bardock300 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μόλις το πήρα και γνωρίζω πως οι μπαταρίες του είναι επαναφορτιζόμενες, το θέμα είναι πως τις επαναφορτίζω. Είναι από εκείνες τις μικρές νομίζω τύπου ΑΑΑ,σαν αυτές: http://www.overseastradingonline.com/images/duracell%20coppertop%20AAA%204.jpg Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Είσαι σίγουρος ότι οι μπαταρίες είναι επαναφορτιζόμενες? Γιατί κρίνοντας από τα υπόλοιπα arc προϊόντα έχω τις αμφιβολίες μου. Αν δεν γράφουν πάνω τους rechargable δεν είναι επαναφορτιζόμενες. Επείσης στο site της microsoft δεν βλέπω να αναφέρεται τίποτα τέτοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bardock300 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Σ'ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση, και έχω την αίσθηση ότι κάπου είχα δει οτι είναι επαναφορτιζόμενες... Σε περιπτωση που δεν ειναι, θα λειτουργήσει αν βάλω άλλες που είναι επαναφορτιζόμενες; Και αν ναι, που μπορώ να βρω κάποια συσκευή να τις φορτίζω. Και μήπως ξέρει κανεις ποσο καιρό θα μου κρατήσουν οι μπαταριες οι κανονικές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα