andrikakis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα. Χθες δημιούργησα ένα blog που έχει ως θέμα διάφορα αστεία άρθρα,παράξενες ειδήσεις/εικόνες κλπ. Όλα πολύ καλά, μέχρι σήμερα το πρωί... Μόλις μπήκα στο blog, μου παρουσιάστηκε το παρακάτω (που συνεχίζει να υπάρχει) μήνυμα: Το ιστολόγιο καταργήθηκε Λυπούμαστε, το ιστολόγιο στη διεύθυνση URL triapoulakia-kathontai.blogspot.com έχει καταργηθεί. Η διεύθυνση αυτή δεν είναι διαθέσιμη για νέα ιστολόγια. Έπαθα σοκ και έτρεξα κατευθείαν στο blogger.Το blog είναι πλέων στην κατηγορία "Ιστολόγια που διαγράφηκαν" και από κάτω μου γράφει: Το ιστολόγιό σας έχει επισημανθεί ως ανεπιθύμητο ιστολόγιο από το σύστημα αυτόματης ταξινόμησης. Στο email που ήρθε από την google γράφει ότι έγινε ανεπιθύμητο για ΣΠΑΜ μηνύματα. Έστειλα πολλές φορές αίτηση για επαναφορά αλλά δεν έλαβα καμία ενημέρωση. Μπορεί κάποιος να μου πει τι πρέπει να κάνω για να επαναφερθεί το ιστολόγιό μου και για ποιον λόγο η google το πέρασε ως spam blog; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
leonpao Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ μπορώ να σου απαντήσω: 1. Η έκανες καποιον διαχιριστη και σε διέγραψε το blog 2. Η η google το θεώρησε παρανομο και στο διεγραψε και 3. μηπώς εκανες μεταφορτωση του domain σου σε αλλο domain και πηγε το περιεχομενο του blog σου εκει;;
andrikakis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 όχι δεν έκανα κανένα (και ας έκανα μου το λέει καθαρά ότι η google το απενεργοποίησε) ναι αυτό αναφέρω...ότι μου το θεώρησε παράνομο για κάποιον άγνωστο λόγο και μυ το απενεργοποίησε... όχι δεν έκανα μεταφορά του domain... Πλέων όμως το blog έχει δια γραφτεί και το ξεκίνησα ξανά με λίγο διαφορετικό όνομα http://triapoulakia-kathontan.blogspot.com/
leonpao Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 οκ...αν στο ξανααπενεργοπειησει στειλ'της μυνημα για να σου πει τον λογο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα