Costas00F Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Κάτι δεν έκανες καλά, αποκλείεται να συνέβαινε αυτό! Στην τεχνολογία νομίζω δεν αξίζει να περιμένεις. Πάντα θα βγει κάτι καλύτερο και μάλιστα πολύ γρήγορα. Πάρε αυτό που θες τώρα που το θες φίλε μου. Ναι σιγουρα δεν λεω! Αλλα να σου πω τι γνωμη εχω για την τεχνολογια? Ειναι το οτι εξελισσεται πολυ γρηγορα και δεν προλαμβαινεις να την μαθεις! Οκ δεν λεω τωρα πως το 3 δεν θα ειναι καλυτερο με 4πυρηνο επεξεργαστη κτλ,αλλα αυτη η αγωνια με το ποτε θα βγει με σκοτωνει! Δεν μπορω να περιμενω μεχρι την κυκλοφορια του 3!!
QQTilt Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Ναι σιγουρα δεν λεω! Αλλα να σου πω τι γνωμη εχω για την τεχνολογια? Ειναι το οτι εξελισσεται πολυ γρηγορα και δεν προλαμβαινεις να την μαθεις! Οκ δεν λεω τωρα πως το 3 δεν θα ειναι καλυτερο με 4πυρηνο επεξεργαστη κτλ,αλλα αυτη η αγωνια με το ποτε θα βγει με σκοτωνει! Δεν μπορω να περιμενω μεχρι την κυκλοφορια του 3!! Ε αφού δε μπορείς να περιμένεις τι το ψάχνεις.. Δεν θα χεις ποτέ το καλύτερο για πάνω από 1 χρόνο φίλε. Στην καλύτερη περίπτωση αυτό και μιλώντας για apple προιόντα. Δε συζητάμε καν για android, hw υπολογιστών, laptops κλπ
carculas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Οποιο και απο τα δ´υο να πάρεις καλο είναι να περιμένεις.μολις βγει το 3 αν σου αρέσει το παίρνεις, αλλιώς το 2, 100 € φτηνότερα.
basilis5 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Το 3 να παρεις Sent from my iPhone using Insomnia
axaxouxas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 i-pad 3 φυσικα αν δεν βιαζεται κανεις .... Υπολογιζω οτι συμφωνα με τις αναβαθμιμενες λειτουργιες, λογικα θα πρεπει να εχει και αναβαθμισμενες χωρητικοτητες Περιμενω μια εκδοση στα 128 γιγα !!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα