christi@ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 καλησπέρα, εχω windows 7 στα αγγλικά και το πρόβλημα μου είναι πως όταν κατεβάζω ένα αρχείο από το internet και το ανοίγω με word 3 μου εμφανιζετε ταυτόχρονα και άλλο πινακάκι, που μου δινει την επιλογή του ανοίγματος και με άλλες γλώσσες. Όταν δε το ανοίγω με επιλογή ελληνικών μου εμφανίζετε το κείμενο με κάτι σαν κινέζικα. Άλλαξα και το region and language στα ελληνικά, προσπάθησα να κατεβάσω και κάποιο codec (το οποίο δεν έχω ιδέα αν είναι σωστό) αλλα παλι τα ιδια. Παρόμιο πρόβλημα με κινέζικα έχω και με τους υπότιτλους χρησιμοποιώντας bs και torrent. Είμαι καινούργια στο forum έψαξα να βρω απαντήσεις σε παρόμια προβλήματα αλλα δε με βοήθησαν.
jim_p Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Παρατηρησεις - Τα pdf δεν ανοιγουν με word. Ανοιγουν με acrobat reader, foxit, sumatra και με οποιονδηποτε pdf reader. - Codecs και συναφη δεν εχουν να κανουν με την κωδικοποιηση που χρησιμοποιουν τα διαφορα εγγραφα, εχουν να κανουν με την αναπαραγωγη βιντεο ή ηχου. - Για να δειξει το προγραμμα αναπαραγωγης σωστα τους υποτιτλους πρεπει να του πεις οτι ειναι σε encoding iso8859-7 (ελληνικα) ή windows-1253 (ελληνικα) ή utf8. Στον bs player... δεν εχω ιδεα που ειναι αυτη η ρυθμιση.
christi@ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Παρατηρησεις - Τα pdf δεν ανοιγουν με word. Ανοιγουν με acrobat reader, foxit, sumatra και με οποιονδηποτε pdf reader. - Codecs και συναφη δεν εχουν να κανουν με την κωδικοποιηση που χρησιμοποιουν τα διαφορα εγγραφα, εχουν να κανουν με την αναπαραγωγη βιντεο ή ηχου. - Για να δειξει το προγραμμα αναπαραγωγης σωστα τους υποτιτλους πρεπει να του πεις οτι ειναι σε encoding iso8859-7 (ελληνικα) ή windows-1253 (ελληνικα) ή utf8. Στον bs player... δεν εχω ιδεα που ειναι αυτη η ρυθμιση. Κατέβασα το acrobat και ανοίγω κανονικά τα pdf, τώρα για το bs θα το ψάξω. Σε ευχαριστώ πολύ.
Pantelwolf Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Κοίτα και στον πίνακα ελέγχου αλλαξε απο κατηγορία σε μεγάλα εικονίδια πάτα αυτό που λέει Γλώσσα και περιοχή ?(Region & language) Μετά την τελευταία καρτέλα δεξιά δεξιά που λέει Διαχείριση? (administrative) και απο τα δυο κουτάκια, στο κάτω πρεπει να λεει Ελλαδα, ελληνικα, αλλιώς πατάς το κουμπάκι δίπλα και το αλλάζεις. Μετά restart.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα