Προς το περιεχόμενο

overclock profile σε asus p5q3

nikos73

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παίδες θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας προφίλ στο βίος για overclock.exo την άσους p5q3 με έναν E 8600.ton έχω φτάσει 4.2 όμως θέλω όταν δεν παίζω κάποιο παιχνίδι και δεν χρειάζεται να έχω τον επεξεργαστή τόσο ψιλά να τον επαναφερω σε αρχικές ρύθμισις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδιά καλά λέτε εσείς ψάξε στο βίος γιατί για εσάς είναι κάτι εύκολο όμως εμενα μου φαίνεται σαν πυρηνικό εργοστάσιο κάθε φορα που μπαίνω στο βίος :whistle:

λοιπόν μπήκα στο βίος(είπαμε πυρηνικό) και βρήκα αυτά όμως από δω και πέρα τι κάνω μπορείτε να μου πείτε γιατί πολύ μπέρδεμα μου φαίνεται εκεί μέσα,ειδικά στην τελευταία φωτό

post-127917-0-67066300-1328193568_thumb.jpg

post-127917-0-12323200-1328193586_thumb.jpg

post-127917-0-32024500-1328193594_thumb.jpg

post-127917-0-88320800-1328193603_thumb.jpg

H τέταρτη εικόνα δεν σου χρειάζεται.

Στην τρίτη είναι τα 8 διαθέσιμα profile. Πρώτα βάζεις όνομα στο name και μετά του λες σε ποιο από τα 8 να το σώσει.

Οπως σου ειπε ο caution.στην τριτη εικονα βαζεις το ονομα (καποιους χαρακτηρες του πληκτρολογιου τους δεχεται αλλα δεν τους κανει save οποτε βαλε μονο αριθμους) και πατα μετα save to και το προφιλ που θελεις.

ωραία το πρώτο βήμα έγινε και σας ευχαριστω :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .απο δω και περα όμως τι κάνω για να επιστρέψω σε stock ρύθμισις.πρέπει να βάλω stock ρύθμισις και να το σώσω ως 2 profile.και αν όντως είναι έτσι πως θα επιλέγω πιο profile θα χρησιμοποιήσω

post-127917-0-38607200-1328211386_thumb.jpg

Ακριβώς θα κάνεις reset to defaults Από το Bios. Θα σώσεις το προφίλ σου όπως έκανες τώρα.

Μετά όταν θες να πας στο o/c profil θα πας στο Load CMOS profile (φαίνεται στην φώτο που έδειξες τώρα) και επιλέγεις το profile Που θες :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...