ToKarotsi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Γεια σου και πάλι φόρουμ. Λοιπόν όπως λέω και παραπάνω θα ήθελα να μάθω python και θέλω αν υπάρχει κανένα E-book ή σημειώσεις αλλά και σχετικά κατανοητό γιατί είμαι πολύ νουμπάς κοινός αρχάριος. ΤΕΛΟΣ σας ευχαριστώ όλους που ασχοληθήκατε με το ποστ μου. :)
migf1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Το site της Python έχει εξαιρετικά tutorials από ότι θυμάμαι. Υπάρχουν κι αρκετά Ελληνικά, ρίξε μια ματιά προς ubuntu-gr.org
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Learning Python the hard way
ToKarotsi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 ευχαριστώ Συγνώμη παιδιά ξέχασα να πω οτι επειδή δεν παίζουν λεφτά ψάχνω για Free
giorgos147 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 ευχαριστώ Συγνώμη παιδιά ξέχασα να πω οτι επειδή δεν παίζουν λεφτά ψάχνω για Free Σε αυτό που προτείνει ο Gi0, η HTML έκδοση του βιβλίου είναι δωρεάν.
nrkmaiden Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Και γω σκεφτομαι να ασχληθω με python και εχω μερικες αποριες.. 1. Ειναι ευκολη και βολικη? 2. Τι μπορεις να κανεις ? 3. Ειναι μια γλωσσα με προοπτικες που αξιζει να μαθει κανεις η να ασχοληθω με καποια αλλη( αν ναι πειτε και καποιο παραδειγμα).
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 1.Ναι 2.Σχεδον τα παντα. Καλυτερα να προσδιορισεις τι θελεις να κανεις, για να παρεις μια καλυτερη απαντηση 3.Ναι
ZAKKWYLDE Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Και γω σκεφτομαι να ασχληθω με python και εχω μερικες αποριες.. 1. Ειναι ευκολη και βολικη? 2. Τι μπορεις να κανεις ? 3. Ειναι μια γλωσσα με προοπτικες που αξιζει να μαθει κανεις η να ασχοληθω με καποια αλλη( αν ναι πειτε και καποιο παραδειγμα). Εξαρτάται πάντα τι θες να κάνεις και που στοχεύεις. Θες να βρεις εύκολα δουλειά; Θες να πληρώνεσαι καλά και ας βρίσκεις πιο δύσκολα δουλειά; Το θες για hobby; web development; games; mobile development; τι;
ToKarotsi Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Λοιπόν ευχαριστώ και καλό μήνα σε όλους σας.
manos89 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 γεια σε ολους. δεν ηθελα να ανοιξω καινουριο θεμα. αρχισα να μαθαινω λιγη python λογω coursera. κατεβασα το idle λοιπον αλλα το θεμα μου ειναι το εξης. δεμν μπορω να διορθωσω το οποιοδηποτε λαθος μου φαινεται για παραδειγμα γραφω αυτο >>> def is_palindrome(s) SyntaxError: invalid syntax >>> το οποιο θελει ανω και κατω τελεια μετα την παρενθεση αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα απο τη στιγμη που θα μου βγαλει error. μονο να γραψω παρακατω απο αυτο. μπορει να μου πει κανεις τι στο καλο φταιει?
blackpete Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 γράφεις στο python shell. Πάτα file->new window και γράψε εκεί ώστε να μπορείς να το αποθηκεύσεις, να το επεξεργαστεις κτλπ
pmav99 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Ακόμα καλύτερα, παράτα το IDLE και χρησιμοποίησε έναν editor της προκοπής. Μια καλή επιλογή αν χρησιμοποιείς python 2 είναι το spyder http://code.google.com/p/spyderlib/ Διαφορετικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Notepad++ αλλά θα χρειαστεί να το σετάρεις με διάφορα plugins.
manos89 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 ευχαριστω. πολυ. υπαρχει κανεις που να εχει τη διαθεση να μου εξηγησει καποια πραγματα? τα μαθηματα στο coursera μου μοιαζουν λιγο προχωρημενα (την πρωτη βδομαδα επρεπε μας εδειχναν πως να φτιαξουμε προγραμμα που να ελεγχει αν μια λεξη ειναι palindrome. δηλαδη αν ειναι η ιδια αν γραφτει και αναποδα. noon πχ.) οποιος θελει ας μου πει γιατι εχω μερικες αποριες στον κωδικα. επειδη ειναι προχωρημενα ξεκινησα να διαβαζω μερικα μαθηματα που βρηκα εδω http://www.online-tutorials.gr/tutorial/mathainontas-ti-glossa-programmatismoy-python
pmav99 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Ποιο μάθημα του coursera παρακολουθείς; Σε forum είσαι. Όταν έχεις συγκεκριμένες απορίες απλά ρωτάς (ανεβάζοντας και τον κώδικα που έχεις γράψει πρώτα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα