evagelou Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 καλησπερα σας! εχω μια επιδοτηση απο το πλαισιο και κοιταω να παρω ενα καλο τροφοδοτικο... ειμαι αναμεσα στο corsair builder series 600 v2 80+ και το corsair gaming series 600w 80+ Η το tx650 v2 650w? αν ειναι ευκολο να μ πειτε και τι διαφορα εχουν..... 1000 ευχαριστω θελω να δουλεψω καμια 4870χ2 η καμια 9800gx2 δλδ να τραβανεε ρευμα! ο υπολογιστης ειναι αυτος της υπογραφης μου...
pano Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Φίλε evagelou εκτός των διαφορών στα χαρακτηριστικά τους(που μπορείς να τα δεις από το site της corsair),υπάρχουν διαφορές στην ποιότητα των εξαρτημάτων τους και στην τεχνολογία που φέρουν(του TX 650 σε σχέση με τα άλλα δύο). Εν κατακλείδει ότι πληρώνεις παίρνεις,και άποψή μου, αν σε παίρνει, πάρε το TX 650 γιατί έχει μεγάλες διαφορές με τα άλλα δύο.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 +1 στον πάνο απλά να διευκρινίσω ότι όλα σηκώνουν άνετα τις κάρτες. Οπότε αν η επιδότησή σου είναι περιορισμένη και δεν θέλεις με τίποτα να δώσεις άλλα λεφτά, πάρε το φτηνότερο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 μέχρι πόσα χρήματα δίνεις δλδ (με το πιστωτικό μέσα)?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα