Dafnousaki Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα σας Έχω εγκατεστημένα τα Win 7 32 Bit και θέλω να εγκαταστήσω τα win Xp σε virtual Box, διότι έχω μια εφαρμογή η οποία δεν γίνεται να τρέξει στα 7. Πως θα τα εγκαταστήσω ?? Υπάρχει κανένας οδηγός ?? Ευχαριστώ.
emmxen Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Ολοκληρο οδηγο δεν εχω αλλα για προγραμμα κατεβασε το VMWare player και ειναι αρκετα ευκολο να το σεταρεις με λιγο γκουγκλιν
parsifal Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Στο Insomnia Wiki: VirtualBox HOWTO Windows XP - Format και Εγκατάσταση
Dafnousaki Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Θα το ψάξω και αν έχω απορία, θα σας ενοχλήσω , Thx...
Dafnousaki Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα και πάλι.. Εγκατέστησα τα win xp στο VirtualBox. Έχω 2 απορίες ?? Πρώτον πώς μπορώ να βλέπω το κανονικό Dvd -rom στα εικονικά Win XP Δεύτερον πως γίνεται η εφαρμογή την οποία είχα δοκιμάσει σε κανονικά win xp να μην τρέχει στα εικονικά ???
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Πρώτον πώς μπορώ να βλέπω το κανονικό Dvd -rom στα εικονικά Win XP Εαν πας στο Storage, δεν υπαρχει επιλογη για να χρησιμοποιησεις το dvd rom του host? Δεύτερον πως γίνεται η εφαρμογή την οποία είχα δοκιμάσει σε κανονικά win xp να μην τρέχει στα εικονικά ??? Για ποια εφαρμογη μιλαμε και τι προβλημα σου εμφανιζει στη VM?Πεταει καποιο error?
Dafnousaki Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 η εφαρμογή είναι Net_DVR. Δουλεύει στα XP αλλά όχι στα Virtual XP και στα WIn 7 32 Bit (ενώ θα έπρεπε να λειτουργεί σε αυτά). Το πρόβλημά που αντιμετωπίζω είναι ότι ενώ εγκαθιστώ το πρόγραμμα και τους Drivers, δεν ξεκινάει το πρόγραμμα. Το μήνυμα που μου βγάζει είναι Cannot open resource file.
TheELF Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Στην σελίδα τους λένε ότι πλέων αντικαταστήθηκε το Net_DVR από το ocularisπου είναι συμβατό με τα 7 (έτσι λένε τουλάχιστον). http://www.kintronics.com/neteye/NetDVR.html
Dafnousaki Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Όποιος θέλει μπορώ να του στείλω το πρόγραμμα και να το δει. Είναι 20 ΜΒ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα