.jpg

Ετσι λοιπόν λέω, γιατί όχι ένα custom σε Laser. Ε ποιος άλλος θα βοηθούσε την κατάσταση με τα laser? Ε ναι ο ακατανόμαστος :P

Αυτά λοιπόν και για σήμερα

....to be continued....

Επεξ/σία από karmen1983
Δημοσ.

Μου αρέσουν πολύ τα κοψίματα σου στο πλέξι. Πεντακάθαρα!

Με άγχωσες πάντως με το θέμα dremel! Αν επικοινωνήσεις τελικά και το στείλεις για service, ρίξε μια ενημέρωση επί του προβλήματος που έχει!

Δημοσ.

Μετά απο παρέμβαση γνωστού, βρήκα το τηλ ενός λογιστή της Bosch.

Τελικά ή το στέλνω με την υπηρεσία πόρτα πόρτα, με χρέωση της εταιρείας (με ένα κωδικό που μου έδωσαν) ή λέει, αν βιάζομαι και το θέλω την ίδια μέρα, το πάω απο εκεί και το επισκευάζουν. Βέβαια θα το πάρω αμέσως επισκευασμένο, αν δεν έχει τίποτα τρελό

Δημοσ.

Ετσι λοιπόν λέω, γιατί όχι ένα custom σε Laser. Ε ποιος άλλος θα βοηθούσε την κατάσταση με τα laser? Ε ναι ο ακατανόμαστος :P

....to be continued....

Αγαπη για εσενα Laser Engraver Cutter L24 CO2 60W 24"x18" USB Autofocus

Αντε,εχει και autofocus.παντως μην ανησυχεις για την τιμη.πουλα το obsidian και τα επιασες τα λεφτα.

Δημοσ.

Εντάξει οκ, πριν θα μπορούσα να πώ ότι σε έχω σε μεγάλη εκτίμηση εδώ μέσα. B)

Αλλά τώρα απλά είμαι περήφανος που υπάρχεις και βλέπουν τέτοια πράματα τα ματάκια μας. :wub:

Εύχομαι όλα να συνεχίσουν να πάνε καλά και τα εργαλεία σου να κρατήσουν χίλια χρόνια. ^_^

Είσαι απίστευτη!!!! :D

**

(τώρα το διάβασα το τόπικ, μονοκοπανιά :P )

Δημοσ.

Να 'σαι καλά βρε Μάριε :)

Διακρινω μια διακριση.....σε ολους μας βαζεις +1 στα ποστ αλλα στον Μαριο απαντησες. :devil: :devil: :devil:

Εμ φυσικα,υστερα απο τοσο καλα λογια.......

Δημοσ.

Καλησπέρες παίδες :)

Το 13ο Update φοβόμουν το 14ο με ζόρισε τελικά. Σε αυτό το Update με εγκατέληψε το dremel.

Να πω κάποια πραγματάκια για την Bosch. Προσωπικά το service το βρίσκω απαράδεκτο. Είχα τα τηλέφωνα στο service και για 3ώρες μου έβγαινε τηλεφωνητής παρακαλώ. Ωράριο λειτουργίας έλεγαν 8 το πρωί με 4 το απόγευμα. Από τις 8:30 μέχρι και τις 11 είχα κάνει αρκετά τηλέφωνα. Στον τηλεφωνητή δεν μπορούσα να αφήσω μήνυμα καθώς ήταν γεμάτο το inbox. Το μαγικό τηλέφωνο το βρήκε ο Στέλιος τον οποίο και ευχαριστώ.

Κατά τα άλλα αγόραζε επώνυμα εργαλεία απο μεγάλες εταιρείες. Ειλικρινά δε το σχολιάζω όταν έφαγα ένα πρωινό στο τηλέφωνο και να μην μπορεί ούτε το κατάστημα αγοράς να επικοινωνήσει με την εταιρεία. Δεν θέλω να φανταστώ το ενδεχόμενο βέβαια να ήμουν επαγγελματίας και να καιγόμουν απο το service τους. Αυτά με την Bosch...

Επειδή λοιπόν δεν σας κρύβω νευρίασα, δεν έπαιζε να μην συνεχίσω. Οπότε η ιδέα-μετά απο μία προσπάθεια με μία σέγα-ήρθε και την λύση έδωσε ένα δράπανο B&D με ρυθμιστή στροφών

.

Παρατηρήσεις:

1) Έκοβε πολύ καλύτερα από ότι το dremel με τον τροχό (μάλλον λόγω πολύ μεγαλύτερης ροπής)

2) Είχα δυσκολία στον χειρισμό όπως ήταν λογικό λόγω βάρους και μεγέθους

Παρόλα αυτά έγινε δουλειά. Πάμε να τα δούμε ένα ένα και να δούμε και γιατί έγινε η αλλαγή πλεύσης στα Grills (Γιώργαρε ευχαριστώ :D)

Σήμερα ασχολήθηκα με το θέμα τις διαχείρισης καλωδίων. Τρυπήθηκε το plexi του πατώματος σε συγκεκριμένα σημεία λοιπόν. Αρχικά ας δούμε το 8πινο και μια απο τις τελευταίες τρύπες που άνοιξε το dremel μου, πριν μου σφυρίξει κλέφτηκα :eek:

p3071901.jpg

p3071902.jpg

p3071903.jpg

bye bye dremel

p3071904.jpg

Στη συνέχεια ακριβώς κάτω απο το σημείο που θα μπει το Plexi stand της μητρικής ανοίχτηκε ένα τετράγωνο

p3071905.jpg

p3071910.jpg

p3071911.jpg

Σειρά πήρε το 24πινο

p3071909.jpg

p3081927.jpg

p3081928.jpg

Αλλο ένα άνοιγμα έγινε στο σημείο που κουμπώνουν τα sata της μητρικής και είχε έρθει η ώρα για ένα δύσκολο κομμάτι. Τα άλλα τα είχα βγάλει με την σέγα τα περισσότερα. Εδώ σέγα δεν έπαιζε να έμπαινε καθώς η απόσταση από την άκρη του πλέξι είναι μόλις 5 χιλιοστά. Ενα τσακ να μου έκανε η σέγα θα είχα θέματα. Δεν ήθελα να το παίξω λοιπόν. Συνεπώς εφαρμογή της ιδέας

p3081931.jpg

p3081933.jpg

p3081935.jpg

p3081936.jpg

Εγινε το γυάλισμα σε όλα τους και καιρός για παιχνίδια με αλουμίνιο. Το 24πινο είχε βγει ήδη και το 8πινο. Οπότε ήθελα 2 κομματάκια αλουμινίου για το σημείο όπου θα πήγαιναν τα sata στην μητρική και το σημείο που με έκανε να ιδρώσω.

Πάμε ένα ένα

Αρχικά έγινε ένα σχέδιο πάνω στο αλουμίνιο και άρχισε η διαδικασία αφαίρεσης του υλικου που δεν ήθελα

p3071913.jpg

Ξέρετε μετά τι γίνεται ε; Ναι ναι λιμάρισμα

p3071914.jpg

p3071918.jpg

p3071919.jpg

p3071920.jpg

Κόπηκε και το περίγραμμα ΑΦΟΥ έκανα τις 2 τρυπούλες που ήθελα, οπότε ώρα για το τελικό γυάλισμα και το αποτέλεσμα

p3071921.jpg

p3081924.jpg

Συνέχεια με το πιο μικρό κομμάτι

p3081939.jpg

p3081940.jpg

p3081942.jpg

p3081944.jpg

Τέλος λοιπόν :dance3:

Αφού βάφτηκαν ήρθε η ώρα να περαστούν πάνω στο πλέξι για δοκιμή και να γίνουν τρύπες για τις άσπρες βίδες που είδατε σε προηγούμενο Update

Μία απο αυτές τις τρύπες θα ανοιχτεί ακριβώς κάτω απο το mobo stand. Οπότε οι άσπρες δεν μου κάνανε καθώς είχαν καρούμπαλα στα κεφάλια τους :P

Φρεζάτη λοιπόν

p3081955n.jpg

p3081956.jpg

p3081960.jpg

Ολα στις θέσεις τους

p3091962.jpg

Το πλέξι έχει ήδη υπερυψωθεί 3 εκατοστά απο το πάτωμα με τα κυβάκια

Επίσης αν μπορείτε να δείτε στην φώτο το πλέξι είναι ματ. Πέρασε και απο τις 2 μεριές απο αμμοβολή. Αρχικά ήταν λευκό γαλακτερό αλλά γυαλιστερό. Κάτι που δεν ήθελα.

Τέλος για ποιον λόγo έγινε η ξαφνική αλλαγή πλεύσης στα grills;

Αρχικά είχα ανεβάσει ένα Update με το βάψιμο μερικών grill που υπολόγιζα για τις 3 θέσεις πίσω και τις 2 κάτω. λογάριαζα χωρίς τον ξενοδόχο όμως. Καθώς τα συγκεκριμένα, ναι μεν είναι για 12αριδες ανεμιστήρες αλλά είναι αρκετά μεγαλύτερα στο περίγραμμά τους. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό εδώ :cry: :cry: :cry:

p3091964.jpg

....to be continued....

Μπραβο ρε θεια πολυ καλη δουλεια, συνεχισε ετσι ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...