mrbictor Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα παιδια, Ξανα έστησα ενα παλιο Pentium 4 3,2GHz που ειχα και με το που παω να κανω κατι youtube ταινια κτλ αμέσως παει το ανεμιστηρακι 3500στρ και ο επεξεργαστής 85οC. Οποτε θελω να τ'αλλαξω για να μην μου παιρνει τ'αυτιά. Δεν με ενδιαφέρει να κανω OC οποτε θελω κατι ήσυχο και φθηνό. Ειδα αυτο ΕΔΩ θα κανει δουλειά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snakes Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δοκίμασες bios update..? Εγώ είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα και το έλυσα έτσι..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrbictor Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Τελικα πηρα την ψήκτρα της coolermaster και εχω μείνει πολυ ικανοποιημένος.. Αθορυβη, σε idle η θερμοκρασία έπεσε στους 45oC και ενω πριν με το παραμικρό, άνοιγμα Chrome youtube, έφθανε 85+ τωρα μενει στους 55οC! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnko1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 ίσως να μην είχες βάλει καλά την ψύκτρα ή την πάστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα