skoulas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Link electroworld 59,00euro και με το κουπονι κατεβαινει στα 41,30euro...με ενα γρηγορο ψαξιμο στο skroutz η χαμηλωτερη τιμη στα 44,00euro (σιγα τη διαφορα θα μου πειτε αλλα στην εποχη μας φασουλι το φασουλι...) Link skroutz Αν και δεν εχω ιδιαιτερες γνωσεις στο θεμα των εκτυπωτων (και προτιμω με κλειστα ματια τα "σκυλια" της hp) μου φαινεται καλη τιμη για laser.... Το toner του ειναι ακριβο (οπως ειναι φυσικο...) Link toner στα 53,95euro για 1500 σελιδες (0,036 euro/σελιδα) αλλα δεν ξερω αν ειναι ευκολη η αναγομωση (φθηνοτερη ειναι σιγουρα...) Αν καποιος εχει δουλεψει το μηχανημα ας μας πει αν αξιζει οντως η αγορα...
grigas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 έχω το παλαιότερο μοντέλο (1610) ο οποίος έχει αποδειχθεί σκυλί του πολέμου. άπειρες σελίδες με refill kit (το οποίο έχει μέτρια ποιότητα εκτύπωσης αλλά το αγόρασα 25 ευρώ τα 3 μπουκάλια που κάθε μπουκάλι κάνει 3-4 γεμίσματα). ο συγκεκριμένος είναι λίγο πιο δύσκολος στο γέμισμα, αλλά θέλει και τσιπάκι. στο ebay υπάρχουν με τιμές γύρω στα 25 δολάρια πλήρη σετ.
SATELLITE Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μια επισήμανση (και όχι παρατήρηση). ένα λάθος που γίνεται από τους περισσότερους είναι ότι δεν υπολογίζεται στο τελικό κόστος και τα έξοδα αποστολής. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το ελεκτρο έχει 3€ (για όλους, αφού δεν δίνει δυνατότητα παραλαβής απο κατάστημα, όπως φένεται στην σελίδα του προιόντος)και το websupplies 4€, εκτός αν το παραλάβεται απο εκεί, για όσους μένουν στα δυτικά προάστια. (εκτός αν ψωνίσετε ταυτόχρονα και κάτι ακόμα από το ελέκτρο για να έχεται δωρεάν αποστολή).
skoulas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μια επισήμανση (και όχι παρατήρηση). ένα λάθος που γίνεται από τους περισσότερους είναι ότι δεν υπολογίζεται στο τελικό κόστος και τα έξοδα αποστολής. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το ελεκτρο έχει 3€ (για όλους, αφού δεν δίνει δυνατότητα παραλαβής απο κατάστημα, όπως φένεται στην σελίδα του προιόντος)και το websupplies 4€, εκτός αν το παραλάβεται απο εκεί, για όσους μένουν στα δυτικά προάστια. (εκτός αν ψωνίσετε ταυτόχρονα και κάτι ακόμα από το ελέκτρο για να έχεται δωρεάν αποστολή). Παρα πολυ σωστη η επισημανση σου αλλα αν προσεξες και στην συγκριτικη τιμη που αναφερω δεν μπαινω στη διαδικασια να προσθεσω τα μεταφορικα...αναφερομαι αποκλειστηκα στην τιμη του προϊοντος...για το λογο του οτι δεν ξερω που μενει ή τον βολευει τον καθενα να παραλαβει...
greekparot Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Τον εχω αγορασει και εγω (οχι απο electroworld) απο e-shop με ιδια τιμη (τον ειχαν σε crazy sundays). Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την αποδοση του καθως επισης ειναι και μικρος δεν πιανει χωρο. grigas το λινκ που εδωσες απο το ebay σκεφτομαι να το αγορασω οταν θα μου τελειωσει το αρχικο τονερ που ειχε μεσα ο εκτυπωτης. Αλλα ηθελα να μαθω δεν χρειαζεται να αλλαχτει και το drum; ή δεν ειναι απαραιτητο;
babisgr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 τον πήρα απο τον κοτσο πριν μερικές μέρες στα 65 αν θυμάμαι καλα. Είναι μια χαρά για ΄κάποιον που τυπώνει μονόχρωμα..και ασύγκριτα γρήγορος σε σχέση με ενα Inkjet.Με τα refill kits βγένει και πολυ οικονομικός. Στο κείμενο κλασικά είναι άψογος. Το σύνδεσα και στο fritz και τυπώνω ασύρματα απο 2 λαπτοπ,iphone,tablet android....
greekparot Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Καλη ιδεα! Να τον συνδεσω και εγω στο usr 9108 αφου δεχεται εκτυπωτη - οποτε θα μου φανει χρησιμος και απο το iphone 4
xetasa Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Τον εχω αγοράσει κι εγώ απο e-shop στα 42 ευρώ αλλά τον ml-1670 (το πάνω μέρος του εκτυπωτή είναι μαύρο και το κάτω άσπρο, κατά τ΄ άλλα πρέπει να είναι το ίδιο μηχάνημα). Μάλιστα σήμερα τον εγκατέστησα μιας και τελείωσε το toner του ml-2010pr, τον οποίο και αντικατέστησε! Εχω όμως ένα πρόβλημα: δεν μπορώ να τον συνδέσω στο netfaster για να τον κάνω ασύρματο (τον ml-2010pr που είχα πριν τον είχα κανονικά καρφώσει πάνω στην usb του netfaster με τις κατάλληλες ρυθμίσεις φυσικά, δηλ. την ip του netfaster, LPR (όχι RAW) και ουρά lpt1). Οσες φορές και αν προσπάθησα δεν γίνεται τίποτα, βαρέθηκα και τελικά τον έβαλα στην usb του pc !
babisgr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Θα βαλεις θυρα raw αυτη τη φορα και υα δουλεψει.Εμενα ετσι δουλευει αν και οχι σεnetfaster αλλα δεν πεζει ρολο.
grigas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 grigas το λινκ που εδωσες απο το ebay σκεφτομαι να το αγορασω οταν θα μου τελειωσει το αρχικο τονερ που ειχε μεσα ο εκτυπωτης. Αλλα ηθελα να μαθω δεν χρειαζεται να αλλαχτει και το drum; ή δεν ειναι απαραιτητο; στον δικό μου απλά γεμίζω με σκόνη. θεωρητικά σε κάθε τόνερ μπορείς να κάνεις έναν μέγιστο αριθμό γεμισμάτων (4-5 το πολύ) και μετά θες καινούργιο γιατί ψοφάει το drum. στους samsung είναι ενσωματομένο το drum στην κασέτα του τόνερ.
Jimnie Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 To web supplies δεν εχει παραλαβή από το κατάστημά τους μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί τους, παρά μόνο αντικαταβολή.
Psycho13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Παντως μπορειτε να τον παραγγειλετε και απο τον Κωτσοβολο στην ιδια τιμη με κουπονι και παραλαβη απο καποιο καταστημα
skoulas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Το κουπόνι που το βρίσκεις? το κουπονι σου το στελνουν οταν κανεις εγγραφη ή σαν newsletter (ετσι ηρθε σε εμενα) αλλα νομιζω οτι ειναι ενας κωδικος για ολους (στη συγκεκριμενη περιπτωση KDN27138)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα