Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορά 2nd hand PS3

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα ps3 μεταχειρισμένο.
Αποκλειστικά με custom firmware.

Επειδή από ( next gen) κονσόλες είμαι αναλφάβητος , θα ήθελα τα φώτα σας.

Φαντάζομαι για σκληρό δίσκο , όσο μεγαλύτερος , τόσο καλύτερα.
Από εκεί και πέρα ;
Έχει σημασία η έκδοση ;;

Από τιμές ;
Κάπου 100€ για τα 60gb
ή 150€ για 250gb+ είναι Ok ;

Τι άλλο ;

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οχι και next gen :P

απαντησες ηδη μονος στην ερωτηση σου. απλα δες οσο πιο καινουργιο τοσο το καλυτερο. δηλαδη να να κοιταξεις τα σλιμ που βγηκαν. γιατι τα φατ ειναι πολυ παλια

Δημοσ.

Με τα παλιά φατ , τι πρόβλημα υπάρχει ;

(next gen εννοώ σε σχέση με την πρώτη μου κονσόλα, το pong και τη 2η το atari 2600 wood).

Δημοσ.

Με τα παλιά φατ , τι πρόβλημα υπάρχει ;

(next gen εννοώ σε σχέση με την πρώτη μου κονσόλα, το pong και τη 2η το atari 2600 wood).

Εχουν προβλημα υπερθερμανσης(ylod) και μετα απο αυτο δεν φτιαχνεται παρα μονο προσκαιρα.

Δημοσ.

τα super slim δεν σπάνε να ξέρεις... μόνο τα fat και τα "σκέτα" slim... ΙΜΗΟ καλύτερα να βρεις κάποιο ήδη έτοιμο σπασμένο

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως να κοιτάξω τότε στο αντίπαλο στρατόπεδο ;

Τα τελευταία 360 παίρνουν cfw ;

Π.χ. αυτό που με 500gb δίσκο έχει 159€ :

Microsoft Xbox 360 500GB & FiFa 15

Δεν ειναι σιγουρο 100% οτι δεχονται cfw ακομα.

Νομιζω οχι ολα γιατι παιζει ρολο η παρτιδα/ημ.κατασκευης

Δημοσ.
Δημοσ.

Φίλε μου , το συγκεκριμένο δεν αφορά κονσόλα με cfw.

Σίγουρα είναι φθηνό για τόσα original παιχνίδια, αλλά τα περισσότερα από αυτά τα έχω στο pc και δεν με ενδιαφέρουν σε κονσόλα.

Κονσόλα με ενδιαφέρει αποκλειστικά με cfw και σκέτη (χωρίς original games) για να παίζω αποκλειστικά παιχνίδια που δεν έχουν pc version.

• Like 1
Δημοσ.

Και fat να κοιτάξεις δεν θα έχεις πρόβλημα. Το θέμα ειναι πόσο ταλαιπωρημένο μπορεί να είναι από τον προηγούμενο.

Αν ας πούμε έπαιρνες ένα δικό μου fat που έδωσα πριν ένα χρόνο ήταν λες και βγήκε από κουτί. Δούλευε άψογα και δεν είχε ανοιχτεί ποτέ, καθαριζοταν πολύ συχνά από εμένα.Ειμαι πολύ σχολαστικός με αυτά..

Καλό θα ήταν να κοιτάξεις για slim μοντέλα καθώς οι ιδιοκτήτες τους θα τα έχουν λιγότερα χρόνια προφανώς συγκριτικά με ένα fat.

Το super slim ενώ γενικά δεν βγάζει προβλήματα σαν κονσόλα το θεωρώ πολύ φτηνιάρικο σαν κατασκευή και μάλλον δεν θα σπάει ακόμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...