xpapias Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Γειά χαρά. Ψάχνω τηλεόραση 40-42' που να έχει skype. Πήγα στα multirama όπου μου έδειξαν -τη Sony 40HX720 3D στα 879Ε με δώρο την κάμερα του skype και -την Panasonic Viera 42E30E στα 569+160 = 720Ε τελική τιμή με κάμερα. Για να πω την αλήθεια σαν εικόνα η sony με εντυπωσίασε επειδή έχει καλύτερο design glossy οθόνη (ίσως μειονέκτημα από άποψη γωνίας θέασης) και πολύ ζωντανών χρωμάτων. Για 3D δε με απασχολεί καθόλου. Από την άλλη, εκεί μου πρότειναν τη Viera η οποία είναι στις 42' όμως μου φαινόταν να έχει πιο "μουντή" εικόνα (ματ οθόνη; ) και λιγότερο ζωντανά χρώματα. Για να πω την αλήθεια την είδα σε 2 καταστήματα και μου φάνηκε εξίσου μουντή και στα δύο, πάντα και σε σχέση με τις άλλες τηλεοράσεις γύρω. Πλεονέκτημα απ' οτι λένε είναι μάλλον οι μεγαλύτερες γωνίες θέασης. Αν βγάλουμε εκτός τον παράγοντα τιμή, ποιά θα μου προτείνατε μεταξύ των 2; Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2012 από xpapias
anox Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Αν ο χωρος που θα εχεις την τηλεοραση θα ειναι πολυ φωτεινος, τοτε παρε την sony,αν ειναι συνιθισμένος τοτε την 42ut30panasonic.. εγω εχω αυτην σε 50" κ βλεπω απο τα 2.5 μετρα ξακουραστα!! ειναι πλασμα.. πολυ γλθκα χρωματα. μην εντυπωσιαζεσι με τα εντονα χρωματα.. ειναι σαν τις ξανθιες γκομενες, εντυπωσιακες αλλα χωρις νιονιο. ειναι κ 3d εχει κ ιντερνετ κ πολυ πολυ καλη τιμη
1jim77777 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Πραγματικά δύσκολο το δίλημμά σου, είναι πολύ καλές TV και οι 2. Στο μαύρο η Sony υπερτερεί. Από θέμα κίνησης, είναι σχεδόν ίδιες. Δε ξέρω γιατί σου φάνηκε μουντή η Panasonic 42E30E, η εικόνα της κάθε φορά που την βλέπω με εντυπωσιάζει (εκτός του μαύρου). Όμορφα χρώματα και ελαφρά καλύτερη ευκρίνεια από της Sony. Αν με ένοιαζε η τιμή, θα πήγαινα στην Panasonic γιατί οι τηλεοράσεις είναι πολύ κοντά μεταξύ τους και θα έπαιρνα και 2 ίντσες παραπάνω, με σχεδόν ίδια εικόνα και λιγότερα λεφτά. Αν ξεχνούσαμε το θέμα τιμής όπως λες, θα πήγαινα στην Sony γιατί εν καιρώ μάλλον θα ένιωθα πιο σίγουρος για την επιλογή μου (το ωραίο μαύρο είναι μεγάλη υπόθεση). ΥΓ. Ερώτηση δικιά μου, δηλαδή έχει skype η E30E? Με σύνδεση πχ του καλωδίου που βάζω στο laptop, θα μπορώ να μπαίνω skype στην TV? Άκρως ενδιαφέρον, τις λειτουργίες του Internet στις TV δε τις έχω ψάξει καθόλου. Θα βόλευε, γιατί κοιτάω μήπως πάρω την E30E σε 32". Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2012 από 1jim77777
xpapias Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 H Sony στα 879Ε δίνει δώρο την κάμερα που είναι ειδική για την τηλεόραση. Επίσης υποστηρίζει πλοηγηση στο ιντερνετ. Άρα δεν έχει να κάνει ο υπολογιστής. Η Panasonic κάνει 569Ε και 160Ε κοστίζει επιπλέον η κάμερα που είναι και πάλι ειδική για τα μοντέλα της panasonic. Η 42Ε30Ε υποστηρίζει συγκεκριμένες λειτουργίες (πχ Skype) και όχι πλοηγηση. Και οι δύο τηλεοράσεις πρέπει να συνδεθούν ενσύρματα με το ρούτερ σου, αλλιώς πρεπει μάλλον να αγοράσεις usb-wifi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα