Costas00F Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα παιδια και καλο μηνα!! Μετα απο αρκετο καιρο ειρθε η ωρα να παρω το ipad 2, η ερωτηση που εχω ειναι να προχωρησω με την αγορα του ή να περιμενω την νεα σειρα δηλαδη το 3? Αρκετοι φιλοι, μου ειπαν οτι αν περιμενω για αγορα του 3, εκτος του οτι θα αργησει η κυκλοφορια του δεν θα ειναι και δοκιμασμενο απο τον κοσμο. Τι να κανω? Ευχαριστω!
emmxen Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δοκιμασμενο? Δε νομιζω να βγαλει κατι λιγοτερο καλυτερο απο το 2, το θεμα ειναι αν μπορεις να περιμενεις ή να πας σε android που υπαρχουν εξισου καλες και φθηνοτερες λυσεις.
Costas00F Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δοκιμασμενο? Δε νομιζω να βγαλει κατι λιγοτερο καλυτερο απο το 2, το θεμα ειναι αν μπορεις να περιμενεις ή να πας σε android που υπαρχουν εξισου καλες και φθηνοτερες λυσεις. Κοιτα απλα το θεμα ειναι μην περιμενω τζαμπα και μετα που θα το παρω αρχισουν τα προβληματα οπως και με το iphone 4 που το πηρα και αμα βρισκομουν καπου χανοταν το σημα. Γι'αυτο και λεω να παω να χτυπησω τωρα το 2 που το εχει δοκιμασει ο κοσμος και δεν εχει προβληματα!
emmxen Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μπορεις να περιμενεις να παρεις το 2 οταν βγει το 3 γιατι σιγουρα θα εχει καλυτερη τιμη
Costas00F Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μπορεις να περιμενεις να παρεις το 2 οταν βγει το 3 γιατι σιγουρα θα εχει καλυτερη τιμη Ελα ρε συ, απο Αμερικη θα το φερω δεν προκειτε να το παρω απο εδω! 600 ευρο το 64 wifi & 3G. Οσο για android πηρε ενας φιλος μου και απο την ιδια βδομαδα το εδωσε στην αδερφη του και πηρε ipad. Δεν αξιζουν. Ετσι πιστευω δλδ.
emmxen Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Επειδη δεν βολευε το φιλο σου δε παει να πει οτι δεν αξιζουν, αρκετα μοντελα android ειναι εφαμιλα και καλυτερα σε χαρακτηριστικα απο τα ipad 1 & 2. Το θεμα ειναι οτι ειναι αλλα πραγματα, αλλος αισθανεται καλυτερα με ios και αλλος με android. Οτι βολευει το καθενα δηλαδη.
Costas00F Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Επειδη δεν βολευε το φιλο σου δε παει να πει οτι δεν αξιζουν, αρκετα μοντελα android ειναι εφαμιλα και καλυτερα σε χαρακτηριστικα απο τα ipad 1 & 2. Το θεμα ειναι οτι ειναι αλλα πραγματα, αλλος αισθανεται καλυτερα με ios και αλλος με android. Οτι βολευει το καθενα δηλαδη. Σωστα! Λεω να παω να το παρω το 2 και τελος! Σε ευχαριστω φιλος για την ανταποκριση! Να 'σαι καλα!
ektor7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Σωστα! Λεω να παω να το παρω το 2 και τελος! Σε ευχαριστω φιλος για την ανταποκριση! Να 'σαι καλα! Το θεμα με το ipad3 ειναι οτι δεν εχεις και μια συγκεκριμενη ημερομηνια,για να πεις αντεχω ή οχι να το περιμενω!Μπορει και να μη βγει μεχρι το καλοκαιρι,που το περιμενουν ολοι και να βγει οκτωβρη,νιομβρη! Aν και οι τελευταιες φημολογιες,λενε οτι μπορει να το δουμε κ τον επομενο μηνα! http://www.ipad-3-news.com/01/ipad-birthday-as-rumors-remain/ Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2012 από ektor7
dkotanid Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Καλημέρα και απ΄ εμένα. Event ανακοινώθηκε για της 2 Μαρτίου. Μπορεί όμως να μη δούμε ipad 3 αλλά ipad 2s. Όλα παίζουν. Προσωπικά νομίζω, ότι αν βγει το 3,θα κυκλοφορήσει Αμέρικα μέσα στο μήνα, ενδεχόμενος από τις 11 του μήνα και μετά. Πλέον και στην apple δε συμφέρει να αργεί τις παραγωγές και σε άλλες χώρες, γιατί θέλει νούμερα. Οπότε πιστεύω σε γρήγορο χρονικό διάστημα θα λανσάρεται και στην Ελλάδα. Οπότε πας για Απρίλιο Μάιο στην καλύτερη! Η απόφαση δική σου!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Καλημέρα και απ΄ εμένα. Event ανακοινώθηκε για της 2 Μαρτίου. Μπορεί όμως να μη δούμε ipad 3 αλλά ipad 2s. Όλα παίζουν. Προσωπικά νομίζω, ότι αν βγει το 3,θα κυκλοφορήσει Αμέρικα μέσα στο μήνα, ενδεχόμενος από τις 11 του μήνα και μετά. Πλέον και στην apple δε συμφέρει να αργεί τις παραγωγές και σε άλλες χώρες, γιατί θέλει νούμερα. Οπότε πιστεύω σε γρήγορο χρονικό διάστημα θα λανσάρεται και στην Ελλάδα. Οπότε πας για Απρίλιο Μάιο στην καλύτερη! Η απόφαση δική σου! Event δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, υπάρχουν κάποιες φήμες μόνο - μερικές εξ αυτών λένε για event στα τέλη Φεβρουαρίου.
Costas00F Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια φιλος μου που ειναι στην αμερικη και προκειτε να μου φερει το ipad2,ρωτησε για την κυκλοφορια του 3 δλδ ποτε θα βγει κτλ απο εγκυρες πηγες και η απαντηση τους ηταν οτι δεν γνωριζουμε ακριβως,και οπως ειπε και ο ektor7 μπορει να παει και μεχρι και οκτωβρη ή μπορει και τελος του απριλη να κυκλοφορησει! Οπωςδηποτε εγω εκανα την παραγγελια μου με το ipad2 64GB Wifi & 3G μονο με 630 ευρο! Καλη τιμη ειναι σχετικα με τις δικες μας!
stivi1981 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 εγω παλι δεν το βιαζομαι και ειπα να περιμενω να παρω το 3....μιας και ειχα και το 1 παλιοτερα το 2 δεν μου πολυγεμιζε το ματι....οποτε ειμαι στην αναμονη
QQTilt Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Κοιτα απλα το θεμα ειναι μην περιμενω τζαμπα και μετα που θα το παρω αρχισουν τα προβληματα οπως και με το iphone 4 που το πηρα και αμα βρισκομουν καπου χανοταν το σημα. Γι'αυτο και λεω να παω να χτυπησω τωρα το 2 που το εχει δοκιμασει ο κοσμος και δεν εχει προβληματα! Κάτι δεν έκανες καλά, αποκλείεται να συνέβαινε αυτό! Στην τεχνολογία νομίζω δεν αξίζει να περιμένεις. Πάντα θα βγει κάτι καλύτερο και μάλιστα πολύ γρήγορα. Πάρε αυτό που θες τώρα που το θες φίλε μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα