Προς το περιεχόμενο

DmC: Devil May Cry [2013]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σορρυ αλλα γελαει και το ποικιλοχρωμον εριφιον με αυτα τα review. Ειδικα στο κομματι "deep, strategic combat" εκει κοντεψα να πεσω απο τον καναπε μου απο τα γελια.

• Super Moderators
Δημοσ.

μλκ μου θέλω να σκοτώσω το φλωράκι που είναι υπεύθυνο για το σχεδιασμό του Dante...

Δημοσ.

Σταματηστε επιτελους να παραπονιεστε για το σχεδιασμο του dante. Αν το παιχνιδι ειναι καλο τι σας νοιαζει πως ειναι ο dante?! Εγω αυτες τις μερες ξαανεπαιξα ολα τα devil may cry για να τα θυμηθω καινα προτετοιμαστω για το DMC. Ακομα και σημερα μετα απο τοσα χρονια παραμενουν τελεια παιχνιδια!

Δημοσ.

Δεν ειναι μονο το insomnia αλλα σε ολα τα gaming forums ακομα και στη σελιδα του παιψνιδιου στο facebook που καποιοι παραπονιουνται για την εμφανιση του dante. Ομως οσα reviews εχουν βγει μεχρι τωρα του δινουν υψηλη βαθμολογια και μιλανε για ενα devil may cry ισαξιο και καλυτερο απο τα προηγουμενα devil may cry. Υπομονη 19 μερες εμειναν μονο!

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι επειδή τα reviews είναι αντικειμενικά ή έχουν ίδια γούστα κι απαιτήσεις με όλους...

• Like 4
Δημοσ.

Και φυσικα γιατι τα πρωτα reviews ειναι τερμα εμπιστοσυνης. Τελος παντων, μια δοκιμη του demo θα σας πεισει οτι μιλαμε για ψιλοπατατα στο κομματι του gameplay/ fighting mechanics. Ειδικα οσοι ξερουν απο "ξυλο" ειναι αρκετα κατω του μετριου (το μετριο ειναι το God of war 3).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Πάντως κάτω από 8 (Gamespot) δεν είδα κάποιο review ακόμα. Αλλά όσα βίντεο δείχνουν τον Dante να μιλάει, ugh, θέλω να έρθει ο παλιός και να τον αρχίσει στις φάπες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...