kinezos_emporos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα φίλοι του forum. Το παρακολουθώ καιρό το insomnia και από ορισμένες ιδέες σε προβλήματα που είχα μπορώ να πω πως είναι εντάξει site. Στο θέμα μας, όμως... Ξεκίνησα πρόσφατα το στήσιμο ηλεκτρονικού καταστήματος με τη γνωστή (?) πλατφόρμα της prestashop και αυτό διότι επαγγελματίες μου ζητούσαν εξωφρενικά ποσά (ως και 4000€ για 1gb χώρο...). Και το ξεκίνησα μόνος μου. Domain πήρα από την 1-2-3 reg και χώρο από την tophost (με έχει απογοητεύσει έχω να ομολογήσω η κρητικιά). Το πρόβλημα μου ξεκίνησε όταν θέλησα να βάλω ssl για να διασφαλίσω τους πιθανούς πελάτες μου από κακόβουλη χρήση. Και αυτό αγορασμένο από την tophost... το πιο φθηνό (της comodo 19€) γιατί δεν ξέρω πόσο μεγάλη ζήτηση θα έχω (αν έχω μελλοντικά περισσότερη βλέποντας και κάνοντας). Και δεν ξέρω πώς να το εγκαταστήσω. Και μου λένε ότι πρέπει να αγοράσω dedicated ip. Μετά σίγουρα θα δουλεύει;; Ή πρέπει να αγοράσω και κάτι ακόμα για να δουλεύει η dedicated ip κ.ο.κ....; ----------------------------------------------------------- Γενικότερα θέλω βοήθεια γιατί δεν έχω γνώσεις προγραμματισμού τόσο στο ssl όσο και στο τι άλλο θα μπορούσα να προσθέσω στο eshop μου για να το βελτιώσω ----------------------------------------------------------- Ευχαριστώ εκ των προτέρων
fouros Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 ΚΞεκίνησα πρόσφατα το στήσιμο ηλεκτρονικού καταστήματος με τη γνωστή (?) πλατφόρμα της prestashop και αυτό διότι επαγγελματίες μου ζητούσαν εξωφρενικά ποσά (ως και 4000€ για 1gb χώρο...). Τι σχέση έχει το 1gb χώρου με την υλοποίηση ενός eshop? Νομίζεις πως θα χρειαστείς περισσότερο? Το πρόβλημα μου ξεκίνησε όταν θέλησα να βάλω ssl για να διασφαλίσω τους πιθανούς πελάτες μου από κακόβουλη χρήση. Και αυτό αγορασμένο από την tophost... το πιο φθηνό (της comodo 19€) γιατί δεν ξέρω πόσο μεγάλη ζήτηση θα έχω (αν έχω μελλοντικά περισσότερη βλέποντας και κάνοντας). Και δεν ξέρω πώς να το εγκαταστήσω. Και μου λένε ότι πρέπει να αγοράσω dedicated ip. Μετά σίγουρα θα δουλεύει;; Ή πρέπει να αγοράσω και κάτι ακόμα για να δουλεύει η dedicated ip κ.ο.κ....; Το ssl απαιτεί dedicated ip ζήτα από την tophost να στο εγκαταστήσει. Γενικότερα θέλω βοήθεια γιατί δεν έχω γνώσεις προγραμματισμού τόσο στο ssl όσο και στο τι άλλο θα μπορούσα να προσθέσω στο eshop μου για να το βελτιώσω Ευχαριστώ εκ των προτέρων Προώθηση και γνώση του αντικειμένου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα