tsifotis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Εχω ηδη εκφραστει για τον σινεκριτικο Δανικα που κουτσομπολευε τον χαρακτηρα του εκλειποντος λιγες ωρες μετα το τροχαιο. Καθε καλλιτεχνης κρινεται για το εργο του, εδω κι ο Σεξπηρ εχει γραψει ΚΑΙ σαχλες. Για τις αποψεις ειμαι ανοιχτος, κοιταξτε εδω αποψη. Ακραια μεν οχι κατακριτεα δε, αλλου επιπεδου, με χιουμορ, οχι χολη. http://www.youtube.com/watch?v=_vo1vS4rDSs&t=1m15s Αν γενικα δεν σας αρεσει ο Σιλας πατε κατευθειαν στο 1:14
Sellers Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Εχω ηδη εκφραστει για τον σινεκριτικο Δανικα που κουτσομπολευε τον χαρακτηρα του εκλειποντος λιγες ωρες μετα το τροχαιο. Καθε καλλιτεχνης κρινεται για το εργο του, εδω κι ο Σεξπηρ εχει γραψει ΚΑΙ σαχλες. Για τις αποψεις ειμαι ανοιχτος, κοιταξτε εδω αποψη. Ακραια μεν οχι κατακριτεα δε, αλλου επιπεδου, με χιουμορ, οχι χολη. http://www.youtube.com/watch?v=_vo1vS4rDSs&t=1m15s Αν γενικα δεν σας αρεσει ο Σιλας πατε κατευθειαν στο 1:14 Ελα ρε συ τσιφότη. Μην βάζεις ΤΟΣΟ χαμηλά τον πήχυ. Όχι και χιούμορ ο Σίλας. Πιο προβλέψιμο απο οτιδήποτε. 10 αστειάκια όλα με βάση το αργό μοτίβο των ταινιών του. Ουάου δηλαδή. Μην με χαλάς, και σε έχω στα άτομα που μ΄αρεσουν αυτά που γράφουν.
tsifotis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Ελα ρε συ τσιφότη. Μην βάζεις ΤΟΣΟ χαμηλά τον πήχυ. Όχι και χιούμορ ο Σίλας. Πιο προβλέψιμο απο οτιδήποτε. 10 αστειάκια όλα με βάση το αργό μοτίβο των ταινιών του. Ουάου δηλαδή. Μην με χαλάς, και σε έχω στα άτομα που μ΄αρεσουν αυτά που γράφουν. Δεν ειμαι φαν! Απλα για κοντραστ το βαζω στο ποσο μπορεις να μην γουσταρεις καποιον να το πεις κανοντας πλακα (ναι ακομα και μετα θανατον), σε σχεση με τον Δανικα που ειναι ικανος να πει σε επικηδειο "Χαιρετε, εμενα που με βλεπετε τον μακαριτη τον ηξερα. Μου ειχε κανει χαλαστρα με γκομενα. Α, και δεν επλενε τα χερια του πριν το φαγητο. Γεια σας!" EDIT: περι πηχη τα εχω ξαναγραψει δεν εχουμε καλους κωμικους! Αλλα δεν μπορω να σνομπαρω αβλεπι! Δε βγαινει η ζωη μονο με ξενη κωμωδια. Τους ψαχνω ως comedy nerd υπομονετικα ελπιζοντας στο θαυμα. Σορυ για το οφτοπικ. Οντοπικ, οσοι θελετε να δειτε λιγο ΝΕΟ (ηλικιακα) Αγγελοπουλο υπαρχει ενα δωρεαν ταινιακι του, μικρου μηκους λεγεται "η εκπομπη". Το ειχα δει καποτε και μ' αρεσε. Πολυ φρεσκο για 60ς. Μοιαζει λιγο με πρωιμο Παναγιωτοπουλο προς σοβαρο Περακη (περασματα απο Μαστορακη και Καλατζοπουλου να παιζουνε τον εαυτο τους). Θα το ξαναβαλω να το θυμηθω, καλο τριμπιουτ! http://www.youtube.com/watch?v=yty1AHuoGUw
chaplin1981 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Θα κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου(και γουστάρω πολύ μάγκα μου σου λέγω).Ο Αγγελόπουλος δεν έκανε ταινίες "αφηρημένες".Το περιεχόμενό τους είναι συγκεκριμένο κοινωνικοπολιτικό(μετανάστευση,πολιτικοί και ατομικοί διωγμοί κ.λπ),οπότε ας μην βιάζονται κάποιοι να τον ευλογήσουν.Το επιχείρημα οτι "προέβαλε την Ελλάδα" δεν πιάνεται.Χοχοχο.
saya Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Θα κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου(και γουστάρω πολύ μάγκα μου σου λέγω).Ο Αγγελόπουλος δεν έκανε ταινίες "αφηρημένες".Το περιεχόμενό τους είναι συγκεκριμένο κοινωνικοπολιτικό(μετανάστευση,πολιτικοί και ατομικοί διωγμοί κ.λπ),οπότε ας μην βιάζονται κάποιοι να τον ευλογήσουν.Το επιχείρημα οτι "προέβαλε την Ελλάδα" δεν πιάνεται.Χοχοχο. A, δλδ οτι οι ταινιες του αρεσαν στο εξωτερικο δεν πιανετε επειδη εκανε ταινιες με συγκεκριμενο πολιτικο περιεχομενο; Και ο Δανεικας τον κατεκρινε επειδη λεει ηταν τσιγγουνης. Και εγω θεωρω οτι ενας συγκεκρικριμενος ηθοποιος που επαιζε στο two and half man ειναι ενας μαλακας και μισος και παιζει μονο σε σαχλοκωμωδιες. Αλλα δεν δεν θατον βγαλω αταλαντο για αυτο . Εχει ταλεντο ο ανθρωπος. Θελω ν πω κρινουμε το εργο του αλλου, οχι τα πιστευω, την προσωπικοτητα, κτλ . Πολλοι ταλαντουχοι ανθρωποι στην πραγματικοτητα ειναι τερατα.
chaplin1981 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 A, δλδ οτι οι ταινιες του αρεσαν στο εξωτερικο δεν πιανετε επειδη εκανε ταινιες με συγκεκριμενο πολιτικο περιεχομενο; Και ο Δανεικας τον κατεκρινε επειδη λεει ηταν τσιγγουνης. Και εγω θεωρω οτι ενας συγκεκρικριμενος ηθοποιος που επαιζε στο two and half man ειναι ενας μαλακας και μισος και παιζει μονο σε σαχλοκωμωδιες. Αλλα δεν δεν θατον βγαλω αταλαντο για αυτο . Εχει ταλεντο ο ανθρωπος. Θελω ν πω κρινουμε το εργο του αλλου, οχι τα πιστευω, την προσωπικοτητα, κτλ . Πολλοι ταλαντουχοι ανθρωποι στην πραγματικοτητα ειναι τερατα. Δεν είπα το αντίθετο(δεν είμαι τόσο ρηχός άνθρωπος).Απλά μου την δίνουν τα εγκώμια που πλέκουν κάποιοι a posteriori,ενώ προηγουμένως τον είχαν για φτύσιμο όχι για το έργο του αλλά λόγω των θεμάτων που καταπιανόταν.Άρα συμφωνούμε απόλυτα.Κάποιοι,λοιπόν,(και όντας εν συγχύσει)παραβλέπουν τις διαφορές τους(πολιτικές κυρίως)με τον Αγγελόπουλο και αρχίζουν να ασχολούνται με την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό.Νομίζω μπορείς να καταλάβεις την διαφορά.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Εγώ δεν έχω καταλάβει το θέμα: το ότι κάποιοι διαφωνούν με τις απόψεις του Αγγελόπουλου σημαίνει τι; Ότι δε θα έπρεπε να τον αναγνωρίζουν;
chaplin1981 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ξέρεις πολλούς που να τους αρέσει το έργο κάποιου ανθρώπου αλλά να διαφωνούν με τις προσωπικές του απόψεις?Μην κρυβόμαστε.Στην Ελλάδα ζούμε.
tsifotis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ξέρεις πολλούς που να τους αρέσει το έργο κάποιου ανθρώπου αλλά να διαφωνούν με τις προσωπικές του απόψεις?Μην κρυβόμαστε.Στην Ελλάδα ζούμε. Ακριβως στην Ελλαδα ζουμε. χωρα με πανω απο 10-11εκ ανθρωπους, οχι στην καρικατουρα χωρας που εχουνε πλασει οι "κανει κρυο - καλα να παθουμε τετοιοι ελληναραδες προβατα που ειμαστε" γκρινιαρηδες μιζεροι bloggers/commenters στα διαφορα troktika σε φαση μπαρμπας στο καφενειο.
deesnider Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ξέρεις πολλούς που να τους αρέσει το έργο κάποιου ανθρώπου αλλά να διαφωνούν με τις προσωπικές του απόψεις?Μην κρυβόμαστε.Στην Ελλάδα ζούμε. Προσωπικά, είμαι ένας απ' αυτούς. Ίσως να είναι αυτός ο λόγος, για τον οποίο δεν καταλαβαίνω που είναι το παράξενο, στο να σου αρέσει το έργο κάποιου, με του οποίου τις προσωπικές απόψεις διαφωνείς. Ο κάθε δημιουργός, θεωρώ ότι πρέπει να κρίνεται και να αξιολογείται, αποκλειστικά και μόνο από τη δημιουργία του. Αλίμονο αν έπρεπε να κρίνεται και να αξιολογείται, με βάση τις προσωπικές του απόψεις, τις πολιτικές του θέσεις, τις ...ποδοσφαιρικές του προτιμήσεις, το σεξουαλικό του προσανατολισμό, ή τις - εκτός του φάσματος της δουλειάς του - πράξεις του. Αν μου αρέσει το έργο του και κάποια στιγμή μάθω ότι ...έχει σκοτώσει τη μάνα του, θα αλλάξει η άποψή μου για το έργο του; Για όνομα!...
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ξέρεις πολλούς που να τους αρέσει το έργο κάποιου ανθρώπου αλλά να διαφωνούν με τις προσωπικές του απόψεις?Μην κρυβόμαστε.Στην Ελλάδα ζούμε. Ναι, υπάρχουν πάρα πολλοί σοβαροί άνθρωποι στην Ελλάδα και είναι προσβλητικό προς αυτούς να μιλάς έτσι.
washcloud Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Ωραίο σενάριο για ταινία αυτό το θρεντ. Ίσως το γυρίσει ταινία ο Αγγελ... ...νταμν.
RottenLungs Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Προσωπικά, είμαι ένας απ' αυτούς. Ίσως να είναι αυτός ο λόγος, για τον οποίο δεν καταλαβαίνω που είναι το παράξενο, στο να σου αρέσει το έργο κάποιου, με του οποίου τις προσωπικές απόψεις διαφωνείς. Ο κάθε δημιουργός, θεωρώ ότι πρέπει να κρίνεται και να αξιολογείται, αποκλειστικά και μόνο από τη δημιουργία του. Αλίμονο αν έπρεπε να κρίνεται και να αξιολογείται, με βάση τις προσωπικές του απόψεις, τις πολιτικές του θέσεις, τις ...ποδοσφαιρικές του προτιμήσεις, το σεξουαλικό του προσανατολισμό, ή τις - εκτός του φάσματος της δουλειάς του - πράξεις του. Αν μου αρέσει το έργο του και κάποια στιγμή μάθω ότι ...έχει σκοτώσει τη μάνα του, θα αλλάξει η άποψή μου για το έργο του; Για όνομα!... Αν βιάζει κοριτσάκια/αγοράκια όμως;;; Θα πάς να του τα σκάσεις και να του τσιμπίσεις το μαγουλάκι;;;; Θα μου πείς λές κάτι ακραίο, οκ το δέχομαι. Εγω δεν είμαι απόλυτος. Άμα μου πείς ο τάδε είναι μαλάκας και του αρέσει να μπεκρουλιάζει όλη μέρα, δεν θα το λάβω υπόψιν αλλα άμα μου πέις οτι έχει ένα club και βάζει τους υπαλλήλους του να δουλεύουν σαν τα σκυλιά ανασφάλιστοι, πηδάει και καμία τους άμα κ@υλώσει απειλόντας την με κυρώσεις. Ε τότε θα με νοιάξει και δεν πρόκειται να πάω και να του τα σκάσω ρε αδελφέ όσο καλό καλλιτέχνης κι αν είναι . Άμα δεν στιγματίζονται τέτοια άτομαμ, θα τα τρώμε συνέχεια στην μάπα...
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Άμα δεν στιγματίζονται τέτοια άτομαμ, θα τα τρώμε συνέχεια στην μάπα... Ενώ αμα τα στιγματίσεις, θα τα ξεφορτωθείς για πάντα! Ανάθεμα, η ιστορία δε μας διδάσκει τίποτα.
deesnider Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Αν βιάζει κοριτσάκια/αγοράκια όμως;;; Θα πάς να του τα σκάσεις και να του τσιμπίσεις το μαγουλάκι;;;; Θα μου πείς λές κάτι ακραίο, οκ το δέχομαι. Εγω δεν είμαι απόλυτος. Άμα μου πείς ο τάδε είναι μαλάκας και του αρέσει να μπεκρουλιάζει όλη μέρα, δεν θα το λάβω υπόψιν αλλα άμα μου πέις οτι έχει ένα club και βάζει τους υπαλλήλους του να δουλεύουν σαν τα σκυλιά ανασφάλιστοι, πηδάει και καμία τους άμα κ@υλώσει απειλόντας την με κυρώσεις. Ε τότε θα με νοιάξει και δεν πρόκειται να πάω και να του τα σκάσω ρε αδελφέ όσο καλό καλλιτέχνης κι αν είναι . Άμα δεν στιγματίζονται τέτοια άτομαμ, θα τα τρώμε συνέχεια στην μάπα... Το ζήτημα είναι αν είναι λογικό να αλλάξει η άποψή μου για την αξία του έργου του και όχι αν πρέπει να αλλάξει η στάση μου και η τακτική μου (αν π.χ. "θα πάω να του τα σκάσω" για να δω/ακούσω το έργο του). Προσωπικά, θα συνέχιζα να του "τα σκάω", αλλά αυτό είναι θέμα της υποκειμενικής μου οπτικής, την οποία ανάλυσα στο προηγούμενο post μου και η οποία συνοψίζεται στο εξής πολύ απλό: Το αποτέλεσμα της δουλειάς ενός δημιουργού/καλλιτέχνη/ερμηνευτή, είναι κάτι το οποίο έχει ήδη αξιολογηθεί - θετικά ή αρνητικά - από το κοινό και η όποια αξιολόγηση δεν είναι λογικό να αλλάξει, εξ' αιτίας μετέπειτα πληροφοριών για το άτομό του. Σκέψου το αντίστροφα: Θεωρείς ότι ένας τραγουδιστής π.χ. - για του οποίου το χαρακτήρα και τις προσωπικές απόψεις δεν έχεις πληροφόρηση - είναι ο ορισμός του φάλτσου, τα δε τραγούδια του σου ακούγονται γελοία. Θα άρχιζες να γουστάρεις τη φωνή του και τα τραγούδια του, αν μάθαινες ότι είναι ένας πολύ καλόψυχος και δίκαιος άνθρωπος, ο οποίος επιδίδεται τακτικά σε φιλανθρωπίες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα