zynif Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Η οργάνωση του κώδικα είναι αποκλειστική ευθύνη του προγραμματιστή και όχι της γλώσσας. 2
DIMITRISG Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Έχω καταλάβει ότι πολλές φορές γίνονται επιλογές της γλώσσας ανάλογα με το τι κάνει το πρόγραμμα. Η ίδια η εφαρμογή μπορεί να έχει το κρίσιμο τμήμα κώδικα (αν πχ είναι μια εφαρμογή διαδικτυακών τραπεζικών εργασιών) σε c ή c++ και ... πχ το γραφικό περιβάλλον ή τα πρόσθετα/αρθρώματα σε μια υψηλού επιπέδου γλώσσα για ευελιξία. 1
migf1 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Εγώ κατάλαβα πως ο φίλος προτιμά μια γλώσσα με strict types, πράγμα απόλυτα θεμιτό. 1
Alch3M1St Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Το καλύτερο βιβλίο by far για Python (παρόλο που ο OP τελικά άλλαξε γνώμη, μπορεί κάποιος άλλος να ενδιαφέρεται) είναι το Learning Python 5th. Σου μαθαίνει την συμπεριφορά, τους μηχανισμούς και την φιλοσοφία της Python σε όλα τα επίπεδα. Πολλοί το θεωρούν υπερβολικό, εξουθενωτικό (1500 σελίδες) και επαναλαμβανόμενο. Τα άλλα είναι τουλάχιστον ελλειπή αν όχι παραπλανητικά από την υπεραπλούστευση μερικών θεμάτων. Τέλος καλό θα ήταν να γνωρίζεις βασικό προγραμματισμό πριν το ξεκινήσεις Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2015 από Alch3M1St
fashion Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Τελικά θα ασχοληθώ με java η python δεν μου άρεσε . ειναι σαν να λες δεν μου αρεσει το γιουβετσακι στο φουρνο προτιμω πατατες μπλουμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα