OROKUSAKI Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Βγηκε το πρωτο review! http://www.gamepur.com/news/10074-worlds-first-dmc-devil-may-cry-review-score-revealed.html
ikaruga24 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Σορρυ αλλα γελαει και το ποικιλοχρωμον εριφιον με αυτα τα review. Ειδικα στο κομματι "deep, strategic combat" εκει κοντεψα να πεσω απο τον καναπε μου απο τα γελια.
Millennium Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=MRXVzKKGPO4
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Σιγά "Dante", θα πάθεις κανένα εγγεφαλικό.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 μλκ μου θέλω να σκοτώσω το φλωράκι που είναι υπεύθυνο για το σχεδιασμό του Dante...
OROKUSAKI Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Σταματηστε επιτελους να παραπονιεστε για το σχεδιασμο του dante. Αν το παιχνιδι ειναι καλο τι σας νοιαζει πως ειναι ο dante?! Εγω αυτες τις μερες ξαανεπαιξα ολα τα devil may cry για να τα θυμηθω καινα προτετοιμαστω για το DMC. Ακομα και σημερα μετα απο τοσα χρονια παραμενουν τελεια παιχνιδια!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 αν σε ενοχλούν ignore...
OROKUSAKI Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δεν ειναι μονο το insomnia αλλα σε ολα τα gaming forums ακομα και στη σελιδα του παιψνιδιου στο facebook που καποιοι παραπονιουνται για την εμφανιση του dante. Ομως οσα reviews εχουν βγει μεχρι τωρα του δινουν υψηλη βαθμολογια και μιλανε για ενα devil may cry ισαξιο και καλυτερο απο τα προηγουμενα devil may cry. Υπομονη 19 μερες εμειναν μονο!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 ναι επειδή τα reviews είναι αντικειμενικά ή έχουν ίδια γούστα κι απαιτήσεις με όλους... 4
ikaruga24 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Και φυσικα γιατι τα πρωτα reviews ειναι τερμα εμπιστοσυνης. Τελος παντων, μια δοκιμη του demo θα σας πεισει οτι μιλαμε για ψιλοπατατα στο κομματι του gameplay/ fighting mechanics. Ειδικα οσοι ξερουν απο "ξυλο" ειναι αρκετα κατω του μετριου (το μετριο ειναι το God of war 3).
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Πάντως κάτω από 8 (Gamespot) δεν είδα κάποιο review ακόμα. Αλλά όσα βίντεο δείχνουν τον Dante να μιλάει, ugh, θέλω να έρθει ο παλιός και να τον αρχίσει στις φάπες.
Antwni Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 3 μέρες έμειναν...όπου ναναι θα βγει και στο θείο
brickoman Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 3 μέρες έμειναν...όπου ναναι θα βγει και στο θείο Devil May Cry : in 11 days, 7 hours, 57 minutes
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 για το pc..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα