Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Εχω desktop με windows xp και ξαφνικα καθως εκανα μια εγκατασταση ενος προγραμματος (microsoft navision) μαυρισε η οθονη και αρχισε να κανει restart. Εκτοτε φτανει μεχρι το αρχικο παραθυρο που διαλεγουμε user κι οταν επιλεγω user δεν καταφερνει να ανοιξει, αλλα σβηνει και παει παλι απο την αρχη...Θα ηθελα μια αρχικη εκτιμηση του τι μπορει να ειναι...

Ευχαριστω!

ΥΓ. Δε ξερω αν εχω γραψει σωστα εδω το θεμα.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Εχω desktop με windows xp και ξαφνικα καθως εκανα μια εγκατασταση ενος προγραμματος (microsoft navision) μαυρισε η οθονη και αρχισε να κανει restart. Εκτοτε φτανει μεχρι το αρχικο παραθυρο που διαλεγουμε user κι οταν επιλεγω user δεν καταφερνει να ανοιξει, αλλα σβηνει και παει παλι απο την αρχη...Θα ηθελα μια αρχικη εκτιμηση του τι μπορει να ειναι...

Ευχαριστω!

ΥΓ. Δε ξερω αν εχω γραψει σωστα εδω το θεμα.

Με safe mode μπαίνει ; :eek:

Δημοσ.

Δοκίμασε όπως λέει και ο ss13 να μπεις με safe mode και αν μπει τότε προσπάθησε είτε να διαγράψεις το πρόγραμμα που εγκατέστησες είτε κάνε επαναφορά συστήματος..

Δημοσ.

Μη με βρισετε, αλλα πως μπαινεις με safe mode?? B)

Κατά την εκκίνηση στην οθόνη σου λέει press κάτι to enter the bios ( F1 , F2 , ENTER , F8 )

κάποιο από αυτά είναι , γιατί να σε βρίσουμε ; :rolleyes:

Δημοσ.

Κατά την εκκίνηση στην οθόνη σου λέει press κάτι to enter the bios ( F1 , F2 , ENTER , F8 )

κάποιο από αυτά είναι , γιατί να σε βρίσουμε ; :rolleyes:

Δεν θέλει να μπει στο bios,το F8 είναι για ασφαλή λειτουργία σε όλα τα windows το πατάς διακεκομμένα μετά την πρώτη οθόνη με της πληροφορίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...