Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Έχω το Acer Aspire 5741G-334G32Mn

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906898

Το πρόβλημα είναι πως η οθόνη μια λειτουργεί και μια όχι. Το backlight(δεν ξέρω αν είναι σωστός ο όρος αυτός μια και πρόκειται για led lcd) είναι συνέχεια αναμμένο, αλλά η οθόνη του τη μια στιγμή δε δείχνει τίποτα, την άλλη δουλεύει κανονικά, και την άλλη βγάζει οριζόντιες χρωματιστές γραμμές. Σε εξωτερική οθόνη με σύνδεση vga δουλεύει κανονικά, και σε τηλεόραση με σύνδεση HDMI επίσης δουλεύει. Το έδωσα σε τεχνικό να το κοιτάξει, και αφού το κράτησε μια εβδομάδα περίπου(είπε πως καθυστέρησε γιατί δεν έβρισε ανταλλακτικά για να δοκιμάσει) μου το επέστρεψε λέγοντάς μου πως "μάλλον φταίει η μητρική, και είναι ασύμφορο να φτιαχτεί". Τι μπορεί να φταίει; Υπάρχει περίπτωση να φταίει όντως η μητρική;

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

Το πιο πιθανον ειναι οθονη φιλε μου, και οχι μητρικη. Βρες καλυτερο τεχνικο να το δωσεις να σου πει

Δημοσ.
. Το έδωσα σε τεχνικό να το κοιτάξει, και αφού το κράτησε μια εβδομάδα περίπου(είπε πως καθυστέρησε γιατί δεν έβρισε ανταλλακτικά για να δοκιμάσει) μου το επέστρεψε λέγοντάς μου πως "μάλλον φταίει η μητρική, και είναι ασύμφορο να φτιαχτεί". Τι μπορεί να φταίει; Υπάρχει περίπτωση να φταίει όντως η μητρική;

Να χαρώ εγώ τεχνικός....!!

Η οθόνη σου έχει πρόβλημα φίλε μου και πιο συγκεκριμένα οι ενώσεις στο πάνω μέρος της που την συνδέουν στην καλωδιοταινία...

Δημοσ.

Η οθόνη σου έχει πρόβλημα φίλε μου και πιο συγκεκριμένα οι ενώσεις στο πάνω μέρος της που την συνδέουν στην καλωδιοταινία...

Ακριβως φιλε μου, το πιο πιθανον ..

Δημοσ.

Το σκέφτηκα και εγώ αυτό πριν το δώσω στον τεχνικό, έβγαλα την οθόνη, αλλά δεν ήμουν σίγουρος για το πως ξεκουμπώνει η καλωδιοταινία και έτσι την ξαναέβαλα την οθόνη στη θέση της. Η ένωση στη συγκεκριμένη οθόνη είναι στο κάτω μέρος της οθόνης όπως στη φωτό που επισυνάπτω.

Το πρόβλημα που αναφέρεις πως ακριβώς το εννοείς; Δεν κάνει καλή επαφή και χρειάζεται ξεκούμπωμα και ξανά κούμπωμα; Χρειάζεται αλλαγή η καλωδιοταινία λόγω επαφών ή ίσως και η οθόνη? Θέλω να αποφύγω το να ξαναπάει το λαπτοπ σε τεχνικό, αυτός που το κοίταξε μου το παρέδωσε με 1 καψούλι και 2 βίδες λιγότερες!!!

post-229582-0-27189000-1328141084_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...