sevisk Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Γεια σας παιδιά! Τα φώτα σας παρακαλώ, γιατί πραγματικά τα φόρουμ βοηθάνε πολύ όλους μας! Αυτήν την εβδομάδα πήρα το Αlcatel 890D λειτουργεί κανονικότατα και μάλιστα με βόλεψε πάρα πολύ! Αλλά... όταν κατεβάζω μία εφαρμογή από το market, μετά την επανεκκίνηση το κινητό παθαίνει κάτι! Είτε κάνει μόνο του συνεχείς επανεκκινήσεις, είτε ανοίγει και απλά κλείνει μετά από κάποια δευτερόλεπτα! Σαφώς και θα το πάω αύριο να ζητήσω αντικατάσταση, αλλά ρε παιδιά γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Αυτή δεν είναι η δουλειά τους; Έχει κανείς κάποια ανάλογη εμπειρία; Και φαντάζομαι θα φταίει η συγκεκριμένη συσκευή, το λογισμικό της, και όχι τα συγκεκριμένα κινητά. Έχετε ιδέα από Alcatel; Χαίρομαι που μπήκα στην παρέα και ελπίζω να βοηθήσω και άλλους... και ευχαριστώ εκ των προτέρων!
parasaser Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 μολις βρηκα τα κιαλια μου το πιο λογικο νομιζω ειναι η αναλυση, δηλαδη οι εφαρμογες δεν μπορουν να προβληθουν στην αναλυση της συσκευης
sevisk Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Χαχα! Έχεις απόλυτο δίκιο!!! Θα επανορθώσω! Μα τί βάζουν τότε Android σε συσκευές που δεν μπορούν να τα σηκώσουν;! Δεν είναι ηλίθιο;! Τί να πω!
parasaser Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 επιδη εχω και εγω τετεια συσκευη οχι την ιδια, νομιζω οτι το κανουν για να προσελκισουν κοσμο προβαλοντας το android
sevisk Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Ωχ κατάλαβα! Δηλαδή ακόμη και αν ζητήσω καινούρια συσκευή, το ίδιο πρόβλημα θα έχω;! Καταπληκτικά! Πρέπει να έχουμε και μαντικές ικανότητες για να παίρνουμε κινητό!
parasaser Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 δεν εχεις να χασεις κατι με την αντικατασταση και εγω θα το πηγαινα. και θα τους το ελεγα το προβλημα μηπως ειχαν κανενα tip.
sevisk Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Λοιπόν, το πήγα στο κατάστημα και μου έδωσαν μία "επιταγή" για να πάρω ό,τι θέλω! Εξυπηρετικότατοι στο Pyblic! Τώρα το θέμα μου είναι αν πάρω το ίδιο ή κάποιο άλλο. Γιατί τα υπόλοιπα κινητά με αυτές τις δυνατότητες (android, dual sim) ξεφεύγουν οικονομικά... Αν γνωρίζετε τίποτα για Alcatel πείτε μου σας παρακαλώ γνώμες γιατί φοβάμαι μην την ξαναπατήσω! Thanks!
Greatape Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Με 420mhz επεξεργαστή που έχει το κινητάκι μην περιμένεις και πολλά φίλε μου. Εγώ θα πρότεινα να πάρεις κινητό με 1 ghz επεξεργαστη πλέον, γιατί και τα 600 mhz έχουν κολήματα. Δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο σε dual sim δυστυχώς όμως (από όσο γνωρίζω). Φοβερό κινητό για την τιμή του είναι αυτό http://www.skroutz.gr/s/384231/Sony-Ericsson-Live-with-Walkman.html
Livagoth Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Πάντως εγώ το είχα το 890D και μια χαρά τα έτρεχε όλα...
Greatape Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Αμα τα ετρεχε ολα με 420mhz επεξεργαστή δεν θα είχε νόημα να υπήρχαν κινητά με 600mhz , 1000mhz , 1200mhz ή και διπυρηνους. Δεν εχουν όλες οι εφαρμογες τις ιδιες απαιτήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα