overpower Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 παντως το τραπεζομαντιλο λιγους λεκεδες τους εχει
whocares Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Καλημέρα και απο εμένα. Αγάπη σε μισώ. Εχω ένα κεφάλι δε σου λέω τίποτα. Εμείς το συνεχίσαμε μετά, ενώ εσύ έπλενες πιάτα και ποτήρια Πάντως το φαγητό ήταν γευστικότατο και ειδικά το κρεατάκι έλιωνε στο στόμα. Θέλω και άλλο να σημειωθεί όταν τελειώσει το project Αντε στρώσου στην δουλειά τώρα............ Αν μπορείς βέβαια χα0χα0χ0α0χα0χ0α0χ0αχ0α0
karmen1983 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Project True Violet 11th update Σπέρες σπέρες Ελαβε τέλος μία διαδικασία που παρόλο που την λατρεύω λόγω αποτελέσματος δεν παύει να είναι δύσκολη και βαρετή. Δεν έκανα την καλύτερη δουλειά ever αλλά νομίζω το αποτέλεσμα είναι αρκετά καλό Cable sleeving λεπόν Power Sata 24 Pin 8pin Και το πιο σπαστικό από όλα ένα Molex. (Μόλις είδα βέβαια το λευκό θερμοσυστελόμενο στο λευκό Sleevarismeno καλώδιο θέλει λίγο ζεσταμα ακόμα) Να πω μερικά πράγματα κλείνοντας. Τα λευκά θερμοσυστελόμενα θέλουν μια παραπάνω προσοχή ειδικά αν χρησιμοποιείτε αναπτήρα. Αν αφήσετε λίγο παραπάνω τον αναπτήρα το πιο πιθανό είναι να μαυρίσουν ελαφρώς. Εγώ προτίμησα να χρησιμοποιήσω μπιστόλι θερμού αέρα. Επίσης τελικά άξιζε η διαδικασία αλλαγής χρώματος στα καλώδια. Να επαναφέρω μία παλιά εικόνα που έχω ανεβάσει με ένα λευκό sleeve καλωδιάκι. Για να μην "χτυπήσει" άσχημα τότε στη φωτογραφία είχα επιλέξει ένα κίτρινο καλώδιο να το ντύσω. Παρόλα αυτά φαίνεται. Συνεπώς χαλάλι η ταλαιπωρία Αυτά και για σήμερα. Δεν είμαι για τίποτα παραπάνω, χρειάζομαι καμιά κούτα depon για να συνέλθω .....to be continued.....
tmjuju Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μπράβο Κάρμεν! Πολύ μεράκι! Καλή συνέχεια!!!
aekoriginal21 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Απορω πραγματικα για το που το πας. Ειμαι σιγουρος πως θα βγει ωραιοτατο παντως! Συνεχισε ετσι.
karmen1983 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Απορω πραγματικα για το που το πας. Αυτός είναι ο σκοπός Ευχαριστώ
karmen1983 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 όχι βρε απλά για να μου τα κρατάει όρθια την χρησιμοποίησα. Στο βωμό της φωτογράφισης και η μέγγενη
D4rkst3EL Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μπήκα να δω το progress του project και μου άνοιξε η όρεξη με τα φαγιά
ColdFusion Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Περιμενω να δω το τελικο αποτελεσμα ...χαρα στην υπομονη σου ρε παιδι μου . Η εμμονη στη τελειοτητα ειναι αυτο που μου κανει εντυπωση ..... μπραβο. Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App
karmen1983 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 @D4rkst3EL καλά να πάθεις ας μην τσέκαρες @Φοίβος Να 'σαι καλά ρε συ
stamatisx Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Πολύ καλή δουλεία και πάρα πολύ μεράκι, μπράβο ρε συ... suscribed
karmen1983 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Project True Violet 12th update Σπέρες σπέρες Παρόλο που σήμερα έλεγα να μην ανεβάσω Update, η χαρά μου είναι τόσo μεγάλη που ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας. Ενα λοιπόν ακόμα update χωρίς να αποκαλύπτεται μέρος από το σύνολο. Το σημερινό Update έχει να κάνει εξ' ολοκλήρου με το τροφοδοτικό. Μετά την αλλαγή καλωδίων και το sleevarisma έπρεπε να επιμεληθώ και το μεταλλικό του μέρος. Αν και πέρασε απο 40 κύματα αυτός ο κυβάκος τελικά έδωσε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Αρχικά άνοιγμα τρύπας για το 24πινο καλώδιο Στη συνέχεια τρίψιμο να μην φάω και άλλο δάχτυλο απο την λαμαρίνα ( Μου έφτανε το ένα ) και αφαίρεση του corsairosticker . Βενζίνη για να φύγει η κόλλα από το αυτοκόλλητο και ξανατρίψιμο Αμέσως μετά επειδή σε κάποια σημεία παρεκτράπηκα με τον τροχό του dremel έπρεπε να στοκάρω. Σιδηρόστοκος λοιπόν Μόλις στέγνωσε καλά τον έτριψα να φύγουν τα περισσεύματα. Καλό καθάρισμα από σκόνες κλπ και στάρωμα Επόμενο βήμα βάψιμο με άσπρο ματ σπρέι και το αποτέλεσμα Μικρή δοκιμούλα Και προχώρησα και στο άλλο κομμάτι με την ίδια διαδικασία όπως και πριν Μέχρι να στεγνώσει και αυτό το κομμάτι σειρά πήρε το fan grill Αφαίρεση εργοστασιασκού αυτοκόλλητου, τρίψιμο, στάρωμα, βάψιμο Δοκιμή Μου άρεσε να σας πω την αλήθεια Οπότε μας έμεινε ο ανεμιστήρας. Για πάμε Αφαίρεση του Sticker και αφαίρεση της πλαστικής ταπούλας στο πίσω μέρος Αφαιρέθηκε και η ροδελίτσα που συγκρατεί τον άξονα και e voilà Τρίψιμο φτερωτής, στάρωμα, βάψιμο με γκρι ματ σπρέι και βερνίκωμα Τελικό Δοκιμή πάνω στο καπάκι του psu Not bad είπα Οπότε για να μην σας τα πολυλογώ αφού όλα έγιναν καλά πήρα την μεγάλη απόφαση να το δέσω όλο μαζί και να το βάλω στην πρίζα Κουμπώνονται όλα μαζί, μπαίνει και ένας συνδετήρας στο πράσινο καλώδιο και σε μία γείωση του 24πινου, βάζω το καλώδιο ρεύματος και έπρεπε να πάρω την απόφαση να πατήσω το κουμπάκι απο πίσω που έλεγε 1. Εδώ δεν κάνω πλάκα ήμουν ένα πεντάλεπτο μπροστά στο συγκεκριμένο κουμπί. Το κοίταγα και με κοίταγε μέχρι που αποφάσισα ότι πρέπει να γίνει. Κλείνω μάτια πατάω κουμπί και περίμενα να ακούσω ή τσαφ ή κανένα γενικό του σπιτιου να πέφτει. Αντί αυτό είδα τον ανεμιστήρα να γυρνάει ^_^ Οπότε ήμουν σε καλό δρόμο. Αμέσως πήρα το πολύμετρο στο χέρι και άρχισα τις μετρήσεις σε όλα τα καλώδια Τελικά δε τα είχα κανει θάλασσα Χάρηκα πάρα μα πάρα πολύ όταν είδα ότι όλα ήταν καλά. Του είχα βγάλει τα σωθηκά έξω και περίμενα τιμωρία, αλλά μάλλον του άρεσε το "τελικό" αποτέλεσμα Αυτά και για σήμερα για τυχόν ερωτήσεις μπλα μπλα βαράτε .....to be continued.....
Thanos1972 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Σωπα ρε συ.το μετρησες και ηταν σωστο ε?μπραβοοοοο!!!!!!!!!! Να προσεχεις οταν βαφεις φτερωτες.ειμαι κατα γιατι θα χασουν το Balance τους μετα απο το βαρος της μπογιας και θα χαλασουν πιο γρηγορα.
kostaks3 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 μπραβο Καρμεν.Εξαιρετικη δουλεια.Το τροφοδοτικο εγινε πολυ καλο και γενικα φαινεται οτι το εχεις το θεμα.Συνεχισε να μας εκπληζεις και περιμενω να δω και το τελικο αποτελεσμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις