Προς το περιεχόμενο

DmC: Devil May Cry [2013]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

σιγά τα ακροβατικά, από τέτοιας πλευράς το game έβγαινε πανεύκολα ακόμα και με keyboard...

Δημοσ.

Έπαιξα και εγώ λίγο το παιχνίδι στο Xbox ενός φίλου μου και μου άρεσε. :-)  :-)

Ψάχνω να το αγοράσω για pc και δεν το βρίσκω πουθενά!!! :mad:  :mad:

Δημοσ.

να το αγοράσεις με ή χωρίς εισαγωγικά;

κοιτάω και για τις 2 περιπτώσεις....

αλλά γενικά αν μου αρέσει ένα game θέλω να το έχω αυθεντικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αξίζει τα λεφτάκια του;

Το βρίσκω 13€ από τα γνωστά sites για steam.

edit

το τσέπωσα τελικά :-D

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.

Δεν έχω να πω τίποτα καινούργιο, καλό παιχνιδάκι αλλά είχε μεγάλα παπούτσια να γεμίσει

Τα bosses όντως τραγικά

Δημοσ.

Το τελειωσα και εγω. Λοιπον σαν Devil May Cry ειναι χειροτερο απο το 2. Ειναι χαλαρα το χειροτερο DMC ολων με διαφορα και σαν DMC δεν λεει τιποτα. Παρα αυτα ομως σαν παιχνιδι ειναι καλο. Εχει ορισμενα πραγματα που πραγματικα εκαναν πολυ καλα οπως ο σχεδιασμος των πιστων. Παρα πολυ καλοφτιαγμενα τοπια και τρελα γενικα να επικρατει μεσα στο Limbo. Ο νεος Dante δεν ειναι -τοσο- ασχημος αλλα δεν ειναι Dante. Επισης ποιος το περιμενε οτι ο Virgil Θα ηταν σε τοσο χειροτερο επιπεδο και απο τον ιδιο τον Dante και οχι δεν μιλαω μονο απο πλευρας εμφανισης (που ετσι και αλλιως και οι 2 ειναι πραγματικα για γελια).

Ξεφευγω απο το gameplay που απλα ουτε φτανει τα παλια DMC (δεν κανει καν προσπαθεια εδω που τα λεμε) αλλα η μαχη του ειναι διασκεδαστικη μεχρι το σημειο που αρχιζει να διαχωριζει τους εχθρους μεταξυ μπλε και κοκκινου. Εξαιρετικα ΒΛΑΚΩΔΕΣ σχεδιασμος και δεν προσδιδει κανενα απολυτως βαθος ή -και καλα- καποιου ειδους στρατηγικη για τη μαχη. Σπαστικο επισης το γεγονος οτι δεν εχει lock on. Τα controls επισης ειναι περιπλοκα χωρις λογο.

Η ιστορια προσωπικα μου αρεσε. Αυτο που δεν μου αρεσε οπως ειπα και πριν ειναι οι χαρακτηρες και η συμπεριφορα τους...ειδικα του Virgil. Τα bosses ειναι της πλακας απο αποψη gameplay αν και απο αποψη σχεδιασμου τοσο ο Bob οσο και ο τελικος ηταν αξιοι σαν Devil May Cry bosses. Η μουσικη ειναι ή του υψους ή του βαθους. Εχει ορισμενα εξαιρετικα κομματια και εχει και αλλα που κυριολεκτικα προτιμω να κλεισω τον ηχο.

Στην τελικη ομως θα το κρινω σαν ενα παιχνιδι που φερει το ονομα Devil May Cry και ετσι θα του βαλω ενα 5/10. Οι ποντοι που αφαιρουνται εχουν να κανουν σχεδον αποκλειστικα με το gameplay.

• Like 1
Δημοσ.

και η οριστική αποκαθήλωση

Sales Forecast Lowered To 1.2 Million From Initial 2 Million

http://www.siliconera.com/2013/02/04/dmc-devil-may-cry-ships-1-million-copies-forecast-lowered-to-1-2-million/

κατα την γνώμη μου και πολύ είναι, όχι και 1.2 εκατομμύρια στο καινούργιο ninja gaiden 3 !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...