Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρεπει να σου προτειναν αυτην την εγγυηση: http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10046851

Καμια σχεση με αυτην την αντιπροσωπειας δηλαδη. Εγω παντως θα επαιρνα την επεκταση απο αλλου με +40ευρω και θα ημουν καλυμμενος.

Αλλιως πας στο Dell και τελειωνεις.

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βασικα πρεπει να μου προτειναν αυτη και την προσφερει ο Κωτσοβολος αποτι καταλαβα κι οχι η Acer. Ενω αυτη που μου εστειλες την προσφερει η ιδια η Acer. Αλλα οταν μου ειπαν για το courier και ποσα θα μου επαιρνε αν το εστελνα μονος μου στην αντιπροσωπεια κουφαθηκα λιγακι.. +1 παντως για το Dell μαρεσουν τα μεταλλικα μερη που εχει και φυσικα η τιμη του ;)

Δημοσ.

Καλα αυτο που σου ειπαν σχετικα με το κουριερ ειναι η μεγαλυτερη μουφα.

Δηλαδη οταν στελνω λαπτοπ στην Θεσσαλονικη -απο Αθηνα- με speedex/Γενικη μεταφορικη και μου παιρνουν 15ευρω, να το θεωρησω ως τιμη-δωρο;

Γενικοτερα μην μπλεκεις με τετοιες εγγυησεις καταστηματων. Καλυτερα να ειναι της αντιπροσωπειας.

Δημοσ.

Μα πηγα να βαλω κατι γελια. Δεν ξερω και γω πως κρατηθηκα.. :lol: Πραγματικα δεν ξερω τι γινεται αν δεν το ψαχνεις λιγο και απλα αγοραζεις αυτα που σου λενε. Προς Θεου δε λεω οτι δεν υπαρχουν και πωλητες που γνωριζουν καλα τη δουλεια τους και το αντικειμενο, αλλα με τα κιαλια τους κυνηγας.. Εσυ φιλε μου δεν ξερω τι βυσμα εχεις και χτυπας τετοιες τιμες. Κανονικα επρεπε να σε χρεωνουν κανα 100σταρικακι :P

Δημοσ.

Παιδια καμια γνωμη? Dell, Lenovo ή Toshiba? Παντως και το Lenovo τρομερη ποιοτητα κατασκευης και τρομερο πληκτρολογιο αποτι εχω ακουσει, αλλα παλι ενα 50αρικο πανω και 1 χρονο εγγυηση μονο. Μου φαινεται οτι το Dell ερχεται μερα με τη μερα ολο και πιο κοντα..

Δημοσ.

Παιδια εχει κανεις αποψη για τα Lenovo Thinkpad? Εχω ενα εδω με αρκετα καλα χαρακτηριστικα. Αποτι ακουω τα thinkpad ειναι απο τις καλες σειρες της Lenovo και ειναι οπως ειπε κι ενας φιλος "σκυλια".

Δημοσ.

Τα thinkpad εχουν αισθητα καλυτερη κατασκευη απο τα ideapad που μεχρι και περυσι ειχαν ΠΟΛΥ ψευτικα πλαστικα.

Δεν ξερω αν εχουν βελτιωθει τωρα.

Σκυλια ειναι τα παλια thinkpad της Ibm κυριως. Αλλα γενικοτερα τα thinkpad χαρακτηριζονται ως πολυ αξιοπιστα.

Δημοσ.

Για τα Thinkpad το ξερα κι εγω απλα δεν το εψαξα αρχικα. Τα Ideapad παντως πρεπει να εχουν βελτιωθει στην ποιοτητα κατασκευης με μεταλλικα μερη κτλ. Το ερωτημα ειναι παντως κατα ποσο αξιζει να δωσει κανεις περισσοτερα λεφτα πχ απο το Dell Inspiron Q15R-N5110 (i5-2450/4GB/500GB) και να παρει ενα Thinkpad που ομως εχει χειροτερο επεξεργαστη απο το Dell αλλα ειναι Thinkpad?? Βεβαια, αν ειναι οντως τοσο αξιοπιστα οσο λενε, τοτε αλλαζει το πραμα..

Δημοσ.

Παδια εριξα μια ματια απο περιεργεια στο γερμανικο ebay και ειδα οτι οι τιμες για τα Thinkpad T520 ειναι τουλαχιστον 250-300 ευρω πιο κατω απο τις δικες μας. Δεν ξερω, λετε να αξιζει τον κοπο? Σε καλυπτει καποιου ειδους διεθνους εγγυησης σαυτην περιπτωση η την πατας και τρεχεις? Ψηνομαι παρα πολυ ομως δε θελω να παρασυρθω κοιτωντας μονο τις τιμες. Αν τυχον με καλυπτει διεθνης εγγυηση 1 χρονου τοτε συμφερει πολυ. Για παραδειγμα, βρισκω το thinkpad t520 με core i5 2410, ενσωματωμενη vga, 6gb ram και 320 σκληρο με 750+10 εξοδα αποστολης. Η αλλο παραδειγμα, core i5 2410, nvidia nvs4200m, 4gb ram, 320gb σκληρο με 759+12 εξοδα αποστολης.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

ialysos με προβληματισε το ποστ σου,διοτι εψαχνα και εγω κατι αντιστοιχο..(AMD Laptop)

με λιγο ψαξιμο εμαθα οτι οι συγκεκρημενοι (Α6-3400M) "κλοκαρουνε τρελλα"

λογω λιγοτερης καταναλωσης ρευματος δουλευει το turbo boost οπου το χρειζεται (για 1 η 2 πυρηνες)

τσεκαρα εδω και το εφαρμοσα...ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΟ

http://www.youtube.com/watch?v=Hu0dTDaJdz8&feature=related

(αγορασα και μια βαση,για δροσια,υσηχασα)

περασε καιρος απο το ποστ,και φανταζομαι αγορασες.

ευχαριστω που με το ποστ σου βοηθησες εμενα στην αναζητηση μου

τα σπαει το λενοβο! ευχαριστω!

Δημοσ.

Επειδη εχω Ideapad (το G560 που πλεον θεωρειται και παλιο) κανα 8μηνο να πω οτι απο ποιοτητα κατασκευης, σε σχεση με τα HP g62, g6, τα φθηνα dell και καποια acer, που εχω δοκιμασει, ειναι καλυτερα, πιο συμπαγης κατασκευη, οχι αισθηση πλαστικουρας και καλο πληκτρολογιο. Το τατσπαντ ειναι τραγικο, αυτο το ηξερα απο πριν αγορασω, αλλα μαλλον ισχυει μονο για το G560.

Δημοσ.

ialysos... το μονο σιγουρο ειναι εχεις φαει μεγαλο μπερδεμα (εδω εφαγα εγω :-D :-D )

Κανε ενα κοντρολ μεσα στο μυαλο σου και ξεκινα να αποριπτεις αυτα που πιστευεις οτι δεν σου κανουν... και μετα κρατα αυτα που σου κανουν.

Τι ζητας??.. αυτο.. αυτο.. κι αυτο. :rolleyes:

Ποιο ειναι αυτο που τα εχει?.. η πλησιαζει τα στανταρ που ζητας.. αυτο κι αυτο, κι αφου καταληξεις σε 1-2 μοντελα και μαρκα φυσικα (οσο πιο λιγα τοσο πιο ευκολα θα καταληξεις στην αγορα :-D ) πας και τα βλεπεις απο κοντα και στο τελος κανεις την αγορα και τελειωνεις με το βασανο σου :-D

Γνωμη δικια μου (ελπιζω να μην μπερδεψω περισσοτερο).

Toshiba-dell=ΣΕΡΒΙΣ,ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Acer-value for money

lenovo-καλο αλλα 1 χρονο εγγυηση

Εχω το acer 5742 i5 480m 4ram-500gb με ανεξαρτητη gpu gt540 αυτο που εχεις τσεκαρει πιο πισω μαζι με αλλα, το εχω λιγους μηνες και μεχρι τωρα ολα ΟΚ. (εχω ακουσει απο το forum για το σερβις διαφορα.. και καλα και κακα).

Με λιγα ευρω ευρω παραπανω πας στα 3 χρονια εγγυηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...