Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello every1!

εχω χασει τα συνοδευτικα σιντι των δυο ρουτερ που θα αναφερθω και εχω προβλημα με τη συνδεση. Φοράω vista32

1) οταν συνδεσω το thomson tg585 pstn για να συνδεθω πρεπει να εχω επιλογη απο το ie dial whenever a network connection is not present. Αντι δηλαδη να ειναι ηδη συνδεδεμενο σα δικτυο με το ιντερνετ οταν μπω στα vista πρεπει να κανω broadband connection χειροκινητα. Επίσης, οταν συνδεθει πανω μια συσκευη με το wireless, αυτη δεν εχει προσβαση στο ιντερνετ

2) οταν συνδεσω το philips cga cga5722n τοτε δε συνδεεται με τιποτα. Εκανα εγκατασταση καποιου driver που βρηκα στη philips και ενω αρχικως μου βρηκε τη συσκευη, αλλα μετα δεν εμπαινε στο ιντερνετ και μου εγραφε unable to find a DNS, όταν πήγα να ξαναπερασω το driver μου λεει οτι δεν υπαρχει η συσκευη και να τη συνδεσω!

Ουσιαστικά δηλαδή από ότι καταλαβαινω στη μεν πρωτη δεν εχει γινει εγκατασταση σα δικτυο με προσβαση στο ιντερνετ αλλα σα μοντεμακι, στο δε δευτερο κατι πρεπει να ρυθμισω στο ιδιο το ρουτερ. Any help would be appreciated...

το δευτερο προβλημα λυθηκε με μια ρυθμιση στο ρουτερ. Εχει κανεις καμια ιδεα για το πρωτο? Οταν εχω το philips συνδεεται κανονικα η wireless συσκευη με ιντερνετ, οταν ομως βαζω το tompson δε συνδεεται.

Δημοσ.

για το thomson.

το κανεις Hard reset.Μετα καταργεις οτι συνδεσεις εχεις δηλαδη dial up ,broadband κα ιδιαφορα τετοια.οποτε παει αυτοματα never dial a connection.συνδεεις το ρουτερ με ethernet.Μπαινεις 192.168.1.254 και πας broadband connection και Μετα Internet connections.βαζεις username Και Password και εισαι Ready.Μετα πας στο Home network και φτιαχνεις το wireless.για να λες οτι μπαινεις με εικονιδιο και δεν μπαινει αλλο Pc Με wireless τοτε το εχεις κανεις bridge ethernet η για καποιο λογο μετα απο hard reset ειναι εκει.

για το β.

το συνδεεις ethernet η usb?αν το συνδεεις ethernet τοτε δεν θελει drivers>ομοιως hard reset Μπαινεις μετα στο μενου του με την ip που εχει (δεν ξερω ποια ειναι λογικα 192.168.1.1 ) και του περνας Username kai password και εισαι Ready.αν το συνδεεις Usb τοτε θελει drivers πρωτα και μετα μπαινεις στο μενου.αλλα αν μπορεις βαλτο με ethernet για να γλυτωσεις τους drivers οπως και οτι παιζει καλυτερα.αλλωστε μια καρτα δικτυου ειναι ουτε 10 ευρω

το ιδιο και για το 585 .λογικα το 585 στα New versions ειναι μονο ethernet .αν το εχεις Usb που δεν νομιζω να βγαινει καν σε Usb τοτε θελει drivers Κτλ.

τα cd οσο παιζεις wireless η ethernet ειναι αχρηστα.ειναι χρησιμα μονο αν εισαι Usb.αν εισαι ethernet Μην τα βαλεις καν γιατι σε μπερδευουν.μπορεις να τα σεταρεις και απο το μενου τους απευθειας.δεν χρειαζεται να τρεξεις το wizard που εχουν μεσα τα cd για να περασεις username και Password.υποτιθεται οτι τα εφτιαξαν για να γινονται τα πραγματα πιο απλα και να μην πληκτρολογεις Ip και να σου εχει οδηγιες αλλα στην πραξη χειροτερα ειναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...