Michaels_V2 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 ..τελικα ποσα δινεις € ? budget με οθονη και χωρις οθονη..2 τιμες!
Gi@nnis88 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Λοιπόν έχουμε και λέμε: CPUs: 1) http://www.guru3d.com/article/core-i5-2500k-and-core-i7-2600k-review/ 2) http://www.bit-tech.net/hardware/cpus/2011/01/03/intel-sandy-bridge-review/14 3) http://www.tomshardware.com/reviews/amd-a8-3850-llano,2975.html 4) http://www.bit-tech.net/hardware/cpus/2011/07/01/intel-core-i3-2100-review/1 VGAs: 1) http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/Sapphire_HD_6870/ 2) http://www.techradar.com/reviews/pc-mac/pc-components/graphics-cards/sapphire-radeon-hd-6850-962568/review Στο review του επεξεργαστή της AMD έχει μέσα και το review της ενσωματομένης κάρτας γραφικών... Δές τα και ρώτα ότι θές. πριν διαβάσω αυτά που μου έβαλες έχω να ρωτήσω κάτι σε σχέση με το πρώτο που μου έβαλες με τον i3 λοιπόν sorry από αρχή άμα ρωτάω πατάτες 1.πρώτα από ολα και το βασικό που θέλω είναι να παίζει το Aion κομπλέ με το Advanced Graphic Option 2. γίνετε ο/c ο επεξεργαστής 3.an βάλω CrossFireX κάρτες γραφικών θα φυσάει η θα είναι το ίδιο με μια κάρτα γραφικών 4.άμα βάλω 8g ram θα πάει πιο καλά το pc η δεν έχει σημασία(δηλαδή άμα παίζω και ακούω μουσική ταυτόχρονα θα έχει διαφορα τα 4g με τα 8g) 5.η μητρική άμα θέλω αργότερα να πάω σε i5 μου τον υποστηρίζει με σκλάβωσε η σύνθεση σου ..τελικα ποσα δινεις € ? budget με οθονη και χωρις οθονη..2 τιμες! το επίδομα είναι 1000 euro αν μπορέσω να φτιάξω κάτι με 500-600 με οθόνη θα είμαι super ευχαριστημένος..δεν ξέρω άμα γίνετε όμως
Jimie Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 πριν διαβάσω αυτά που μου έβαλες έχω να ρωτήσω κάτι σε σχέση με το πρώτο που μου έβαλες με τον i3 λοιπόν sorry από αρχή άμα ρωτάω πατάτες 1.πρώτα από ολα και το βασικό που θέλω είναι να παίζει το Aion κομπλέ με το Advanced Graphic Option 2. γίνετε ο/c ο επεξεργαστής 3.an βάλω CrossFireX κάρτες γραφικών θα φυσάει η θα είναι το ίδιο με μια κάρτα γραφικών 4.άμα βάλω 8g ram θα πάει πιο καλά το pc η δεν έχει σημασία(δηλαδή άμα παίζω και ακούω μουσική ταυτόχρονα θα έχει διαφορα τα 4g με τα 8g) 5.η μητρική άμα θέλω αργότερα να πάω σε i5 μου τον υποστηρίζει με σκλάβωσε η σύνθεση σου Σε ι5 πάς άνετα αλλά μητρική θα πάς σε Ζ68 και όχι αυτή που σου έβαλα, επίσης ναι γίνεται oc αλλά δεν υπάρχει λόγος και επίσης δεν νομίζω να δείς τεράστιες διαφορές απο τα 4 στα 8 για αυτό που το θές. Και τέλος το Crossfire αξίζει αν παίζεις σε πολύ υψηλές αναλύσεις και παιχνίδια πολύ απαιτητικά... Και ναι θα δείς διαφορά ( εξαρτάται και απο τις κάρτες βέβαια ) αλλά να ξέρεις οτι θα αυξηθεί κατα πολύ η κατανάλωση ρεύματος άρα πάς σε μεγαλύτερο --> ακριβότερο τροφοδοτικό... το επίδομα είναι 1000 euro αν μπορέσω να φτιάξω κάτι με 500-600 με οθόνη θα είμαι super ευχαριστημένος..δεν ξέρω άμα γίνετε όμως Φυσικά και γίνεται...
Gi@nnis88 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Σε ι5 πάς άνετα αλλά μητρική θα πάς σε Ζ68 και όχι αυτή που σου έβαλα, επίσης ναι γίνεται oc αλλά δεν υπάρχει λόγος και επίσης δεν νομίζω να δείς τεράστιες διαφορές απο τα 4 στα 8 για αυτό που το θές. Και τέλος το Crossfire αξίζει αν παίζεις σε πολύ υψηλές αναλύσεις και παιχνίδια πολύ απαιτητικά... Και ναι θα δείς διαφορά ( εξαρτάται και απο τις κάρτες βέβαια ) αλλά να ξέρεις οτι θα αυξηθεί κατα πολύ η κατανάλωση ρεύματος άρα πάς σε μεγαλύτερο --> ακριβότερο τροφοδοτικό... Φυσικά και γίνεται... Jime δηλαδή σαν αυτή λες http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-Z68MA-D2H-B3-s1155-Z68-DDR3-Z68MA-D2H-B3.htm τις είδες τις απαίτησης του παιχνιδιού δεν νομίζω να χρειάζεται Crossfire έτσι ?? κάτι άλλο να ρωτήσω ψιχτρα την stock η όχι????
Jimie Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Jime δηλαδή σαν αυτή λες http://www.plaisio.g...68MA-D2H-B3.htm τις είδες τις απαίτησης του παιχνιδιού δεν νομίζω να χρειάζεται Crossfire έτσι ?? Ναι σαν αυτή και όχι το παιχνίδι και με μία ενσωματωμένη κάρτα γραφικών επεξεργαστή Turbo θα έτρεχε... Για άλλα θές ξεχωριστή όπως μια Sapphire Radeon HD6850
overpower Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 οκ τοτε βαλε στην συνθεση του jimie την μητρικη,επεξεργαστη και ssd απο εμενα,και αν θες βαλε και την καρτα.εγω θα την εβαζα για να ειμαι καλυμενος.ή εστω μια 6850 (γλυτωνεις κανα 20αρι)
Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας δεν το θέλω για extreme games αν μπορούσε να πέσει το ποσο εννοοείται καλύτερα για εμενα δηλαδή να βγει 550 -600.. από την άλλη δεν ξέρω και πολλά γιαυτο εσάς θα ακούσω στο τέλος ότι μου πείτε Κάτσε σορυ. Δεν μπορεί την μία να λες 900 και την άλλη 550. Ειναι τα μισά. Δουλειά δεν γίνεται έτσι. Επιμένω ότι στα 900 με οθόνη μέσα η σύνθεση που σου έκανα είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να πάρεις. Απο κει και πέρα αν μείωσες το μπάτζετ στο μισό, άνοιξε άλλο τόπικ ή άλλαξε τίτλο. ΥΓ. Ο φίλος που πόσταρε την dell δεν είδε μάλλον ότι πρότεινα και γω αντίστοιχη αντιαισθητική οθόνη. Ναι, έχει ips πανελ ΥΓ. 2. Τίποτα κάτω από 6870 σ αυτά τα λεφτά.
Gi@nnis88 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Κάτσε σορυ. Δεν μπορεί την μία να λες 900 και την άλλη 550. Ειναι τα μισά. Δουλειά δεν γίνεται έτσι. Επιμένω ότι στα 900 με οθόνη μέσα η σύνθεση που σου έκανα είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να πάρεις. Απο κει και πέρα αν μείωσες το μπάτζετ στο μισό, άνοιξε άλλο τόπικ ή άλλαξε τίτλο. ΥΓ. Ο φίλος που πόσταρε την dell δεν είδε μάλλον ότι πρότεινα και γω αντίστοιχη αντιαισθητική οθόνη. Ναι, έχει ips πανελ ΥΓ. 2. Τίποτα κάτω από 6870 σ αυτά τα λεφτά. sorry που δεν απάντησα αλλα έχω εξεταστική και δεν προλαβαίνω Να ρωτήσω κάτι αν στην δικη σου σύνθεση βάλω την κάρτα που λέει ο Jimie ¨Βάλε μια 6850¨ και την οθόνη που λέει επίσης μια χαρά δεν θα είναι ?????? και 2. αν θελήσω να τον κάνω ο/c πρέπει να πάρω άλλη ψιχτρα η με την μαμά θα είναι ok
Δεινόσαυρος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 1)Δεν υπάρχει λόγος για 20 ευρώ να βάλεις χειρότερη κάρτα γραφικών. Η 6870 που σου έβαλα είναι η κάρτα με τον καλύτερο δείκτη απόδοση/τιμή στην αγορά. 2)Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να κάνεις o/c. Δεν υπάρχει παιχνίδι ή πρόγραμμα που δεν θα το τρέχει άριστα αυτό το μηχάνημα και που θα το έτρεχε καλύτερα αν έκανες o/c. Όταν θα έρθει η εποχή που δεν θα σε καλύπτει (σε 5,6,7 χρόνια) θα έχει έρθει ο καιρός να πάρεις άλλο. 3)Οθόνη είτε πάρεις την dell είτε αυτή που σου έβαλα εγώ είναι το ίδιο. Αν σ αρέσει πιο πολύ η dell πάρε την dell. Και η dell το πανελ της lg φοράει.
artshadows Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 6870 + ΑMD 960τ + αμ3 μητρικη = - 200 euro με πολυ μικρη διαφορα σε επιδόσεις
Δεινόσαυρος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Για δώσε και τη μητρική... ΥΓ. Όταν δίνεις τόσα λεφτά παίρνεις το καλύτερο.
artshadows Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Για δώσε και τη μητρική... ΥΓ. Όταν δίνεις τόσα λεφτά παίρνεις το καλύτερο. Ποιο καλυτερο ; psu ram monitor cpu η καρτα γραφικων; Διοτι εμενα το καλυτερο σημαίνει VAlue for money (και ειδικα αναλογα με τις εκαστοτε απαιτησεις ) Δηλ virtual machine θα τα δωσω σε μνημη , ιντερνετ ταινιες γραφειο ουτε πολυ μνημη cpu τουμπανο η τερας καρτα η 1000w psu αλλα ισως ενα καλο μονιτορ,στο rendering αλλιως, επισης μερικες φορες βολευει ενα μακ η ενα λαπτοπ και ούτω καθεξής .Παντα αναλογα τα λεφτα που εχω Οποτε στο συγκεκριμενο gaming pc θα ελεγα το βαρος σε καρτα γραφικων και οχι τοσα λεφτα για μ/β και cpu.Τα λεφτα που περισευουν απο 960τ και πιο φτηνη μ/β γινονται καλυτερη καρτα γραφικων η/και ssd η/και μια ωραια dell
Δεινόσαυρος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Mάλλον δεν διαβάζεις πριν γράψεις. Και 6870 έβαλα (πόσο καλύτερη κάρτα να πάρει για τις απαιτήσεις που έχει?) και ssd και οθόνη με ips panel (την dell ή την lg). Επίσης τροφοδοτικά κτλ όλα κομπλέ. Σε ένα μηχάνημα των 900 ευρώ δεν έχει θέση ο 960t στην κουβέντα. Δεν συγκρίνεται με τον i5, ανήκουν καταρχήν σε άλλη κατηγορία (σε όλα τα ξένα φορα ο 960t συγκρίνεται με τον i3 2100. Mόνο εδώ τον έχουμε κάνει τον καλύτερο επεξεργαστή vfm που βγήκε ποτέ) και η διαφορά στην τιμή τους είναι 60 ευρώ. Δες εδώ τη σύνθεση γιατί μάλλον δεν την είδες: http://www.insomnia.gr/topic/435505-aion-gaming-pc/page__view__findpost__p__4547898
artshadows Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 και γιατι οχι με τα λεφτα που περισευουν (ποιος δεν διαβαζει αραγε)!!!μια 6950 (αυτο λεγεται καλυτερη καρτα του 2ου μου ποστ)η μημως απλα να περισευουν οπως ειπε και ο κυριος που ενδιαφερεται 960τ vs 6 core vs 2400 τι λεει; (τι θεση εχει 6870 στα 900 ευρο α! πια 900.. 550 αλλα για να μην συνεχισω αυτο το εριστικό στυλ που ξεκιναμε δεν κανω καμια επιθεση σε αυτα που γραφεις δεν ειναι προσωπικο χαλαρωσε δεν ξανασυμετεχω στο θεμα καλη συνεχεια
Δεινόσαυρος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δεν είχα πρόθεση να γράψω εριστικά. Αν διάβασες τις απαιτήσεις του δεν χρειάζεται 6950. Θεωρώ δεδομένο ότι το μπάτζετ είναι 900, αν πει ότι (ξανα)πάει στα 550 αλλάζουν όλα. Επίσης ακόμα και αν ο 960t γίνει εξαπύρηνος, ο 2400 συνεχίζει να υπερέχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα