karmen1983 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 επήρα την απόφαση να κάμω οφτό αυρίο. Ζυγούρι για να μιλούμε και σωστά. Αμα θες σύντεκνε, πέρασε μια βόλτα, να φας τον αντζίποδα
sotos 1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 στο κλιμα και εγω Οτι κι αν πω μου φαινεται θα’ναι για σενα λιγο γι’αυτό σιωπω κι αρεσει μου μονο να σε ξανοιγω
karmen1983 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δε λένε οι φίλοι ευχαριστώ, Οι φίλοι δε χρωστούνε. Στα πάρε και στα δώσε τους, τεφτέρια δε κρατούνε. Νομίζω ταιριάζει απόλυτα Σε ευχαριστώ για ΟΛΑ Σωτήρη
Thanos1972 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Αφηστε τα Κρητικα γιατι εμεις δεν καταλαβαινουμε.
karmen1983 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Ξέχασα να πω. Απόψε θα έχει ένα γευστικό update το Project. Προειδοποίηση όταν σας έρθει ειδοποίηση ότι πόσταρα απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε καλύψει το keyboard με μπόλικο χαρτί κουζίνας και καλό είναι, να υπάρχει και το ρολό με το χαρτί από δίπλα. Πέρα απο τη σοβαρότητα που θέλω να κρατηθεί στο project, νομίζω καλό είναι να το διασκεδάσω και εγώ, όπως και εσείς
Thanos1972 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Ξέχασα να πω. Απόψε θα έχει ένα γευστικό update το Project. Προειδοποίηση όταν σας έρθει ειδοποίηση ότι πόσταρα απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε καλύψει το keyboard με μπόλικο χαρτί κουζίνας και καλό είναι, να υπάρχει και το ρολό με το χαρτί από δίπλα. Πέρα απο τη σοβαρότητα που θέλω να κρατηθεί στο project, νομίζω καλό είναι να το διασκεδάσω και εγώ, όπως και εσείς Δεν χρησιμοποιουμε προηδοποιησεις εμεις κοπελια.με το F5 στο χερι ημαστε.
karmen1983 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Project True Violet Food Update Δε περιγράφω άλλο To γαμοπίλαφο μάλλον δε θα το δείτε μια και τρώγεται ζεστό ζεστό και δε θα μου το αφήσουν για φωτογράφιση Καλή σας όρεξη .....to be continued.....
nikos73 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 πλακα κανεις και εγώ που νόμιζα πως σήμερα θα βλέπαμε το τελικό στάδιο πάντως τα κολοκυθάκια πολύ όμορφα κομμένα ,με dremel δεν τα έκοψες καλή διασκέδαση
isay Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Όποιος αγγίξει τον ατζίποδα θα του παίξω στην κεφαλή. Καλή σας όρεξη. Δείχνει γευστικότατο.
sotos 1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 ενα κομματι απο το φεγγαρι θα μπορουσα να εχω παρακαλω
overpower Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 οκ μαζευω τα σαλια μου το δυο μπολ πανω απο το πιατο με το ρυζι τι ειναι και αυτο στο αλουμινοχαρτο (σωστα το εγραψα? )
karmen1983 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Αχχχχχχχχχ καλό ήτανε παίδες. Ελπίζω να σας άρεσε. Ακόμα να μου πει ο σύντεκνος αν ήτανε καλός ο ατζίποδας @overpower To Μπολ πάνω απο το πιάτο με το ρύζι είναι ζωμός απο 3 διαφορετικά είδη κρέατος. Τον χρησιμοποίησα για το πιλάφι που δεν είδατε και εμείς τσακίσαμε Το άλλο στο αλουμινόχαρτο ΗΤΑΝ απάκι Καλό βράδυ σε όλους, μάλλον καλό ξημέρωμα. Πάω να ξεραθώ γιατί η ρακί μας διέλυσε
mac_mac Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μια ένσταση μόνο . Η Κρήτη έχει απίστευτα κρασιά . Πιστεύω το συγκεκριμένο δεν ...κολλάει . Για όλα τα αλλα , απλά συγχαρητήρια . Αλήθεια που βρίσκεις τόση ενέργεια ; Sent from my iPhone using Insomnia
karmen1983 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 α) Το κρασί όπως και η τουρτα, τα κρατούσαν τα 2 ζευγάρια που ήρθαν β) Μπαίνω στην πρίζα βρε και φορτίζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις