agligoros Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 κάθισα χθες το βράδυ και είδα όλο το θριτ και έμεινα Μ@Λ@Κ@Σ! 1000 μπράβο!!! και κράτησες και τον κανόνα απαραβίαστο ξανά.1000 bravo!!!
Lakissss Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Πολύ ωραία προχωράει...μπράβο! Μου αρέσει ιδιαίτερα η προσοχή στη λεπτομέρεια!
stm00192 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Αμα βλέπει κανένας moderator .. μήπως έιναι καιρός το θεμά να γίνει sticky όπως επίσης και το θεμα με τα benchmarks??
karmen1983 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) True Violet Project 14th update Καλησπέρες παίδες Το 13ο Update φοβόμουν το 14ο με ζόρισε τελικά. Σε αυτό το Update με εγκατέληψε το dremel. Να πω κάποια πραγματάκια για την Bosch. Προσωπικά το service το βρίσκω απαράδεκτο. Είχα τα τηλέφωνα στο service και για 3ώρες μου έβγαινε τηλεφωνητής παρακαλώ. Ωράριο λειτουργίας έλεγαν 8 το πρωί με 4 το απόγευμα. Από τις 8:30 μέχρι και τις 11 είχα κάνει αρκετά τηλέφωνα. Στον τηλεφωνητή δεν μπορούσα να αφήσω μήνυμα καθώς ήταν γεμάτο το inbox. Το μαγικό τηλέφωνο το βρήκε ο Στέλιος τον οποίο και ευχαριστώ. Κατά τα άλλα αγόραζε επώνυμα εργαλεία απο μεγάλες εταιρείες. Ειλικρινά δε το σχολιάζω όταν έφαγα ένα πρωινό στο τηλέφωνο και να μην μπορεί ούτε το κατάστημα αγοράς να επικοινωνήσει με την εταιρεία. Δεν θέλω να φανταστώ το ενδεχόμενο βέβαια να ήμουν επαγγελματίας και να καιγόμουν απο το service τους. Αυτά με την Bosch... Επειδή λοιπόν δεν σας κρύβω νευρίασα, δεν έπαιζε να μην συνεχίσω. Οπότε η ιδέα-μετά απο μία προσπάθεια με μία σέγα-ήρθε και την λύση έδωσε ένα δράπανο B&D με ρυθμιστή στροφών . Παρατηρήσεις: 1) Έκοβε πολύ καλύτερα από ότι το dremel με τον τροχό (μάλλον λόγω πολύ μεγαλύτερης ροπής) 2) Είχα δυσκολία στον χειρισμό όπως ήταν λογικό λόγω βάρους και μεγέθους Παρόλα αυτά έγινε δουλειά. Πάμε να τα δούμε ένα ένα και να δούμε και γιατί έγινε η αλλαγή πλεύσης στα Grills (Γιώργαρε ευχαριστώ ) Σήμερα ασχολήθηκα με το θέμα τις διαχείρισης καλωδίων. Τρυπήθηκε το plexi του πατώματος σε συγκεκριμένα σημεία λοιπόν. Αρχικά ας δούμε το 8πινο και μια απο τις τελευταίες τρύπες που άνοιξε το dremel μου, πριν μου σφυρίξει κλέφτηκα bye bye dremel Στη συνέχεια ακριβώς κάτω απο το σημείο που θα μπει το Plexi stand της μητρικής ανοίχτηκε ένα τετράγωνο Σειρά πήρε το 24πινο Αλλο ένα άνοιγμα έγινε στο σημείο που κουμπώνουν τα sata της μητρικής και είχε έρθει η ώρα για ένα δύσκολο κομμάτι. Τα άλλα τα είχα βγάλει με την σέγα τα περισσότερα. Εδώ σέγα δεν έπαιζε να έμπαινε καθώς η απόσταση από την άκρη του πλέξι είναι μόλις 5 χιλιοστά. Ενα τσακ να μου έκανε η σέγα θα είχα θέματα. Δεν ήθελα να το παίξω λοιπόν. Συνεπώς εφαρμογή της ιδέας Εγινε το γυάλισμα σε όλα τους και καιρός για παιχνίδια με αλουμίνιο. Το 24πινο είχε βγει ήδη και το 8πινο. Οπότε ήθελα 2 κομματάκια αλουμινίου για το σημείο όπου θα πήγαιναν τα sata στην μητρική και το σημείο που με έκανε να ιδρώσω. Πάμε ένα ένα Αρχικά έγινε ένα σχέδιο πάνω στο αλουμίνιο και άρχισε η διαδικασία αφαίρεσης του υλικου που δεν ήθελα Ξέρετε μετά τι γίνεται ε; Ναι ναι λιμάρισμα Κόπηκε και το περίγραμμα ΑΦΟΥ έκανα τις 2 τρυπούλες που ήθελα, οπότε ώρα για το τελικό γυάλισμα και το αποτέλεσμα Συνέχεια με το πιο μικρό κομμάτι Τέλος λοιπόν :dance3: Αφού βάφτηκαν ήρθε η ώρα να περαστούν πάνω στο πλέξι για δοκιμή και να γίνουν τρύπες για τις άσπρες βίδες που είδατε σε προηγούμενο Update Μία απο αυτές τις τρύπες θα ανοιχτεί ακριβώς κάτω απο το mobo stand. Οπότε οι άσπρες δεν μου κάνανε καθώς είχαν καρούμπαλα στα κεφάλια τους Φρεζάτη λοιπόν Ολα στις θέσεις τους Το πλέξι έχει ήδη υπερυψωθεί 3 εκατοστά απο το πάτωμα με τα κυβάκια Επίσης αν μπορείτε να δείτε στην φώτο το πλέξι είναι ματ. Πέρασε και απο τις 2 μεριές απο αμμοβολή. Αρχικά ήταν λευκό γαλακτερό αλλά γυαλιστερό. Κάτι που δεν ήθελα. Τέλος για ποιον λόγo έγινε η ξαφνική αλλαγή πλεύσης στα grills; Αρχικά είχα ανεβάσει ένα Update με το βάψιμο μερικών grill που υπολόγιζα για τις 3 θέσεις πίσω και τις 2 κάτω. λογάριαζα χωρίς τον ξενοδόχο όμως. Καθώς τα συγκεκριμένα, ναι μεν είναι για 12αριδες ανεμιστήρες αλλά είναι αρκετά μεγαλύτερα στο περίγραμμά τους. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό εδώ :cry: Ετσι λοιπόν λέω, γιατί όχι ένα custom σε Laser. Ε ποιος άλλος θα βοηθούσε την κατάσταση με τα laser? Ε ναι ο ακατανόμαστος Αυτά λοιπόν και για σήμερα ....to be continued.... Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2012 από karmen1983
Vaggos02 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μου αρέσουν πολύ τα κοψίματα σου στο πλέξι. Πεντακάθαρα! Με άγχωσες πάντως με το θέμα dremel! Αν επικοινωνήσεις τελικά και το στείλεις για service, ρίξε μια ενημέρωση επί του προβλήματος που έχει!
karmen1983 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μετά απο παρέμβαση γνωστού, βρήκα το τηλ ενός λογιστή της Bosch. Τελικά ή το στέλνω με την υπηρεσία πόρτα πόρτα, με χρέωση της εταιρείας (με ένα κωδικό που μου έδωσαν) ή λέει, αν βιάζομαι και το θέλω την ίδια μέρα, το πάω απο εκεί και το επισκευάζουν. Βέβαια θα το πάρω αμέσως επισκευασμένο, αν δεν έχει τίποτα τρελό
Thanos1972 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 True Violet Project 14th update Ετσι λοιπόν λέω, γιατί όχι ένα custom σε Laser. Ε ποιος άλλος θα βοηθούσε την κατάσταση με τα laser? Ε ναι ο ακατανόμαστος Αυτά λοιπόν και για σήμερα ....to be continued.... Αγαπη για εσενα Laser Engraver Cutter L24 CO2 60W 24"x18" USB Autofocus Αντε,εχει και autofocus.παντως μην ανησυχεις για την τιμη.πουλα το obsidian και τα επιασες τα λεφτα.
karmen1983 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 :lol: Η αξία του obsidian είναι ανεκτίμητη ρε
Thanos1972 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Ε μην το πουλας τοτε.εκει κολλησες εσυ...χαχαχαχα.
marios32 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Εντάξει οκ, πριν θα μπορούσα να πώ ότι σε έχω σε μεγάλη εκτίμηση εδώ μέσα. Αλλά τώρα απλά είμαι περήφανος που υπάρχεις και βλέπουν τέτοια πράματα τα ματάκια μας. Εύχομαι όλα να συνεχίσουν να πάνε καλά και τα εργαλεία σου να κρατήσουν χίλια χρόνια. Είσαι απίστευτη!!!! ** (τώρα το διάβασα το τόπικ, μονοκοπανιά )
Thanos1972 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Να 'σαι καλά βρε Μάριε Διακρινω μια διακριση.....σε ολους μας βαζεις +1 στα ποστ αλλα στον Μαριο απαντησες. Εμ φυσικα,υστερα απο τοσο καλα λογια.......
pabou13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 True Violet Project 14th update Καλησπέρες παίδες Το 13ο Update φοβόμουν το 14ο με ζόρισε τελικά. Σε αυτό το Update με εγκατέληψε το dremel. Να πω κάποια πραγματάκια για την Bosch. Προσωπικά το service το βρίσκω απαράδεκτο. Είχα τα τηλέφωνα στο service και για 3ώρες μου έβγαινε τηλεφωνητής παρακαλώ. Ωράριο λειτουργίας έλεγαν 8 το πρωί με 4 το απόγευμα. Από τις 8:30 μέχρι και τις 11 είχα κάνει αρκετά τηλέφωνα. Στον τηλεφωνητή δεν μπορούσα να αφήσω μήνυμα καθώς ήταν γεμάτο το inbox. Το μαγικό τηλέφωνο το βρήκε ο Στέλιος τον οποίο και ευχαριστώ. Κατά τα άλλα αγόραζε επώνυμα εργαλεία απο μεγάλες εταιρείες. Ειλικρινά δε το σχολιάζω όταν έφαγα ένα πρωινό στο τηλέφωνο και να μην μπορεί ούτε το κατάστημα αγοράς να επικοινωνήσει με την εταιρεία. Δεν θέλω να φανταστώ το ενδεχόμενο βέβαια να ήμουν επαγγελματίας και να καιγόμουν απο το service τους. Αυτά με την Bosch... Επειδή λοιπόν δεν σας κρύβω νευρίασα, δεν έπαιζε να μην συνεχίσω. Οπότε η ιδέα-μετά απο μία προσπάθεια με μία σέγα-ήρθε και την λύση έδωσε ένα δράπανο B&D με ρυθμιστή στροφών . Παρατηρήσεις: 1) Έκοβε πολύ καλύτερα από ότι το dremel με τον τροχό (μάλλον λόγω πολύ μεγαλύτερης ροπής) 2) Είχα δυσκολία στον χειρισμό όπως ήταν λογικό λόγω βάρους και μεγέθους Παρόλα αυτά έγινε δουλειά. Πάμε να τα δούμε ένα ένα και να δούμε και γιατί έγινε η αλλαγή πλεύσης στα Grills (Γιώργαρε ευχαριστώ ) Σήμερα ασχολήθηκα με το θέμα τις διαχείρισης καλωδίων. Τρυπήθηκε το plexi του πατώματος σε συγκεκριμένα σημεία λοιπόν. Αρχικά ας δούμε το 8πινο και μια απο τις τελευταίες τρύπες που άνοιξε το dremel μου, πριν μου σφυρίξει κλέφτηκα bye bye dremel Στη συνέχεια ακριβώς κάτω απο το σημείο που θα μπει το Plexi stand της μητρικής ανοίχτηκε ένα τετράγωνο Σειρά πήρε το 24πινο Αλλο ένα άνοιγμα έγινε στο σημείο που κουμπώνουν τα sata της μητρικής και είχε έρθει η ώρα για ένα δύσκολο κομμάτι. Τα άλλα τα είχα βγάλει με την σέγα τα περισσότερα. Εδώ σέγα δεν έπαιζε να έμπαινε καθώς η απόσταση από την άκρη του πλέξι είναι μόλις 5 χιλιοστά. Ενα τσακ να μου έκανε η σέγα θα είχα θέματα. Δεν ήθελα να το παίξω λοιπόν. Συνεπώς εφαρμογή της ιδέας Εγινε το γυάλισμα σε όλα τους και καιρός για παιχνίδια με αλουμίνιο. Το 24πινο είχε βγει ήδη και το 8πινο. Οπότε ήθελα 2 κομματάκια αλουμινίου για το σημείο όπου θα πήγαιναν τα sata στην μητρική και το σημείο που με έκανε να ιδρώσω. Πάμε ένα ένα Αρχικά έγινε ένα σχέδιο πάνω στο αλουμίνιο και άρχισε η διαδικασία αφαίρεσης του υλικου που δεν ήθελα Ξέρετε μετά τι γίνεται ε; Ναι ναι λιμάρισμα Κόπηκε και το περίγραμμα ΑΦΟΥ έκανα τις 2 τρυπούλες που ήθελα, οπότε ώρα για το τελικό γυάλισμα και το αποτέλεσμα Συνέχεια με το πιο μικρό κομμάτι Τέλος λοιπόν :dance3: Αφού βάφτηκαν ήρθε η ώρα να περαστούν πάνω στο πλέξι για δοκιμή και να γίνουν τρύπες για τις άσπρες βίδες που είδατε σε προηγούμενο Update Μία απο αυτές τις τρύπες θα ανοιχτεί ακριβώς κάτω απο το mobo stand. Οπότε οι άσπρες δεν μου κάνανε καθώς είχαν καρούμπαλα στα κεφάλια τους Φρεζάτη λοιπόν Ολα στις θέσεις τους Το πλέξι έχει ήδη υπερυψωθεί 3 εκατοστά απο το πάτωμα με τα κυβάκια Επίσης αν μπορείτε να δείτε στην φώτο το πλέξι είναι ματ. Πέρασε και απο τις 2 μεριές απο αμμοβολή. Αρχικά ήταν λευκό γαλακτερό αλλά γυαλιστερό. Κάτι που δεν ήθελα. Τέλος για ποιον λόγo έγινε η ξαφνική αλλαγή πλεύσης στα grills; Αρχικά είχα ανεβάσει ένα Update με το βάψιμο μερικών grill που υπολόγιζα για τις 3 θέσεις πίσω και τις 2 κάτω. λογάριαζα χωρίς τον ξενοδόχο όμως. Καθώς τα συγκεκριμένα, ναι μεν είναι για 12αριδες ανεμιστήρες αλλά είναι αρκετά μεγαλύτερα στο περίγραμμά τους. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό εδώ :cry: Ετσι λοιπόν λέω, γιατί όχι ένα custom σε Laser. Ε ποιος άλλος θα βοηθούσε την κατάσταση με τα laser? Ε ναι ο ακατανόμαστος Αυτά λοιπόν και για σήμερα ....to be continued.... Μπραβο ρε θεια πολυ καλη δουλεια, συνεχισε ετσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις