Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Παιδες αργούν τα Updates το ξέρω, αλλά έχω αρκετά στο κεφάλι μου τελευταία. Δεν πρόκειται να ζορίσω καταστάσεις και να βγάλω ένα απρόσεκτο update. Την υπομονή σας ζητάω λοιπόν "To καλο πραγμα.." λενε στο χωριο μου
mchls Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 "To καλο πραγμα.." λενε στο χωριο μου Ετσι λενε;;; Και τοτε σε ποιο χωριο λενε ''Φεεεεεετα'';
karmen1983 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Project True Violet 13th update Σπέρες σπέρες Επανέρχομαι μετά απο μέρες καθώς το φοβόμουν αυτό το 13ο Update. Ελεγα όλο και κάτι θα μου πάει στραβά Τελικά πήγαν όλα καλά και μαζί με την πρόοδο που θα δείτε στο Project σήμερα, θα φανεί και μεγάλο κομμάτι της κατασκευής. Δεν θα σας κρατήσω άλλο σε αγωνία θα καταλάβετε τι πάω να κάνω. Καταρχήν να ζητήσω συγνώμη για τις πολλές φωτογραφίες απλά διασκεδάζω το κάθε βήμα και θέλω να το μοιραστώ Πάμε ένα ένα λοιπόν να δούμε τι έγινε σήμερα. Θυμάστε όλοι το γυαλί ε; Ναι ναι αυτό που μου έφαγε το δάκτυλο για 3 τρυπούλες; Ωρα λοιπόν να το επαναφέρω στο προσκήνιο. Οι τρεις τρύπες ήταν για 2 ανεμιστήρες 120mm και φυσικά για τον ανεμιστήρα του τροφοδοτικού. Απαραίτητη προϋπόθεση για να μην θέλω ξεσκόνισμα κάθε λίγο και λιγάκι, ήταν η προσθήκη φίλτρων. Τρόποι υπήρχαν πολλοί. Ενας απο αυτούς θα ήταν να ανοίξω 4 τρύπες σε κάθε τρύπα και να πιάσω το εκάστοτε φίλτρο. Ομως δεν θα ήταν και το πιο πρακτικό πράγμα, λόγω του σημείου που θα είναι + το βάρος της κατασκευής. Με απλά λόγια το κατσαβίδι θα έμπαινε δύσκολα όταν θα ήθελα να τα αφαιρέσω. Η συρταρωτή λύση λοιπόν μου φάνηκε πιο πρακτική. Χρησιμοποίησα 2 ειδών plexi glass. Ενα 5mm (μαύρο) και ένα 3mm(διάφανο). Έκοψα λωρίδες του ενός εκατοστού και των δύο εκατοστών. Τα κομμάτια μεταξύ τους κολλήθηκαν με μία πολύ λεπτή αλλά ταυτόχρονα ισχυρή ταινία διπλής όψεως. Πραγματικά δεν ξεκολλάνε με τίποτα όσο και να δοκίμασα. Διαδικασία με φωτογραφίες λόιπόν (αρκετό μπλα μπλα έριξα) Τέλος μπήκε ένα ακόμα κομμάτι πλέξι να παίξει το ρόλο του stop Αποτέλεσμα Το ίδιο έγινε και για τον άλλο 120αρι ανεμιστήρα. Αποτέλεσμα ως εδώ Σειρά πήρε το φίλτρο του τροφοδοτικου. Επειδή ήταν πιο λεπτό χρησιμοποίησα μόνο 3αρι πλέξι σε αυτό Ετοιμα Επίσης ήρθε η ώρα να επαναφέρω κάτι ακόμα. Τους κύβους πλέξι 3χ3χ3. Τρυπήθηκαν και έγινε σπείρωμα για m3 βίδα. Επειδή τα έκανα στο dremel είχα ρίξει αρκετά τις στροφές του Ετοιμα Ωρα για μερικές βιδούλες. Μαύρες αλενόβιδες που μου αρέσουν πάρα πολύ απλά τώρα δεν κολλάνε με τίποτα Οπότε τρίφτηκαν καλά και η συνέχεια επι της φωτογράφισης Αποτέλεσμα Κάτι ακόμα που είχε η σημερινή μου μέρα ήταν το backplate της κάρτας γραφικών. Το είχαμε αφήσει μισοτελειωμένο ναι; Η απάντηση είναι ναι. Οπότε πάμε να το τελειωσουμε Αρχικά επειδή με φρεζάκι δεν είχα ξανακάνει κάτι παρόμοιο σε αλουμίνιο, έκανα μερικές δοκιμές να δω πως θα βγει, αν θα τα καταφέρω κλπ. Τελικά δεν δυσκολεύτηκα τόσο με το φρεζάκι αλλά με την φωτογράφηση . Δοκιμές λοιπόν και μετα το Backplate και κάποιες επεμβάσεις που χρειάστηκαν Τρυψίματα βαψίματα Επεσε και ένα βερνίκωμα και αποτέλεσμα Τέλος είχα πει ότι θέλει κάποιες διορθώσεις η πλάτη στο σημείο του τροφοδοτικού για να κουμπώσει καλά. Εγιναν λοιπόν οι διορθώσεις και στο τροφοδοτικό, στο σημείο που θα ακουμπάει το γυαλί για να μην έχω παρατράγουδα μπήκαν σιλικονάτα pads (όχι αυτά τα σιλικονατα που σκεφτήκατε καθίκια ) Οπότε ας πάμε να τα βάλουμε στο "κουτί" Αυτά και για σήμερα. Θα επανέλθω συντομα .....to be continued.....
κοκολινος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μπραβο ρε καρμεν...!!! Για τα φιλτρακια εχουμε κανα λινκ??????????
karmen1983 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Thanks Παίδες @κοκολίνος http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p9532_Silverstone-fan-grill-and-filter-kit-SST-FF121B-120mm.html
κοκολινος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Και πως θα τα παρουμε απο εκει???Αυτα απο eshop κανουν πραμα ή κοβουνε τελειως τον αερα??? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.809439 edit: ή http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1415??
karmen1983 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 To δεύτερο είναι αυτό που χρησιμοποίησα στο psu Το πρώτο που δείχνεις πολύ γκουμούτσα μου φαίνεται
sotos 1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δουλεια επιπεδου περνει μορφη σιγα σιγα μια χαρα Αγαπη
caution Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Πάρα πολύ όμορφα εξελίσσεται A quickie: μόνο μία pci θα ανοίξεις; Είσαι σίγουρη πως είναι καλή ιδέα αυτό;
karmen1983 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Πάρα πολύ όμορφα εξελίσσεται merci A quickie: μόνο μία pci θα ανοίξεις; Είσαι σίγουρη πως είναι καλή ιδέα αυτό; Απόλυτα
caution Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 I'll take your world, πάντως θέλω να σε δω όταν μερικούς μήνες μετά, θελήσεις να βάλεις μία πιο τίμια sound card
karmen1983 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 I'll take your world, πάντως θέλω να σε δω όταν μερικούς μήνες μετά, θελήσεις να βάλεις μία πιο τίμια sound card Δε θα χρειαστεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις