Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά σε λίγο καιρό ολοκληρώνεται το σύστημα της υπογραφής και επειδή δέν έχω ακόμα τροφοδοτικό σκέφτηκα την πιθανότητα του crossfire για αααργόόότερααα θέλω και ένα κατάλληλο τροφοδοτικό. Η VGA που θα πάρω τώρα είναι η HIS RADEON 6870 ICEQX TURBO. Θέλω κάτι καλό αλλά όχι και πανάκριβω... Άμα δέ βρεθεί τίποτα θα πάω για Corsair Builder Series 500 Watt V2 και θα χέσω το cf.

Δημοσ.

Παιδιά σε λίγο καιρό ολοκληρώνεται το σύστημα της υπογραφής και επειδή δέν έχω ακόμα τροφοδοτικό σκέφτηκα την πιθανότητα του crossfire για αααργόόότερααα θέλω και ένα κατάλληλο τροφοδοτικό. Η VGA που θα πάρω τώρα είναι η HIS RADEON 6870 ICEQX TURBO. Θέλω κάτι καλό αλλά όχι και πανάκριβω... Άμα δέ βρεθεί τίποτα θα πάω για Corsair Builder Series 500 Watt V2 και θα χέσω το cf.

Να ξέρεις επίσης ότι δεν χρειάζεται να είναι η δεύτερη ίδια υλοποίηση ούτε καν 6870. Και 6850 μπορείς να βάλεις σε cf. Και με το απλό 600αρι corsair καλυμμένος θα είσαι.

Δημοσ.

Νόμιζα οτι 6870 + 6850 δέν γίνεται :wacko: Ωραία :lol: Παιδιά, παιδιά υπολογίστε και το overclock μεσα και έτσι λέω να πάω για το Gaming Series το 600άρι...

Δημοσ.

Νόμιζα οτι 6870 + 6850 δέν γίνεται :wacko: Ωραία :lol: Παιδιά, παιδιά υπολογίστε και το overclock μεσα και έτσι λέω να πάω για το Gaming Series το 600άρι...

γίνετε αλλά υπ'όψιν ότι η 6870 θα παίζει όπως η 6850

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...