Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ολα αυτα τα λαπτοπ θα εχεις μεγαλο θεμα στα γραφικα!

Γι'αυτο δε στα προτεινα.Να μη σου δωσω προτασεις με πολυ δυνατους επεξεργαστες και αδυναμες gpu!

Η διαφορα των gpu τον λαπτοπ που αναφερες,ειναι χαοτικη σε σχεση με την 540,και οι i5,αν και αρκετα δυνατοι δεν απεχουν πολυ σε επιδοσεις απο τον i3-2310,εκτος εαν προκειται για πολυ απετητικα σε επεξεργαστη,προγραμματα,τοτε ισως δει καποια διαφορα!

Θα σου δοσω ακομη μια επιλογη με 30ευρο ακομη¨:

Dell Inspiron Q15R (i5-2430M/6GB/640GB/GT 525M)

Και ριξε και μια ματια στο θεμα gpu!

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-540M.41715.0.html

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω θα απορριπτα το 3&4,λογο αδυνατων gpu και θα κινομουν,μεταξυ 1&2 και το dell που αναφερα πιο πανω!

Για το Acer γενικα λενε πως δεν ειναι κ τοσο ποιοτικα κ εχουν αρκετα προβληματικο σερβις.

Τα toshiba,dell&lenovo θεωρουντε πολυ ποιοτικα!

Αν σε ενδιαφερη περισσοτερο η επεξεργαστικη ισχυης,πας πρωτα dell μετα toshiba κ τελος acer!

Αν πας σε καρτα γραφικων εχεις πρωτα το Acer κ μετα τα αλλα δυο!

Το Acer επεισης εχει 1ης γενιας i5-xxx κ οχι sandy bridge i5-2xxx οπως τα αλλα δυο!

Εγω πιστευω οτι κ τα τρια θα σε ικανοποιησουν!

Δημοσ.

Φιλε fsbmaniac, μιλας για το Lenovo με τον i5 η με τον A6 της AMD που εγραψα στην αρχη του topic? Οταν λες το δουλεψες, το ειχες για καποιο διαστημα η για λιγο μονο? Φιλε ektor7, οπως καταλαβες ψαχνω την τελεια ισορροπια μεταξυ επεξεργαστικης ισχυος και γραφικων, κατι το οποιο δεν ειναι απολυτα δυνατο. Ποια θα θεωρουσατε πιο ισορροπημενη επιλογη απο τα παραπανω που λεει ο ektor7?

Δημοσ.

Φιλε ektor7, οπως καταλαβες ψαχνω την τελεια ισορροπια μεταξυ επεξεργαστικης ισχυος και γραφικων, κατι το οποιο δεν ειναι απολυτα δυνατο. Ποια θα θεωρουσατε πιο ισορροπημενη επιλογη απο τα παραπανω που λεει ο ektor7?

Και τα 3!

Αλλα αφου εισαι περισσοτερο για προγραμματισμο κ λιγο gaming,πας σε Dell ή Toshiba με πιο δυνατους κ κρυους επεξεργαστες!Και επειδη θες μεχρι τα 600ευρο,τοτε πας σε Toshiba!Και αν πας σε Toshiba,ΜΗΝ ξεχασεις ΑΥΤΟ!

Αν τωρα θελεις να κερδισει λιγο περισσοτερο σε gaming(+5-10% απο GT525m),τοτε πας σε Acer!

Δημοσ.

Φιλε ektor7, τσεκαρα και τα 2 που προτεινες: το Dell δε μαρεσει και πολυ στο πισω μερος φαινεται πολυ πλαστικο και χοντροκομμενο. Απο πλευρας χαρακτηριστικων ειναι πολυ ολοκληρωμενο βεβαια, αλλα απο πλευρας σχεδιασης το βλεπω λιγο πισω. Διορθωσε με αν κανω λαθος. Και δεν ξερω, εχω γινει λιγο προκατειλημενος με τα Dell, γιατι ειχαμε 2 περιπτωσεις φορητων Dell στη δουλεια που στον 1 μηνα λειτουργιας τους (κι οχι σε απαιτητικη χρηση-δουλεια γραφειου και μονο), το ενα παρουσιασε προβλημα με τη μητρικη του και το αλλο με την καρτα δικτυου του. Βεβαια, το support της Dell απτο τηλεφωνο ειναι ΑΠΙΑΣΤΟ, ενω στειλανε την επομενη μερα κιολας τοπικο αντιπροσωπο για να κανει τις αλλαγες. Πραγματικα ΑΜΕΣΗ αποκριση. Τωρα, για το Toshiba, δε μαρεσει καθολου το ασπρο χρωμα και ειδικα στο πληκτρολογιο. Δεν ξερω αν εχεις καποια αλλη προταση εστω και λιγο πανω απο 600 ευρω. Λιγο πανω ε!

Για παραδειγμα ειδα αυτο: Lenovo IdeaPad V570 (i5-2430M/4GB/640GB) με αρκετα πανω απο 600 ευρω αλλα πολυ καλη και ποιοτικη λυση.

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι,αλλα με χαλαει λιγο ο ενας χρονος εγγυηση που δινει η lenovo!

Φυσικα ενα συμαντικο θεμα ειναι να σ'αρεσει σαν εμφανηση!

Δημοσ.

Φιλε ektor7, για να επανελθω στο θεμα τσεκαρε λιγο αυτο Acer Aspire 5750G-2633G50Mnkk (i7-2630QM/3GB/500GB) Πολυ δυνατος επεξεργαστης (οτι ηθελα δηλαδη), πολυ δυνατη καρτα γραφικων αλλα... Acer! Λες να ειναι πια τοσο κακος??? Ακομα και η τιμη με βολευει...

Δημοσ.

Ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση, το μονο που με ανησυχει ειναι οτι ειναι Acer τα οποια (κακως?) δεν εχουν καλο ονομα. Ξερω οτι θα υπαρχουν παιδια που εχουν Acer και ειναι πολυ ευχαριστημενοι αλλα η πλειοψηφια δεν ειναι. Διορθωστε με αν κανω λαθος ωστε να το παραγγειλω ΑΜΕΣΑ!!!

Δημοσ.

Θεωρεις δηλαδη οτι δεν εχουν καλη υποστηριξη ε? Απο αποψη ποιοτητας κατασκευης και αξιοπιστια γενικα τι λενε? Αποτι βλεπω το σασι δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο, μεταλλικα μερη δεν εχει αν και τα χαρακτηριστικα του ειναι πολυ καλα. Παντως απο αποψη value for money μια χαρα... Ρωταω για Acer γιατι δεν ειχα ποτε

Δημοσ.

Θεωρεις δηλαδη οτι δεν εχουν καλη υποστηριξη ε? Απο αποψη ποιοτητας κατασκευης και αξιοπιστια γενικα τι λενε? Αποτι βλεπω το σασι δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο, μεταλλικα μερη δεν εχει αν και τα χαρακτηριστικα του ειναι πολυ καλα. Παντως απο αποψη value for money μια χαρα... Ρωταω για Acer γιατι δεν ειχα ποτε

Υπερβολικα δυσκολη η κατασταση πλεων!Τα χαρακτηριστηκα του Acer ειναι μακραν καλυτερα απο τα υπολοιπα!

Αν δεν ηταν Acer,αλλα καποιο toshiba,dell ή lenovo,με αυτη τη τιμη και χαρακτηρηστικα,δε θα προλαμβενα να τα βαλουν στα ραφια.Θα φευγαν ολα με preorder!

Δυστυχως ή ευτυχως τωρα δε μπορω αλλο να βοηθησω,ειναι δικη σου πλεων η αποφαση!

Εγω θα πηγενα να το δω απο κοντα και ισως να ρισκαρα αν μου αρεσε και να το τσιμπουσα,παρα τα οσα ακουγοντε!Αλλα δε θελω να σε παρω στο λαιμο μου,αν κατι δε παει καλα!

Δημοσ.

Δεν το θεωρω εγω οτι δεν εχουν καλη υποστηριξη, αλλα οσα παιδια χρειαζονται το service τους.

Απο κατασκευη ειναι απλο. Δεν εχει καθολου μεταλλικα μερη.

Επειδη ειχα αυτο: Link μπορω να πω πως:

α) Συγκριτικα με τις οθονες αλλων λαπτοπ, η δικια του μου αρεσε πολυ, παροτι glossy.

Ιδιαιτερα φωτεινη και δεν γυαλιζει τοσο πολυ οσο οι αλλες ψευτοglossy.

β) Ειχε τρομακτικα καλες θερμοκρασιες. Σε idle ηταν στους 30 βαθμους και σε stability test ενος τεταρτου εφτανε τους 53 βαθμους μαξιμουμ! Δεν ξερω βεβαια τι γινεται με τον i7.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...