Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω και εγώ με @ artshadows, 960T, AM3+ (970 chipset για να κρατηθεί χαμηλά το κόστος) και αν όχι 6950 έστω μια 6870.

Την διαφορά αν θέλει να την δώσει, ας την δώσει σε καλύτερο / ποιοτικότερο κουτί (διότι αυτό μένει 5-6 χρόνια και όχι τα υπόλοιπα αναλώσιμα) ή μεγαλύτερο ssd, αν όχι να την βάλει στην άκρη. (τσέπη).

Το να δώσει 180€ για τον i5 2400 το θεωρώ fail. Αν είναι να πάει σε s1155 τότε i5 2500K με την κατάλληλη μητρική, διαφορετικά AMD.

Όσο αφορά τα Games, το βάρος είναι στην κάρτα και ο 960Τ δεν έχει θέμα να σπρώξει την 6870 ούτε την 6950, ειδικά αν τον υπερχρονίσεις (εύκολα). ;)

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κάτσε σορυ. Δεν μπορεί την μία να λες 900 και την άλλη 550. Ειναι τα μισά. Δουλειά δεν γίνεται έτσι. Επιμένω ότι στα 900 με οθόνη μέσα η σύνθεση που σου έκανα είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να πάρεις. Απο κει και πέρα αν μείωσες το μπάτζετ στο μισό, άνοιξε άλλο τόπικ ή άλλαξε τίτλο.

ΥΓ. Ο φίλος που πόσταρε την dell δεν είδε μάλλον ότι πρότεινα και γω αντίστοιχη αντιαισθητική οθόνη. Ναι, έχει ips πανελ

ΥΓ. 2. Τίποτα κάτω από 6870 σ αυτά τα λεφτά.

το άλλαξα το post

Δημοσ.

συγγνώμη που έχω να μπω τόσο καιρό αλλα έχω εξεταστική στο google που έχω ψάξει λίγο έχω βρει αυτούς τους επεξεργαστές amd A8 X4 3850 - amd A8 X4 3870K τh έχετε να πείτε αξίζουν η όχι

Δημοσ.

συγγνώμη που έχω να μπω τόσο καιρό αλλα έχω εξεταστική στο google που έχω ψάξει λίγο έχω βρει αυτούς τους επεξεργαστές amd A8 X4 3850 - amd A8 X4 3870K τh έχετε να πείτε αξίζουν η όχι

Οπως εισαι στη συνθεση του δεινοσαυρου...!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...