Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι τον έχω και τον πουλάω λόγω αναβάθμισης και με μια απλή κάρτα γραφικών 256mb σηκώνει άνετα το dirt 2 και το shift 2 unleashed

άμα σε ενδιαφέρει στείλε μου μήνυμα

Δημοσ.

Αμα είναι δυπήρινος δεν είναι καλός για παιχνίδια, άμα είναι ο τετραπύρηνος είναι κομπλέ.

Τι παιχνίδια θες να παίζεις?

Δημοσ.

Φίλε μου, εγώ τον έχω (δες το και στην υπογραφή μου) τον τετραπύρηνο και παίζει παιχνίδια στο full όπως (bf3, mw3 nfs hot pursuit, nfs the run.. k.a) χωρίς κανένα πρόβλημα... Βέβαια πρέπει να ξέρεις πως δεν παίζει ρόλο μόνο ο επεξεργαστής αλλά και η κάρτα γραφικών..! :-D

Δημοσ.

Αν εννοεις τον Q6600 τοτε ναι,κατα την γνωμη μου ειναι αρκετα καλος (τον εχω και γω).Και με ενα overclock τον "απογειωνεις". Αλλα και σε συνδιασμο με μια ικανοποιητικη καρτα γραφικων ειναι μια χαρα το συστημα. (Εγω πχ τον εχω και με μια nvidia 9800gt και ειμαι ικανοποιημενος)

Δημοσ.

Αν εννοεις τον Q6600 τοτε ναι,κατα την γνωμη μου ειναι αρκετα καλος (τον εχω και γω).Και με ενα overclock τον "απογειωνεις". Αλλα και σε συνδιασμο με μια ικανοποιητικη καρτα γραφικων ειναι μια χαρα το συστημα. (Εγω πχ τον εχω και με μια nvidia 9800gt και ειμαι ικανοποιημενος)

Του έχεις κάνει o/c? και αν ναι πόσο..? στα 3...? (θα του κάνω και 'γω γι' αυτό ρωτάω...)

Δημοσ.

Παιζω παιχνιδια οπως Modern Warfare 3 η κανενα Star Wars Και αλλα τετοια παρομοια . Το Star Wars (The force unleashed 2) κολλάει ασχημα και δεν μπορω να παιξω σχεδον καθολου . MW 3 παιζει ετσι και ετσι . Επειδη ειμαι λιγο ασχετος η Ram ειναι 2,00 GΒ οπως λεει το συστημα ( Ram : 2,00 GB ) . Επειδη το επεξεργαστη τον πηρα απο αλλον υπολογιστη που ειχα παλιότερα νομιζω οτι ειναι διπυρηνος.

Παρακαλω παιδια περιμένω μια απαντηση !

Δημοσ.

Του έχεις κάνει o/c? και αν ναι πόσο..? στα 3...? (θα του κάνω και 'γω γι' αυτό ρωτάω...)

Δεν του εχω κανει ακομα αλλα το σκεφτομαι να κανω σε λιγο καιρο

Δημοσ.

Δεν υπάρχει λόγος να ποστάρεις σε δύο θέματα. Άλλωστε δεν είναι μόνο θέμα επεξεργαστή. Ολοκληρωμένες απαντήσεις εδώ http://www.insomnia.gr/topic/435504-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%B1/page__pid__4547548#entry4547548 αφού δώσεις τα απαιτούμενα στοιχεία και το πόσα δίνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...