Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

serious ADD stuff

Ναι, οι γείτονές μου με αγαπούσαν πάρα πολύ. Τώρα που δεν πολυπαίζω πια με λατρεύουν.

Από τη δεύτερη εικόνα και μετά περνάς σε άλλα πεδία.

Στο τελευταίο σε έχασα. Όχι σοβαρά, wtf?

Δημοσ.

Ναι, οι γείτονές μου με αγαπούσαν πάρα πολύ. Τώρα που δεν πολυπαίζω πια με λατρεύουν.

Από τη δεύτερη εικόνα και μετά περνάς σε άλλα πεδία.

Στο τελευταίο σε έχασα. Όχι σοβαρά, wtf?

Τι δεν κατάλαβες; Δηλαδή πρέπει να το εξηγήσει ο sellers?

Δημοσ.

Τι δεν κατάλαβες; Δηλαδή πρέπει να το εξηγήσει ο sellers?

Όχι, το κατάλαβα. Η σύνδεση με όλα τα υπόλοιπα είναι που με ανησυχεί.

Θα κάνω εκπομπή σε κανα μισάωρο, το νου σου.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Η κιθάρα είναι το ευκολότερο, από την άποψη πως για να φτάσεις σε ένα στοιχειώδες επίπεδο, είναι πιο γρήγορο. Επίσης, με το στοιχειώδες επίπεδο, μπορείς να βαράς 2-3 συγχορδίες και να γκαρίζεις κάνα στίχο -με στοιχειώδες επίπεδο σε βιολί/πιάνο δεν κάνεις τίποτα.

Για την ακρίβεια η κλασική κιθάρα είναι από τα πιό δύσκολα μουσικά όργανα και χρειάζεται πολλή δουλειά και προσπάθεια για να πεις πως παίζεις. Εκτός και αν παίζεις δύο ακκόρντα και κανά καψούρικο τραγούδι σε στιλ παντελίδη....

Δημοσ.

Κατά την ταπεινή μου άποψη, ευκολότερο καταλήγει να είναι το όργανο στο οποίο αφιερώνεις περισσότερες ώρες, άρα το όργανο που ανά πάσα ώρα της ημέρας μπορείς να το χαρείς.

Με μία ηλ.κιθάρα για παράδειγμα και ένα ζευγάρι ακουστικά θα παίξεις περισσότερο μέσα στη μέρα ανα πάσα ώρα και στιγμή απ ότι αν είχες ένα βιολί, ένα ακουστικό drumset, ένα πιάνο η οτιδήποτε απαιτεί γείτονες ή συγκάτοικους ή γονείς με μεγάλη υπομονή :P

Επίσης εύκολο μπορεί να γίνει ένα μουσικό όργανο στο οποίο θα την καταβρείς, άλλωστε το μεγαλύτερο κίνητρο για να μάθεις ένα μουσικό όργανο είναι πρώτα να σ' αρέσει το όργανο... αρκετά προφανές νομίζω. 

Δημοσ.

απ ότι αν είχες ένα βιολί, ένα ακουστικό drumset, ένα πιάνο η οτιδήποτε απαιτεί γείτονες ή συγκάτοικους ή γονείς με μεγάλη υπομονή :P

Οι γείτονες και οι συγκάτοικοι να τα κόψουν αυτά. Όσο θέλουμε θα παίζουμε. :P

Δημοσ.

Οι γείτονες και οι συγκάτοικοι να τα κόψουν αυτά. Όσο θέλουμε θα παίζουμε. :P

Προσωπικά έτσι έμαθα τύμπανα,  "μπαι νοτ γκίβιν ε φακ" :P  αλλά δεν έχουν όλοι αυτή την τύχη... μερικοί γείτονες είναι δυσκοίλιοι!

Δημοσ.

Η μουσική προπαίδεια γίνεται με φλογέρα αλλά νομίζω ότι θες κάτι πιο...in...εγώ ξεκίνησα με φλογέρα έκανα 8 χρόνια φλάουτο παίζω κιθάρα ε και άμα πιω και καμία σουμαδα παραπάνω παίζω και πιάνο!!βιολί μην το αγγίξεις αλήθεια τα αταστα όργανα είναι τα πιο δύσκολα θέλει πολύ αφτί και υπομονή...πάρε κιθάρα που είναι πάντως καιρού ρίχνεις κοπέλες βγάζεις το άχτι σου και γενικά βοηθάει παντού και πάντα!μόνος μου έμαθα και πλέον κάνω και συναυλίες που και που...βρες αυτό που σ εκφράζει...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...