chaosmaster Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Λοιπον εχω μια καρτα γραφηκων ati hd 4850 1gb Εχω στην μια θυρα ανταπτορα απο dvi σε hdmi και φευγει καλωδιο hdmi που παει σε τηλεοραση 42αρα hd Τωρα θα παραλαβω την οθονη LG 2260T η οποια εχει εισοδο dvi.. Το θεμα ειναι το εξης... Πως τα συνδεω? α) απο dvi σε dvi β) ανταπτορας απο τη καρτα γραφικων (dvi σε hdmi) καλωδιο hdmi και να βγαινει στην οθονη σε dvi γ) ανταπτορας απο τη καρτα γραφικων (dvi σε hdmi) καλωδιο hdmi και να βγαινει στην οθονη ανταπτορα ( hdmi σε dvi ) δ) να τα πετξω ολα Τι κερδιζω τι χανω?
ninos30 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Θα πάρω την κουρτίνα (α) Και είσαι πένα... Το Β&Γ είναι περιττές μετατροπές καλωδίων. Ψηφιακές συνδέσεις είναι και οι 2, πανομοιότυπες στον τρόπο που απεικονίζουν το Video. Στο Δ δεν σε πιάνω...
disqualified Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Αφου και τα 2 εχουν DVI θυρες για ποιο λογο να παρεμβαλεται ενα καλωδιο HDMI;
chaosmaster Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 να κανω μια νεα ερωτηση...η οθονη τελικα ηρθε μονο με καλωδιο vga..αν βαλω πανω απο dvi σε vga θα εχω την ιδια ποιοτητα απο το να ηταν απευθειας απο dvi σε dvi? Ευχαριστω
kliro Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 αν μια οθόνη δεν έχει hdmi είναι αρνητικό? το hdmi που χρησιμοποιείται?
mandos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Από dvi σε vga δεν θα δεις ίδια ποιότητα. Το dvi μπορεί να μεταφέρει και αναλογικό σήμα (όπως το vga) οπότε με αν βάλεις τέτοιο adapter έχεις αναλογικό σήμα. Πάρε ένα dvi-dvi και βάλτο. @kliro: όχι δεν είναι αρνητικό, ανάλογα τι θες να κάνεις. Το hdmi ήρθε να αντικαταστήσει το scart και είναι σε συσκεύες consumer (dvd, tv, bluray Κλτ). Το hdmi 1.3 πάει μόνο μέχρι 1920*1080 και όχι περισσότερο. Οπότε κάποιες μεγαλύτερες οθόνες είναι και λογικό να μην έχουν hdmi. Επίσης μετατροπή dvi-hdmi γίνεται εύκολα (χωρίς τον ήχο)
kliro Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 @mandos είμαι στην αναζήτηση καινούργιας οθόνης ( http://www.insomnia.gr/topic/436695-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82/ ) και έχω δει και τις dell u 2312-2412 οι οποίες νομλιζω δεν έχουν hdmi. Αν μπορείς για να μην χαλάμε το thread απάντησε στο link. Ευχαριστώ.
disqualified Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 να κανω μια νεα ερωτηση...η οθονη τελικα ηρθε μονο με καλωδιο vga..αν βαλω πανω απο dvi σε vga θα εχω την ιδια ποιοτητα απο το να ηταν απευθειας απο dvi σε dvi? Ευχαριστω οχι γιατι η συνδεση θα ειναι αναλογικη σε αυτην την περιπτωση αν μια οθόνη δεν έχει hdmi είναι αρνητικό? το hdmi που χρησιμοποιείται? οχι δεν ειναι αρνητικο. Αν δεν εχει ουτε DVI για τα σημερινα δεδομενα ειναι αρνητικο, οχι οτι δεν κανεις τη δουλεια σου ομως και ειναι για πεταμα
karetsos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 με το HDMI καλώδιο μεταφέρεται και ήχος. αν ο οθόνη δεν έχει ηχεία δεν έχει ιδιαίτερο πλεονέκτημα το HDMI ως προς το DVI.
Heatspreader Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Για την ιστορια: http://www.thelab.gr/1062843158-post13.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα