Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε, παιδια η μανα μου θελει κινητο εως 200 ευρω ειτε ηλεκτρονικος (με αντικαταβολη η πληρωμη) ειτε απο μαγαζι να ειναι Smartphone οποιασδηποτε εταιριας.Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

με τα λεφτα αγορασε το Neo V, κρατησε το για παρτη σου και δωσ της κανα παλιο δικο σου ευχρηστο να την παλεψει!

Δημοσ.

με τα λεφτα αγορασε το Neo V, κρατησε το για παρτη σου και δωσ της κανα παλιο δικο σου ευχρηστο να την παλεψει!

ποσο χρονων ειναι η μητερα σου? αν ειναι μεγαλη και εχει συνηθισει τα κουμπακια δυσκολη η αποτομη μεταβαση.

υπαρχει και το Νοκια ASHA που ειναι και touch και με κουμπια. Δεν νομιζω να την νοιαζει και πολυ να κατεβαζει εφαρμογες απτο μαρκετ, το θεμα ειναι να της κραταει η μπαταρια και να ναι ευχρηστο

Δημοσ.

μαρεσε και μενα το ASHA ηταν να το παρω και εγω για την μητερα μου, καλη ποιοτητα κατασκευης, καλη καμερα και ομορφουλι. Τελικα δεν της πηρα ακομη ομως, το Πασχα να πεσουν λιγο οι τιμες των τωρα φρεσκων.

Nokia-300_combo.jpg

Δημοσ.

Ξερει να χειριζεται Smartphones ειχε το xperia x10 αλλα αποδηχθηκε να εχει πολλα bugs και τελειωνε πολυ γρηγορα η μπαταρια.Το neo v λετε ε; Εγω εχω το χ8 αμα θελει θα της το δωσω να παρω εγω το καινουργιο,μιας και δε θελει να κατεβαζει τιποτα,απλα της αρεσουν τα Smartphones:)

Παντως συνεχιστε να βαζετε προτασεις.

Δημοσ.

Ξερει να χειριζεται Smartphones ειχε το xperia x10 αλλα αποδηχθηκε να εχει πολλα bugs και τελειωνε πολυ γρηγορα η μπαταρια.Το neo v λετε ε; Εγω εχω το χ8 αμα θελει θα της το δωσω να παρω εγω το καινουργιο,μιας και δε θελει να κατεβαζει τιποτα,απλα της αρεσουν τα Smartphones:)

Παντως συνεχιστε να βαζετε προτασεις.

αν της αρεσουν τοτε δωστης το χ8 και παρε το neo v. μια χαρα θα στε ολοι

Δημοσ.

θα μπορεσει να το δουλεψει η μανα σου το smartphone η θα στο φερει στο κεφαλι?

Mια χαρα θα μαθει. Εμενα η δικια μου μετα δυσκολιας μετακινει το ποντικι ενος Η/Υ (αντι να το κινει αριστερα δεξια, επιμενει να το στριβει σαν τιμονι). Ειχε δε κατι νοκια με τα κλασικα μενου απο εποχης 3210 και ηξερε να παιρνει τηλεφωνα να στελνει μηνυματα και να αλλαζει ringtones. Αυτη ειναι η σχεση της με την πληροφορικη/τεχνολογια.

Ε της πηρα δωρο ενα galaxy S, στην αρχη την καθοδηγησα υπερβολικα πολυ, σε σημειο να θελω εγω να της το φερω στο κεφαλι επειδη αρνιοταν να καταλαβει τα βασικα, αλλα μετα απο 1 βδομαδα οχι μονο το εμαθε να το χειριζεται, αλλα το ερωτευτηκε κιολας. Πλεον 1-2 μηνες μετα εχει τερματισει angry birds/cut the rope και μπαινει market να βρει κανα παιχνιδι της προκοπης. Παραλληλα εχει χαρει που απαλλαχθηκε απο τον "νταλκα" του Η/Υ και του mouse του!

Ατομο που δεν ηξερε τι ειναι η touch screen και πως την χρησιμοποιεις:P Τα σωστα widgets/shortcuts/apps κανουν θαυματα στο android.

Συμπερασμα: Ειναι τοσο απλο και ευκολο που και ο πιο ψηφιακα αναλφαβητος θα μαθει να το χρησιμοποιει για τις αναγκες του και παραλληλα αν εχει ορεξη να το ψαξει θα δει και τις περαιτερω δυνατοτητες του. Απλα θελει ενα ατομο στην αρχη για βοηθεια, ο καθενας μας, ποσο μαλλον μια γενια που ηρθε σε επαφη με την τεχνολογια (αν ηρθε) γυρω στα 45+.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...