Προς το περιεχόμενο

DmC: Devil May Cry [2013]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω το πλήθος των dislikes στο video. Το gameplay ήταν αρκετά ενδιαφέρον και πλησίαζε πολύ τα παλιά καλά dmc.

Ο dante ήταν φλώρος έτσι όπως των έχουν κάνει αλλά και πάλι δεν δικαιολογείτε.

• Απαντ. 234
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ουτε εγω καταλαβαινω για πιο λογο υπαρχουν τοσα dislkes ενω το gameplay φαινεται καλο. Οταν βγει το το παιχνιδι ειμαι περιεργος να δω τι θα πουν τοτε ολοι αυτοι που κανουν dislike στα gameplay videos.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπράβο στη Ninja Theory (αν κάνει η ίδια το port) που θα το δουλέψει περαιτέρω το παιχνίδι και δεν θα το κάνει απλά port.

Δημοσ.

Η Qloc ετοιμαζει την pc εκδοση οπως ανακοινωσε η capcom. Η εταιρια αυτη εχει φτιαξει και τις pc εκδοσεις των SSF4 AE SFXTK & REORC οι οποιες ηταν τελειες . Αν το αναλαμβανε η ninja theory η οποια δεν εχει βγαλει ουτε ενα της παιχνιδι στο pc τοτε θα ειχαμε ενα αθλιο port σαν το dark souls η και χειροτερο. Επισης ανακοινωθηκε οτι θα βγει demo αλλα δεν αναφερθηκε αν θα βγει και για pc.

Δημοσ.

Δεν μπορείς να γνωρίσεις αν θα ηταν άθλιο ή όχι.

Πάντως τα παιχνίδια της είναι πολύ προσεγμένα.

Νομίζω η Ubisoft (μιας και το έκανε και publish).

Δημοσ.

Αυτη ειναι η σελιδα της Qloc

http://q-loc.com/en

Προκειται για μια εταιρια η οποια εκτος απο το οτι αναλαμβανει τις pc εκδοσεις των παιχνιδιων της capcom τεσταρει και παιχνιδια πριν βγουν. Και οπως βλεπετε ολοι οι πελατες της εχουν μεινει ικανοποιημενοι!

:-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στις 20 Νοεμβριου βγαινει demo σε xbox live& psn

http://www.computerandvideogames.com/376008/dmc-devil-may-cry-demo-dated/

Για pc δεν θα βγει demo εχει ομως ηδη ανακοινωθει οτι η pc εκδοση θα εχει καποια αποκλειστικα χαρακτηριστικα οπως και το οτι θα τρεχει στα 60 fps και θα κυκλοφορησει λιγο αργοτερα απο τις εκδοσεις των κονσολων.

Δημοσ.

Πω ρε φίλε τι παιχνιδάρα ειναι αυτή!!!

Τι απίστευτες κινήσεις που κάνει!!!

Εμένα μ'αρεσαν στο 1:47, 2:12

4:35 i can fly !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...