Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 νομίζω ίδια...
poihths Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 με Devolo 500 πιάνω 15MB/sec πάνω κάτω, ok αναμενόμενη απόδοση και δεν έχω κάποιο παράπονο μιας και με WiFi στην αντίστοιχη περίπτωση έπαιζα max 2-3ΜΒ/sec εχω τα ιδια πανω απο 4-5 ΜΒ/sec δεν καταφερα ακομα δεν εχει σημασια η φαση πουλινος τα devolo και σε διαφορετικη φαση να βρίσκονται δουλευουν σωστα
nicolaizen Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Όλες οι πιο πάνω γνώμες είναι, μέσες άκρες, χρησιμότατες. Ήρθα σε επαφή με την εταιρεία εδώ στην Ελλάδα και μου εξήγησαν οτι έκανα ένα λάθος. Έπεσα μάλιστα και σε κάποιον κύριο που ήταν ευγενέστατος και πρόθυμος να βοηθήσει πραγματικά (που για μένα έχει σημασία- δε θέλει απλά να πουλήσει και μετά αστους να πάνε να πνιγούν). Επειδή νόμιζα οτι θα ήταν καλύτερα να μην περνάω πολύπριζο μέσα από το devolo, ειχα βάλει ένα Τ και πάνω στο Τ το devolo.Eκτός αυτού είχα και ένα "εξοικονομητή" στην ίδια φάση στο σπίτι. Τα έχω βγάλει λοιπόν και μέχρι στιγμής δουλεύει το σύστημα. Έκανε μια αποσύνδεση και επανασύνδεση αλλά όχι το χάλι το προηγούμενο...
poulinos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 εχω τα ιδια πανω απο 4-5 ΜΒ/sec δεν καταφερα ακομα δεν εχει σημασια η φαση πουλινος τα devolo και σε διαφορετικη φαση να βρίσκονται δουλευουν σωστα δεν διαφωνω αλλα σε αλλη φαση εχεις παλι 4-5 mbytes Η πεφτει και αλλο η ταχυτητα? Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Όλες οι πιο πάνω γνώμες είναι, μέσες άκρες, χρησιμότατες. Ήρθα σε επαφή με την εταιρεία εδώ στην Ελλάδα και μου εξήγησαν οτι έκανα ένα λάθος. Έπεσα μάλιστα και σε κάποιον κύριο που ήταν ευγενέστατος και πρόθυμος να βοηθήσει πραγματικά (που για μένα έχει σημασία- δε θέλει απλά να πουλήσει και μετά αστους να πάνε να πνιγούν). Επειδή νόμιζα οτι θα ήταν καλύτερα να μην περνάω πολύπριζο μέσα από το devolo, ειχα βάλει ένα Τ και πάνω στο Τ το devolo.Eκτός αυτού είχα και ένα "εξοικονομητή" στην ίδια φάση στο σπίτι. Τα έχω βγάλει λοιπόν και μέχρι στιγμής δουλεύει το σύστημα. Έκανε μια αποσύνδεση και επανασύνδεση αλλά όχι το χάλι το προηγούμενο... α.σε νοιαζει το Powerline να ειναι παντα το πρωτο στο ρευμα.β.τον εξοικονομητη πετα τον.ετσι και αλλιως δεν κανει τιποτα.για παραπανω info κοιτα θεμα στο μπλα μπλα.
nicolaizen Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Εχεις δίκιο αλλά φαντάστηκα οτι αφού ήταν Τ δε θα πείραζε... (δεν ήξερα δε ρώταγα?) Πάντως αυτό που πρέπει να πω είναι οτι αναρωτιέμαι: Γιατί όσο είχα τα 200 έπαιζε το σύστημα με ελαχιστότατα προβλήματα? Δε νομίζω οτι έχει να κάνει με belkin ή devolo αλλά ίσως με το 200 και 500...Δε ξέρω απλά πιθανολογώ οτι σε χαμηλότερη ταχύτητα ίσως να είναι πιο εύκολο να "συγχρονιστούν". Τα devolo τα πήγα και στο σχολείο που δουλεύω και σε σπίτι φίλου κλπ κλπ και δούλεψαν παντού. Λές να είμαι τόσο γκαντέμης που να έχω κάποιο φθαρμένο καλώδιο κάπου και να μου γεμίζει το σύστημα με ... Τέλος πάντων.
poulinos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Εχεις δίκιο αλλά φαντάστηκα οτι αφού ήταν Τ δε θα πείραζε... (δεν ήξερα δε ρώταγα?) Πάντως αυτό που πρέπει να πω είναι οτι αναρωτιέμαι: Γιατί όσο είχα τα 200 έπαιζε το σύστημα με ελαχιστότατα προβλήματα? Δε νομίζω οτι έχει να κάνει με belkin ή devolo αλλά ίσως με το 200 και 500...Δε ξέρω απλά πιθανολογώ οτι σε χαμηλότερη ταχύτητα ίσως να είναι πιο εύκολο να "συγχρονιστούν". Τα devolo τα πήγα και στο σχολείο που δουλεύω και σε σπίτι φίλου κλπ κλπ και δούλεψαν παντού. Λές να είμαι τόσο γκαντέμης που να έχω κάποιο φθαρμένο καλώδιο κάπου και να μου γεμίζει το σύστημα με ... Τέλος πάντων. και το τ πολυπριζο ειναι στην πραξη.κατα τα αλλα ποτε δεν ξερεις τι μπορει να φταιει.αλλα ναι οσο κατι παιζει πιο γρηγορα τοσο πιο απαιτητικο ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα