_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ποσό που διαθέτουμε : Μεγάλο. Χρήση υπολογιστή :Μόνο Gaming. Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:BF2,3 και ότι προκύψει.. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Όχι. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Αθήνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν με ενδιαφέρει. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Χύμα στο γραφείο Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .Win7 64. Έχω την 5850 και κάθεται, και επειδή το παρόν σύστημα (C2D) δεν τα πήγε καλά με αυτή την κάρτα, σκέφτομαι να της πάρω ένα pc να παίζει! :/ Το pc θα ανοίγει μόνο για gaming, με ενδιαφέρει να είναι αθόρυβο και να δέχεται OC. Έχω επιλέξει τα παρακάτω κομμάτια, χωρίς να έχω κάνει όμως έρευνα αγοράς για ποιό κατάστημα είναι φθηνότερο. Πιο πολύ με καίει αν τα κομμάτια συνεργάζονται μεταξύ τους και χρειάζεται κάποιο αλλαγή. INTEL CORE I5-2500K 3.30 GHZ LGA1155 - BOX 211&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined"]Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 Corsair Vengeance Low Profile 8GB Dual Channel DDR3 Memory Kit (CML8GX3M2A1600C9 Crucial CT064M4SSD2 64GB M4 SSD Corsair Gaming Series GS600 Πως σας φαίνονται; Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2012 από _BASSstarlet_
D4rkst3EL Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Χύμα στο γραφείο :-D Τρίκαλα είναι Κουτί είπες δε θες, ελπίζω τη μητρική να μη τη φάει η σκόνη γιατί είναι και κουκλί. Εγώ θα έβαζα άλλη ψύκτρα και ίσως μεγαλύτερο ssd(αυτό με μεγαλύτερη επιφύλαξη)αφού λες οτι είσαι και απλοχέρης. Απο τροφοδοτικό τι παίζει? Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2012 από D4rkst3EL
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 PSU έβαλα το Corsair 600, αρκεί;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Ποσό που διαθέτουμε : Μεγάλο. ARTIC Freezer 13 (UCACO-FZ130-BL) Asus Socket 1155 Maximus IV GENE-Z (B3) GLan Audio Raid Corsair Vengeance Low Profile 8GB Dual Channel DDR3 Memory Kit (CML8GX3M2A1600C9) Crucial 64GB M4 CT064M4SSD2 CORSAIR CMPSU-600CXV2 Πως σας φαίνονται; Βγάλε την ψύκτρα, τον δίσκο και τον Κ και με τα λεφτά πήγαινε σε αυτό τον δίσκο: http://www.skroutz.gr/s/352937/Corsair-Force-Series-GT-120GB-SATA-3-6Gb-s.html Όταν θα έρθει η ώρα που δεν θα σου φτάνει ο i5 στα εργοστασιακά του θα θέλεις έτσι κι αλλιώς καινούριο μηχάνημα.
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Άλλαξε το motherboard ακριβό χωρίς λόγο.Γενικά στο σύστημα σου δεν έχεις δει το αύριο είναι λίγο εφήμερο κατά την γνώμη μου.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Άλλαξα μητρική με ποιο φθηνή και τον ssd. Την ψύκτρα γιατί να την αλλάξω;Με την stock θα είμαι εντάξει σε θέματα θορύβου/oc?
karmen1983 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Αν είδα καλά έβαλες αυτή την μητρική http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=23523&cat=3 Ενώ πριν είχες την μικρούλα (μόνο στο μάτι Asus) Αυτή που επέλεξες δεν κάνει για o/c
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Πάρε την μητρική σου. http://www.multirama.gr/products/product?pid=0642385&catid=020200
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Άλλαξα mobo και cooler. Τώρα;
D4rkst3EL Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Η μητρική πάλι μια χαρά είναι αν και μου άρεσε πιο πολύ η προηγούμενη Βελτιώθηκε η corsair στους ssd? Τελευταία φορά που διάβασα για αυτούς έμεινα με την ιδέα οτι δε θα έπαιρνα. Crucial απο μένα. Τώρα για το cooler πάλι όχι θα πω, μιας και αυτό έχει μικρό ανεμιστήρι και παίζει το καλοκαιράκι να κάνει θόρυβο χωρίς να σε παίρνω και στο λαιμό μου. Απο την άλλη δε ξέρω τι να σου προτείνω μιας δε και δεν έχω καταλάβει budget. Μόνο οτι τι θες αθόρυβη και για oc. Σα σημείωση το λέω πιο πολύ. Αφού δεν έχεις θέμα με περιορισμούς διαστάσεων(απο το case), υπάρχει αυτή εδώ η πανύψηλη (170mm) με επιδόσεις ακριβότερων βλέπε NH-D14 Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2012 από D4rkst3EL
Navu Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Επειδή λες ότι θες να είναι και ήσυχο/αθόρυβο το RIG: - Η 5850 αν έχεις πετύχει καλό κομμάτι είναι εξαιρετική ακόμη και με το reference σύστημα ψύξης. Βέβαια, κάαααααποια στιγμή θα αρχίσει να κάνει τα κουλά της ακόμα και στο desktop, οπότε... - Πρέπει να σκεφτείς κάποια after-market λύση! Υπάρχουν αρκετές και καλές, πρόσεξε μόνο να ψύχει επαρκώς ΚΑΙ τα VRMs (ειδικά το "μοναχικό" πάνω αριστερά του chip). - Μία καλή εναλλακτική είναι η αγορά μιας καλής after-market ψήκτρας και η διατήρηση του base-plate που θα συνεχίσει να ψύχει σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό τα πάντα (ειδικά αν ΔΕΝ κάνεις αχρείαστες καφρίλες τύπου furmark και τέζα OC...). Εδώ θα βρεις διεξοδικές πληροφορίες για αυτό το θέμα. Κατά τα άλλα, κάνε ότι σε φωτίσει ο Θεός, από Intel δεν κατέχω και πολλά (οπότε κάνω τουμπεκί), έναν αξιόλογο SSD θα τον βρεις μόνος σου, το τροφοδοτικό σου είναι μια χαρά, κουτιά και λοιπά σουξουμούξου είναι ψιλολόγια. Προχώρα!
lionheart75 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μιας και ο τίτλος "<<Χτίσιμο>> γύρω από 5850" είναι κατιτίς πρωτότυπος και επειδή αναφέρεις τα παιχνίδια που σε ενδιαφέρουν να παίζεις (άνετα υποθέτω), δεν μπορώ να μην ρωτήσω να μας πείς και την οθόνη που έχεις. Διότι, καλή, χρυσή & τίμια λύση η 5850 ακόμα στην πλειονότητα των Games όμως ... δαπανώντας τόσα χρήματα σε καινούργιο σύστημα, μήπως έφτασε ο καιρός να αποχαιρετήσεις και την παραμελημένη σου 5850 πηγαίνοντας σε κάτι καλύτερο? Άλλωστε η αγάπη μεταξύ σας άργησε 2 χρόνια... Διαφορετικά υπάρχουν και φθηνότερες λύσεις για να ξεζουμίσεις την 5850 σου (αν σε ενδιαφέρει αποκλειστικά αυτή). Προσωπικά έχω την 5850 σε σύστημα με phenom ii x4 955 και με το απαραίτητο o/c δεν παίζει θέμα μπουκαλιού. Ακόμα και με 2x5850 παλιότερα δεν έπαιζε εμφανές μπουκάλι. Eπίσης θα διαφωνίσω με κάποιο σχόλιο που διάβασα στο νήμα. Τον K θα τον πάρεις για να τον κλοκάρεις και να πάρεις εύκολα αυτά τα πολλά παραπάνω mhz που θα σου δώσει. Άρα μια καλή ψύκτρα είναι απαραίτητη. Το να πάρεις τον K για να τον δουλέυεις stock είναι μια λύση αλλά για αυτόν που δεν έχει σχέση με το παρόν forum και άλλα αντίστοιχα. Αυτόν που θα αγόραζε έναν K με μια H67 για παράδειγμα.... Κατα τα λοιπά συμφωνώ με τα παραπάνω που είπε ο φίλος @Navu. Αν έχεις reference έκδοση της 5850, μην περιμένεις αθόρυβο σύστημα ακόμα και αν λειτουργεί σε auto ο ανεμιστήρας (φτάνοντας το ~30% συνήθως in gaming).
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 22άρα οθόνη έχω. Όσον αφορά την 5850, περισσότερο με νοιάζει αν λειτουργεί απροβλημάτιστα (γιατί μου έκανε κάτι νερά και γι'αυτό την έβαλα στη ντουλάπα) και για τον θόρυβο κάτι θα γίνει. Στην πραγματικότητα, δεν επιδιώκω το σύστημα να είναι ίσο ή υποδεέστερο της gpu, για ευνόητους λόγους. Ήδη απόψε παρήγγειλα τον ssd και την mobo. Οπότε για τα υπόλοιπα κομμάτια ακόμα είμαι ανοιχτός.. στις διαπραγματεύσεις! Έκανα αρκετές κωλοτούμπες και είμαι διατεθειμένος να κάνω περισσότερες ακόμα, για το καλό του gaming. Mόνος μου θα τα φάω.
LouCi4er Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 22άρα οθόνη έχω. Όσον αφορά την 5850, περισσότερο με νοιάζει αν λειτουργεί απροβλημάτιστα (γιατί μου έκανε κάτι νερά και γι'αυτό την έβαλα στη ντουλάπα) και για τον θόρυβο κάτι θα γίνει. Στην πραγματικότητα, δεν επιδιώκω το σύστημα να είναι ίσο ή υποδεέστερο της gpu, για ευνόητους λόγους. Ήδη απόψε παρήγγειλα τον ssd και την mobo. Οπότε για τα υπόλοιπα κομμάτια ακόμα είμαι ανοιχτός.. στις διαπραγματεύσεις! Έκανα αρκετές κωλοτούμπες και είμαι διατεθειμένος να κάνω περισσότερες ακόμα, για το καλό του gaming. Mόνος μου θα τα φάω. Νερα οπως?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα