Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 σιγά τα ακροβατικά, από τέτοιας πλευράς το game έβγαινε πανεύκολα ακόμα και με keyboard...
zeniath Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 δεν είπα όταν ήταν ακροβατικά σε κινέζικα τσίρκα, αλλά ήταν όμορφα 1
qsis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 το τελείωσα χθες, μια χαρά παιχνιδάκι το βρήκα και μου άρεσε ο νέος Dante τελικά 1
Andre85 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Έπαιξα και εγώ λίγο το παιχνίδι στο Xbox ενός φίλου μου και μου άρεσε. Ψάχνω να το αγοράσω για pc και δεν το βρίσκω πουθενά!!!
qsis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 να το αγοράσεις με ή χωρίς εισαγωγικά; Χωρίς δες εδώ http://www.skroutz.gr/s/2789842/DmC-Devil-May-Cry.html?keyphrase=devil+may+cry
Andre85 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 να το αγοράσεις με ή χωρίς εισαγωγικά; κοιτάω και για τις 2 περιπτώσεις.... αλλά γενικά αν μου αρέσει ένα game θέλω να το έχω αυθεντικό.
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Αξίζει τα λεφτάκια του; Το βρίσκω 13€ από τα γνωστά sites για steam. edit το τσέπωσα τελικά Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2013 από xtrmsnpr
mpikoz Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δεν έχω να πω τίποτα καινούργιο, καλό παιχνιδάκι αλλά είχε μεγάλα παπούτσια να γεμίσειΤα bosses όντως τραγικά
ikaruga24 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Το τελειωσα και εγω. Λοιπον σαν Devil May Cry ειναι χειροτερο απο το 2. Ειναι χαλαρα το χειροτερο DMC ολων με διαφορα και σαν DMC δεν λεει τιποτα. Παρα αυτα ομως σαν παιχνιδι ειναι καλο. Εχει ορισμενα πραγματα που πραγματικα εκαναν πολυ καλα οπως ο σχεδιασμος των πιστων. Παρα πολυ καλοφτιαγμενα τοπια και τρελα γενικα να επικρατει μεσα στο Limbo. Ο νεος Dante δεν ειναι -τοσο- ασχημος αλλα δεν ειναι Dante. Επισης ποιος το περιμενε οτι ο Virgil Θα ηταν σε τοσο χειροτερο επιπεδο και απο τον ιδιο τον Dante και οχι δεν μιλαω μονο απο πλευρας εμφανισης (που ετσι και αλλιως και οι 2 ειναι πραγματικα για γελια). Ξεφευγω απο το gameplay που απλα ουτε φτανει τα παλια DMC (δεν κανει καν προσπαθεια εδω που τα λεμε) αλλα η μαχη του ειναι διασκεδαστικη μεχρι το σημειο που αρχιζει να διαχωριζει τους εχθρους μεταξυ μπλε και κοκκινου. Εξαιρετικα ΒΛΑΚΩΔΕΣ σχεδιασμος και δεν προσδιδει κανενα απολυτως βαθος ή -και καλα- καποιου ειδους στρατηγικη για τη μαχη. Σπαστικο επισης το γεγονος οτι δεν εχει lock on. Τα controls επισης ειναι περιπλοκα χωρις λογο. Η ιστορια προσωπικα μου αρεσε. Αυτο που δεν μου αρεσε οπως ειπα και πριν ειναι οι χαρακτηρες και η συμπεριφορα τους...ειδικα του Virgil. Τα bosses ειναι της πλακας απο αποψη gameplay αν και απο αποψη σχεδιασμου τοσο ο Bob οσο και ο τελικος ηταν αξιοι σαν Devil May Cry bosses. Η μουσικη ειναι ή του υψους ή του βαθους. Εχει ορισμενα εξαιρετικα κομματια και εχει και αλλα που κυριολεκτικα προτιμω να κλεισω τον ηχο. Στην τελικη ομως θα το κρινω σαν ενα παιχνιδι που φερει το ονομα Devil May Cry και ετσι θα του βαλω ενα 5/10. Οι ποντοι που αφαιρουνται εχουν να κανουν σχεδον αποκλειστικα με το gameplay. 1
RedPanda Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 και η οριστική αποκαθήλωση Sales Forecast Lowered To 1.2 Million From Initial 2 Million http://www.siliconera.com/2013/02/04/dmc-devil-may-cry-ships-1-million-copies-forecast-lowered-to-1-2-million/ κατα την γνώμη μου και πολύ είναι, όχι και 1.2 εκατομμύρια στο καινούργιο ninja gaiden 3 !
qsis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=S5aDI2SnK4g 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/6765-DMC-Devil-May-CryΈχει και μερικά spoilers, αλλά όχι κάτι τρελό. (δεν είδα κάποιο twist δηλαδή και δεν έχω παίξει το game)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα